Перейти до змісту

Кам бек ту 90-тіз чи куди ми котимось.......

jotka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Побита Романом Ландіком Марія Коршунова може піти на мирову. Про це повідомив її адвокат Ігор Зазімкін.

Він зазначив, що якщо екс-депутат Луганської міськради щиро покається і відшкодує витрати на лікування потерпілої. Але навіть у цьому випадку суд буде, бо проти Ландіка порушено кримінальну справу за фактом хуліганства.

Чи буде вимагати чи морального відшкодування дівчина ще не визначилася. За словами адвоката, вона запевняє, що до дня бійки про Романа Ландіка, представника однієї з найвпливовіших сімей Луганська раніше не чула.

Адвокат М.Коршунової заявив також, що його підзахисна дійсно писала заяву, що конфлікт вичерпано. Втім, з появою адвоката всі документи анульовано.

«З боку обвинуваченого приїжджали хлопці. Люди, які представляли його інтереси, були дуже здорові ... плюс вона не знала що робити. Все одно будуть сторони зустрічатися, домовлятися рано чи пізно», — зазначив І.Зазімкін.

Як повідомлялося, 7 липня прокуратура Луганської області порушила стосовно Р.Ландіка кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.296 Кримінального кодексу (хуліганство).

За інформацією правоохоронців, 4 липня близько третьої години ночі Р.Ландік (син народного депутата Володимира Ландіка) грубо порушив громадський порядок у луганському ресторані «Баккара», він «без причини завдав громадянці тілесних ушкоджень». Незабаром Р.Ландіка затримали у Краснодарі.

19 липня Генеральна прокуратура України направила до Генеральної прокуратури Російської Федерації запит про видачу Р.Ландіка для притягнення його до кримінальної відповідальності за хуліганство. тут

не веж ж відкупиться [censored]?

• Відповідей 474
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

В інтернеті можна знайти статтю, у якій скандальний син регіонала Володимира Ландіка нарікає на дочку Тимошенко та сина Ющенка, а от дітей Віктора Януковича ставить у приклад. Тоді ж Ландік заявив що спосіб життя Януковичів - йому близький...

http://tabloid.pravda.com.ua/focus/4e1d547950c36/

Опубліковано
Генпрокуратура перевіряє, чи не зник раптом Ландік із СІЗО

Генпрокуратура перевіряє інформацію про зникнення з СІЗО в Росії депутата Луганської міськради Романа Ландіка.

Про це ЛІГАБізнесІнформ заявила прес-секретар генпрокурора Віктора Пшонки Ірина Анкудінова.

Прес-секретар зазначила, що відомство "перевіряє інформацію".

"Ми попросили колег з міжнародного управління прояснити ситуацію", - підкреслила вона.

За її словами, найближчим часом відомство оприлюднить реакцію на відповідні повідомлення у ЗМІ.

У свою чергу прес-секретар прокурора Луганської області Олександр Зайцев заявив "Східному варіанту" про те, що Ландік, як і раніше, перебуває у СІЗО Краснодара.

"Ми перевірили за офіційними каналами, Ландік перебуває у СІЗО в Краснодарі. Найближчим часом буде вирішуватися питання з його екстрадицією", - заявив Зайцев.

Інформацію про перебування Ландіка у Краснодарському СІЗО підтвердив і начальник прес-служби цього відомства Андрій Адамов.

"На даний момент громадянин України Ландік Роман Володимирович, 1974 року народження, перебуває в Слідчому ізоляторі №1 Управління федеральної служби виконання покарань РФ по Краснодарському краю. Ізолятор знаходиться в місті Краснодарі", - сказав він Kyiv Post.

Раніше ЗМІ з посиланням на начальника відділу інформації та громадських зв'язків ГУ МВС Росії по Краснодарському краю Ігоря Желябіна повідомляли, що Ландік вже не є підопічним Краснодарського СІЗО.

Як відомо, 4 липня в ресторані "Баккара" в Луганську Ландік побив 20-річну Марію Коршунову.

За цим фактом прокуратурою Луганської області стосовно депутата було порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу Україні.

9 липня Ландіка було оголошено в розшук, а пізніше було затримано в Краснодарі, де прокуратура Західного округу міста помістила його до слідчого ізолятора.

19 липня Генпрокуратура України направила до Генпрокуратури РФ запит про видачу Ландіка.

