Перейти до змісту

Кам бек ту 90-тіз чи куди ми котимось.......

jotka

Рекомендовані повідомлення

Чим більше Янукович піднімає зарплату пркуратурі та держадмінам-тим більше їх синки відчувають безкарність..

І ще- чи стане постраждалій легше, якщо мажори віддадуть половину , того ,що є в батьків.

На скільки % їй стане легше?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 474
  • Створено
  • Остання відповідь

Треба нашому населенню гроші на АК-47 відкладати, бо з судами/прокурорами/міліцією каші не звариш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Родичам треба погоджуватись на грошову на компенсацію , і за неї організувати свій альтернативний суд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Родичам треба погоджуватись на грошову на компенсацію , і за неї організувати свій альтернативний суд.

А что-вариант.Получить деньги в качестве компенсации-нанять кого нибудь с последней стадией рака, человека который хочет перед смертью оставить денег семье и тот делает пиупиу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А что-вариант.Получить деньги в качестве компенсации-нанять кого нибудь с последней стадией рака, человека который хочет перед смертью оставить денег семье и тот делает пиупиу.

Ага а потім його сімї зроблять теж піу-піу.

Краще, як в Японії, одинак, перед завданням рік все що хочеш, а потім мусово протаранити кораблик літачком.

Тим більше вбити людину не так просто, навіть маючи в руках АК-47.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага а потім його сімї зроблять теж піу-піу.

Краще, як в Японії, одинак, перед завданням рік все що хочеш, а потім мусово протаранити кораблик літачком.

Тим більше вбити людину не так просто, навіть маючи в руках АК-47.

Ты жестокий :0130:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ты жестокий

все він правильно сказав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ты жестокий

все він правильно сказав

Я написал что он жестокий, а не "не прав"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я написал что он жестокий, а не "не прав"

мдя, зараз без цього нікуда ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Отец пострадавшей, который сейчас находится в заключении, пообещал разобраться с извергами по законам зоны.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От я одного не розумію...

грошей як гавна, вчатся там де саме дорожче саме пристижніше і тд... мають все шо хочуть...

в мене просто в голові не вкладається як вобще до такого мона було додуматись... таке відчуття шо їх так батьки виховали

я розумію шо насилля це погано, і за таке нада стрілять! но чого вони не зупинились? чого саме нада було підпалювати?!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тому що вона пригрозила міліцією, а вних в цей час очко жим жим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вони міліції не бояться, тільки батька... Батько за таке по голівці не погладить! Але і до тюрми не допустить (згвалтування, знаючи що там зроблять із сином!)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вони міліції не бояться, тільки батька... Батько за таке по голівці не погладить! Але і до тюрми не допустить (згвалтування, знаючи що там зроблять із сином!)

А что с ними там сделают? - ничего, будут кататься, как сыр в масле)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В большинство исправительных учреждений Украины пришли "малявы" зэкам с требованиями расправиться с отморозками

Пока задержанные по подозрению в изнасиловании и попытки убийства Оксаны Макар Евгений Краснощек, Артем Погосян и Максим Присяжнюк содержатся в ИВС центрального района Николаева. Но по закону после того как всем троим будут предъявлены окончательные обвинения их должны перевести в СИЗО, где они должны будут ждать приговора суда. Но там их уже ждут местные сидельцы.

– Я буквально сегодня общался с одним очень хорошим знакомым, – говорит заключенный Жора "Писарь" – Он 15-й год и утверждает, что на общей камере ни один из них себе места не найдет.

В николаевской милиции эту информацию нам подтвердили на условиях анонимности.

– У нас из-за этого действительно возникли очень большие сложности, – говорит один из следователей Николай. – Есть обоснованные подозрения, что с обвиняемыми постараются свести счеты еще до вынесения приговора. Несколько дней назад в большинство исправительных учреждений Украины пришли письма зэкам от криминальных авторитетов с требованиями учинить расправу над этими парнями.

Между тем, один из подозреваемых Артем Погосян все время плачет и клянется, что не насиловал Оксану Макар, а в квартире со злодеями оказался вообще случайно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И Вы в это верите?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

готовят почву для перевода в особые условия?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И Вы в это верите?

в маляву или в то "Пагасян случайно оказался в квартире"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И Вы в это верите?

в маляву или в то "Пагасян случайно оказался в квартире"?

И в то и в другое((((((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щоб не створювати нову тему

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так такому народному депутату в морду заїхав би залюбки, вот вибрали урода.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Литвин доручив розібратися з хамовитим "регіоналом"

Голова Верховної Ради Володимир Литвин доручив регламентному комітету на спецзасіданні розібратися в інциденті між депутатами Іриною Геращенко та Петром Мельником.

Про це він сказав у відповідь на прохання самої Геращенко на погоджувальній раді.

Перед цим Геращенко майже розплакалася на засіданні, коли переповідала деталі інциденту.

"До мене ніколи ніхто не застосовував фізичної сили, це вперше мене чоловік взяв за барки і тягав по виборчій дільниці. Я не буду з паном Мельником боротися як борець сумо", - говорила вона, при цьому її голос зривався.

Геращенко закликала спікера поставити питання жінок у політиці на публічне обговорення у Верховній Раді.

Вона також нагадала, що Мельник є ректором Національного університету податкової служби.

"Якщо він так поводиться з колегою, то як він поводиться зі своїми студентами, зі своїми викладачами?" – обурилась Геращенко.

Вона також закликала лідера фракції Партії регіонів Олександра Єфремова обговорити дану ситуацію на засіданні фракції і додала, що хоче потрапити туди.

Після цього Литвин вибачився перед Геращенко від імені Верховної Ради за поведінку чоловіків-депутатів.

Водночас він також закликав БЮТ відреагувати на зрив брифінгу Інни Богословської депутатами-чоловіками у п'ятницю.

"Ми повинні закликати до тями незалежно від політичної сили", - додав він.

уп

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ндэ, наши и тут попиариться решили.....

http://www.volynnews.com/news/city/u_lutsku_vymahaly_pokaraty_pokydkiv_foto/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ндэ, наши и тут попиариться решили.....

все дійство характеризує цитата з цієї ж статті: "Ґвалтівники – вони виродки, але вони виродки нашої системи". Мене особисто ХАРИТЬ коли "політики" регіонального масштабу при будь-якій найменшій причині (незважаючи на на її суть) "випригують" на сторінки ЗМІ зі своїм "власним мнєнієм". *обригався*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...