Хлопака втік як в шпигунських фільмах? :blink:

Опубліковано

Вот такой я эгоист.

Країна така, що не ти один.

не дарма в "структурах" посадовий ріст нежонатим майже або й повністю закритий. На людину, яка має дітей і дружину, легко натиснути, якщо відмовиться щось виконувати. Знаєм, знаєм

Опубліковано

знаєте, не у виправдання того молодика, але є такі "леді", що їм гріх не наваляти, та от тільки етикет-с джентльменський-с не допзволям-с, уви і уви (повторити тричі). В таких мадам від гордого Жінка залишились лише первинні та вторинны статеві ознаки

Опубліковано

Ландіка поки не позбавлятимуть депутатського мандату

Питання про позбавлення мандату депутата Луганської міської ради Романа Ландіка не підніматиметься до рішення суду. Про це в коментарі Тижню заявив заступник начальника управління внутрішньої політики та інформації Луганської міськради Олександр Савенко.

«Поки нема рішення суду давати коментарі з цього приводу було би завчасно. Тому що процедура позбавлення його депутатського мандату без рішення суду є, але вона достатньо тривала. Ми прийняли ті міри, які могли бути на нашому рівні, тобто він звільнений з посади керівника постійної комісії, виключений з Партії регіонів», – зазначив Савенко.

На уточнююче запитання, чи піднімалося питання про позбавлення Ландіка депутатського мандату, Савченко відповів:

«На якій підставі. Без рішення суду».

Нагадаємо, за інформацією Генпрокуратури, депутат Луганської міськради Роман Ландік утримується під вартою у Федеральній казенній установі Управління Федеральної служби виконання покарань Росії по Краснодарському краю.

Раніше ЗМІ повідомили, що Ландіка забрали із Краснодарського СІЗО. «Нещодавно приїжджали ваші - в тому числі і правоохоронці - і забрали його», - повідомив представник міліції.

Як відомо, в ніч з 3 на 4 липня цього року в Луганську, у ресторані «Баккара», стався інцидент за участю сина народного депутата Володимира Ландіка - депутата Луганської міської ради Романа Ландіка. На відео було зафіксовано, як він б'є відвідувачку ресторану. Сам Роман Ландик заперечував факт нападу на дівчину.

7 липня проти Романа Ландіка була порушена кримінальна справа. Пізніше оголошеного в розшук Романа Ландіказатримали під Краснодаром (Росія).

Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов пообіцяв, що найближчим часом буде вирішено питання про екстрадицію Ландіка.

Опубліковано
20-летняя девушка Мария Коршунова, избитая депутатом Луганского горсовета Романом Ладником
Супругой Романа (1974 года рождения) стала Анна Тукиш (1990 года рождения).

Сам Роман Ландік стверджує, що нікого не бив, а лише намагався закликати відвідувачку ресторану до порядку, мовляв, дівчина поводилася надто розв'язно.

"Що коментувати, мене намагаються оббрехати, дати на мене брехливу інформацію. Ви зрозумійте мене, людина мені в доньки годиться", - заявляв він.....

А людина аж на рік старша дружини )))

Опубліковано

Чим закінчилось, чи вісяк ?

мабуть вісяк

сидить в росії, ніби в сізо, ніби мають вєрнуть хєроя на родіну...

але вже слабо віриться.....

Опубліковано
Инцидент произошел в минувший вторник. Как рассказали корреспондентам "КП " в ресторане, расположенном на набережной Днепра, привычную работу прервали доносившиеся из туалета женские крики. Прибежавшие на звук сотрудники заведения увидели жуткую картину - на полу у туалета в луже крови лежала хрупкая молодая девушка, а ее зверски избивал мужчина крепкого телосложения, лет 30 на вид.

- Увидев нас, мужчина оставил девушку и пустился наутек, - отметил сотрудник ресторана. - А мы бросились спасать бедняжку. Честно говоря, вид у нее был ужасный. Огромная лужа крови и изуродованное лицо даже навскидку говорили о том, что у нее перелом носа и челюсти. Мы в прямом смысле слов спасали ей лицо, замораживали его льдом, пытались поставить на место носовую перегородку…

22-летняя девушка по имени Алина в тот вечер отдыхала в ресторане с семьей. С обидчиком она столкнулась в уборной. Мужчина повел себя некорректно, если говорить проще, стал хватать ее за "пятую точку". Девушка возмутилась, и тогда великовозрастный дебошир "пошел в бой".

А посетители ресторана говорят, что устроивший драку мужчина был как две капли воды похож на сына народного депутата Украины от Партии регионов Александра Пеклушенко Егора. Выбежав из ресторана, он направился якобы к отцовскому автомобилю "Фольксваген-Туарег", на котором и скрылся из виду. Девушку тем временем доставили в больницу.

Неужели история Ландика-младшего повторилась снова?

Лидер фракции ПР в Верховной Раде Александр Ефремов это отрицает:

- Недавно я разговаривал с Александром Николаевичем (Пеклушено-старшим. - Авт.). Он предельно возмущен. С его слов я знаю, что его сын не имеет отношения к его делу.

- На меня даже не зарегистрировано авто, которое фигурирует в данном скандале, - подтверждает все и сам Александр Пеклушенко. - У меня был разговор с сыном, и он уверил меня, что более трех лет не был в том ресторане. Кто-то пытается очернить мое имя.

А вот один из спикеров парламентской фракции Партии регионов, Михаил Чечетов, не столь категоричен.

- Пока нет документов, говорить, по сути, не о чем, - сказал он в интервью "КП". - Ведь это мог быть и однофамилец Александра Николаевича!

Последнее слово в скандальной истории сейчас за милицией.

http://sug.kiev.ua/news.php?id_news=28120

Опубліковано

Хм, "не пойман - не вор" - це основний момент в коментарях Єфремова. Чи не буде так, що в той день не працювали камери спостереження (звісно, якщо вони там були взагалі)? А свідки... Сьогодні одні покази, а завтра - ой, я забув/згадав і зовсім інші покази.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Побита Ландіком дівчина готова відмовитися від претензій?

Побита депутатом Луганської міської ради Романом ЛАНДІКОМ Марія КОРШУНОВА готова відмовитися від своїх претензій і забрати заяву з міліції в обмін на грошову компенсацію.

Про це газеті «Сегодня» повідомив адвокат 20-річної потерпілої М.КОРШУНОВОЇ Ігор ЗАЗИМКІН.

Як пише видання, конкретної суми адвокат не називає, але, очевидно, йдеться про великі гроші, адже ця історія мала великий резонанс.

«Діалог зі стороною ЛАНДІКА ще йде. Переговори стосуються компенсації, й доти, доки не будуть повністю виконані наші умови, переговори триватимуть. Частину компенсації ми одержали, але це не в повному обсягу те, що ми хочемо. Якщо ми не досягнемо консенсусу – тоді буде суд, який встановить, хто винен і скільки мають компенсувати», – повідомив І.ЗАЗИМКІН.

Як повідомляв УНІАН, 4 липня вночі в ресторані «Баккара» в Луганську син народного депутата Володимира ЛАНДІКА, депутат Луганської міськради Р.ЛАНДІК побив М.КОРШУНОВУ.

7 липня прокуратура Луганської області порушила кримінальну справу стосовно Р.ЛАНДІКА за ч.3 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

10 липня стало відомо, що працівники правоохоронних органів встановили місцезнаходження Р.ЛАНДІКА. Його було затримано в Краснодарі (Росія).

11 серпня Генеральна прокуратура Російської Федерації задовольнила запит Генеральної прокуратури України від 19 липня 2011 року про видачу Україні Р.ЛАНДІКА для притягання до кримінальної відповідальності.

всетаки бабло поремогло :(

• 2 тижня потому...
Опубліковано

В Facebook создали группу «Борьба с озверевшим мажорством». Инициатор создания группы - луганский журналист Андрей Дихтяренко. Он считает, что последний пример показал, что люди, приближенные к власти чувствуют свою безнаказанность.

Журналист верит, что ситуацию можно изменить, если «сильные мира сего» будут знать, что они всегда на виду и каждый их неблаговидный поступок стане достоянием общественности. Для этого он предложил выкладывать в интернет видео и фото инцидентов с участием «мажоров».

Опубліковано

В Facebook создали группу «Борьба с озверевшим мажорством». Инициатор создания группы - луганский журналист Андрей Дихтяренко. Он считает, что последний пример показал, что люди, приближенные к власти чувствуют свою безнаказанность.

Журналист верит, что ситуацию можно изменить, если «сильные мира сего» будут знать, что они всегда на виду и каждый их неблаговидный поступок стане достоянием общественности. Для этого он предложил выкладывать в интернет видео и фото инцидентов с участием «мажоров».

Правоохранителям Луганщины неизвестно, каким образом видеозапись инцидента с участием депутата Луганского горсовета Романа Ландика в ресторане «Баккара» попала в Интернет.

Об этом сегодня на пресс-конференции сообщил начальник УМВД Украины в Луганской области генерал-майор милиции Евгений Польской, - передает корреспондент «Луганск.Комментарии».

«Трудно сказать. Ресторан - ...это частная структура, в ней стоит частная техника. Мы изъяли не сразу (запись - ред.). Инцидент произошел ночью, оперативная группа работала уже и в утреннее время», - рассказал Польской.

Кроме этого, он не исключает, что до изъятия видеозаписи сотрудниками милиции могли быть сделаны его копии. При этом Польской подчеркнул, что правоохранители не заинтересованы в том, чтобы подобные видеозаписи попадали в интернет.

«Мы не заинтересованы в тиражировании этих видеозаписей. Это все осложняет процесс расследования уголовных дел», - подчеркнул он.

• 3 тижня потому...
Опубліковано
ЛАНДІКА ВИДАЛИ УКРАЇНІ

Завершена екстрадиція з Росії Романа Ландіка для притягнення його до кримінальної відповідальності.

Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

"21 вересня цього року Ландік переданий російською стороною представникам українських правоохоронних органів у пункті пропуску через державний кордон", - сказано у повідомленні.

"Генеральною прокуратурою України буде забезпечено нагляд за законністю провадження дій у кримінальній справі стосовно виданої особи", - додали у ГПУ.

Як відомо, 4 липня в ресторані "Баккара" в Луганську Ландік побив 20-річну Марію Коршунову.

За цим фактом прокуратурою Луганської області стосовно депутата було порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу Україні.

9 липня Ландіка було оголошено в розшук, а пізніше було затримано в Краснодарі, де прокуратура Західного округу міста помістила його до слідчого ізолятора.

Одразу після інциденту Ландік відхрещувався від бійки з дівчиною, а його батько, депутат від Партії регіонів, погрожував журналістам через висвітлення цієї події.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

"Справа" Ландика живе та процвітає, ще один "лицар":

На Харківщині молодий "регіонал" побив дівчину ногами

Депутат Валківської міськради Харківської області Вадим Холодний під час дискотеки в селі Костєв побив 17-річну дівчину Юлію Д.

Інцидент стався наприкінці серпня, пише газета "Сегодня".

За словами родичів дівчини, на дискотеці депутат, що був на підпитку, зробив їй недвозначну пропозицію, на яку вона відповіла відмовою, після чого хлопець повалив дівчину на землю, зірвав з неї спідницю і почав бити ногами, примовляючи, що йому за це все одно нічого не буде.

Юлія запевняє, що свідками бійки біля сільського дискоклубу були десятки людей, які намагалися відтягнути депутата.

Того ж вечора дівчина звернулася до місцевого райвідділу: написала заяву і пройшла медобстеження.

Численні синці та забиття на ногах, голові і грудях Юлії експерти кваліфікували як заподіяння легких тілесних ушкоджень.

"Нам досі невідомо, чи порушено кримінальну справу, Юлю не опитували, а всі свідки, які підтверджували факт нападу, зараз ніби розчинилися, очевидно, на них чинять тиск", - розповіла мама дівчини Наталія Володимирівна.

"Ми не зв'язувалися ні з ним, ні з його сім'єю, оскільки це можна було б розцінити як бажання отримати від цього конфлікту особисту вигоду. Нам же від нього нічого, крім вибачень, не потрібно, тому ми вирішили розповісти зараз цю історію", - додала вона.

Сам Холодний не вийшов на зв'язок з журналістами, однак соратники депутата впевнені, що він не міг зробити нічого поганого.

"Він є також головою місцевого "Союзу молоді регіонів України". Я знаю Вадима як одного з найбільш порядних наших активістів в області. Незважаючи на те, що хлопець молодий, в місті він користується авторитетом, дуже активний і патріотичний", - заявив депутат Харківської міськради Максим Мусєєв.

"Він абсолютно мирний і спокійний, не знаю, що має статися, щоб Вадик підняв руку, тим більше на дівчину. Але сьогодні я обов'язково зв'яжуся з ним особисто і з'ясую, в чому суть конфлікту. Вадик - досить відома людина у Валках, не виключаю, що це може бути якась провокація", - додав він.

У свою чергу батько депутата Олександр Холодний, який є головою Валківської районної ради, не приховує, що у сина проблеми з алкоголем, тому подібні ситуації в сім'ї Холодних - не рідкість.

"Я не буду приховувати, він випиває. Ми пробуємо його лікувати, але поки нічого не допомагає. Йому вже 26 років, тому відповідати за його дії я більше не можу. Під час конфлікту я особисто не був присутній, але, за словами слідчого прокуратури, який був на цій же дискотеці, і Вадим, і дівчина були п'яні", - сказав він.

"Мені сказали, що вона йому щось сказала, він же у відповідь її штовхнув, і вона впала на землю, начебто цим все і закінчилося. Про те, що її били ногами, я не чув. Мені, звичайно, вся ця ситуація дуже неприємна, але вплинути на дорослу людину я можу лише розмовою. Про те, що не потрібно битися і тим більше з дівчатами, я йому говорив уже раз сорок", - сказав батько депутата.

Опубліковано

Мені, звичайно, вся ця ситуація дуже неприємна, але вплинути на дорослу людину я можу лише розмовою. Про те, що не потрібно битися і тим більше з дівчатами, я йому говорив уже раз сорок", - сказав батько депутата.

Хоч трохи приємно, що в батька лишилася краплина совісті і він визнає можливість і реальність ситуації, а не нагло бреше, як батько Ландіка.

Опубліковано
"Він є також головою місцевого "Союзу молоді регіонів України". Я знаю Вадима як одного з найбільш порядних наших активістів в області. Незважаючи на те, що хлопець молодий, в місті він користується авторитетом, дуже активний і патріотичний.

Він абсолютно мирний і спокійний, не знаю, що має статися, щоб Вадик підняв руку, тим більше на дівчину.", - заявив депутат Харківської міськради Максим Мусєєв.

VS

"Я не буду приховувати, він випиває. Ми пробуємо його лікувати, але поки нічого не допомагає. Йому вже 26 років, тому відповідати за його дії я більше не можу...

Про те, що не потрібно битися і тим більше з дівчатами, я йому говорив уже раз сорок", - сказав батько депутата, який є головою Валківської районної ради.

482d157392b8fd44b1152263dcdb4763.gif

Опубліковано
Побита Ландіком дівчина відмовилась від претензій

Побита модель Марія Коршунова уклала мирову угоду з депутатом Луганської міськради Романом Ландіком.

Про це в понеділок на прес-конференції повідомив адвокат Коршунової Ігор Зазимкін, повідомляє "Восточный вариант".

Прес-конференція Зазимкіна відбулася у залі телекомпанії ІРТА, що належить родині нардепа від Партії регіонів Володимира Ландіка.

"Ми часто зустрічалися з Володимиром Івановичем (Ландіком - авт.), розглядали всі виникаючі питання, всі питання були врегульовані, претензій до Романа у нас немає", - сказав Зазимкін.

Зазимкін відмовився відповідати на запитання про те, чи отримала Коршунова компенсацію за завдану моральну шкоду, проте сказав, що зараз вона почуває себе добре і на здоров'я не скаржиться.

"Я не хотів би розголошувати деталі мирової угоди", - сказав Зазимкін.

Він зазначив, що факт підписання "мирової" може бути полегшуючою обставиною при розгляді справи в суді.

Справа, за даними адвоката Коршунової, вже передана до Ленінського райсуду Луганська.

Як повідомлялося, 4 липня 2011 вночі в ресторані "Баккара" у Луганську Роман Ландік побив Марію Коршунову.

Прокуратура Луганської області порушила кримінальну справу проти депутата за ч.3 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу Україні.

Роман Ландік був затриманий в Краснодарі (РФ).

11 серпня Генеральна прокуратура Російської Федерації задовольнила запит Генеральної прокуратури України від 19 липня 2011 про видачу Україна Романа Ландіка для притягнення до кримінальної відповідальності.

27 вересня Ленінський райсуд Луганська виніс рішення про арешт депутата Луганської міської ради Романа Ландіка на два місяці.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...