Перейти до змісту

Кам бек ту 90-тіз чи куди ми котимось.......

jotka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Водителя "Камаза", который врезался в мэра-регионала, в Обуховском РОВД забили до смерти, - СМИ

В пятницу 28 октября похоронили 26-летнего водителя автомобиля «Камаз», участвовавшего в ДТП с мэром города Обухова Киевской области Владимиром Мельником (Партия Регионов)

Как стало известно корреспондентам «Вечерние Вести», парню провели четыре судебно-медицинские экспертизы, ни одна из которых не подтвердила наличие алкоголя в его крови, сообщает Цензор.НЕТ.

Не сумев с ходу доказать вину молодого водителя, следственное управление Министерства внутренних дел в Киевской области возбудило уголовное дело по факту дорожно-транспортного происшествия. Парень был задержан и находился в следственном изоляторе Обуховского РОВД.

27 октября 2011 года молодой человек, водитель «Камаза» скончался в городской больнице Обухова от полученных побоев.

Источник, пожелавший остаться неизвестным, кстати - сотрудник правоохранительных органов, рассказал нам о том, что молодого парня до смерти забили в Обуховском РОВД родственники погибшего мэра, а именно сын, зять и кум Владимира Мельника, при этом до смерти запугав родственников погибшего.

Журналистам не удалось получить ответа на вопрос – ведется ли следствие по факту насильственной смерти молодого парня.

Как сообщал Цензор.НЕТ, 20 октября мэр Обухова Киевской области Владимир Мельник разбился насмерть на собственной машине.

І одразу спростування від МВС:

В милиции отрицают, что в РОВД забили до смерти виновного в ВИП-ДТП, однако связи с ним нет

Появилась информация о том, что водитель грузовика, с которым столкнулся градоначальник Обухова, умер от побоев. Якобы, 26-летнего парня забили до смерти в РОВД родственники погибшего – зять, кум и сын.

В главке милиции Киевской области эту информацию опровергают. По словам начальника отдела по связям с общественностью ГУ МВД в Киевской области Николая Жуковича, водитель «Камаза» жив и здоров. Ни в РОВД, ни в больницах ноги его не было. Николай Жукович удивился, почему водитель должен был находиться РОВД, если его не брали под стражу. По данным электронных СМИ, парня даже успели похоронить.

Правда, редакции Facenews.ua не удалось связаться ни с самим парнем, ни с его родственниками – его местонахождение пока не установлено, сообщает Цензор.НЕТ.

• Відповідей 474
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Фінал Ландик-Шоу, або бабло все ж перемагає...

Избитая Ландиком девушка больше не имеет к нему претензий

Избитая депутатом горсовета Романом Ландиком Мария Коршунова подписала мировое соглашение с семьей своего обидчика.

Об этом сообщил адвокат Коршуновой Игорь Зазимкин. Пресс-конференция прошла в зале телекомпании ИРТА, принадлежащей отцу Романа Ландика, народному депутату Партии регионов Владимиру Ландику.

"Мы часто встречались с Владимиром Ивановичем (Ландиком), рассматривали все возникающие вопросы, все вопросы были урегулированы, претензий к Роману у нас нет", - сказал Зазимкин.

Адвокат отказался отвечать на вопрос о том, получила ли Коршунова компенсацию за причиненный моральный ущерб, однако сказал, что сейчас она чувствует себя хорошо и на здоровье не жалуется. "Я не хотел бы разглашать детали мирового соглашения", - сказал он.

Зазимкин отметил, что факт подписания "мирового" может быть облегчающим обстоятельством при рассмотрении дела в суде. Дело, по данным адвоката Коршуновой, уже передано в Ленинский райсуд Луганска.

Ранее отец Романа депутат Партии регионов Владимир Ландик заявил, что пострадавшая Мария Коршунова признала, что в тот вечер была навеселе и ударила до того, как он ее задел. Затем адвокат Романа Ландика сказал, что "жертва" была пьяной и первой затеяла драку.

http://ru.tsn.ua/ukrayina/izbitaya-landikom-devushka-bolshe-ne-imeet-k-nemu-pretenziy.html

Опубліковано

Фінал Ландик-Шоу, або бабло все ж перемагає...

Избитая Ландиком девушка больше не имеет к нему претензий

http://ru.tsn.ua/ukr...-pretenziy.html

Зате вони мають до неї претензії

Нардеп Ландік заявляє, що дівчина хотіла вбити його сина Рому

1310115955.jpg

Володимир Ландік звинувачує побиту його сином дівчину в замаху «на життя Роми» і допускає порушення кримінальної справи проти неї

Луганськ. 2 листопада. УНІАН. Народний депутат України Володимир ЛАНДІК виступив із заявами, з яких слідує, що ні він сам, ні його син не лише не розкаюються і не бачать нічого поганого в тому, що його син Роман довго і жорстоко бив Марію КОРШУНОВУ, але ще й хочуть судити її за цю бійку.

Про це пише «Сегодня».

«Мало того, що вона вдарила першою, ми зробимо експертизу, яка доведе, що була спроба вбити або завдати тяжких тілесних ушкоджень! Вона здійснила замах на життя Роми. А якби потрапила в скроню графином, а там 300 грамів горілки...», - сказав В.ЛАНДІК.

За словами депутата, «вона прийшла з мамою і адвокатом у мій робочий кабінет, попросила, щоб ми не ініціювали порушення справи. Мені шкода їхню сім`ю, мати цієї дівчини, але більше шкода свого сина».

За словами В.ЛАНДІКА, сам він до суду на Марію подавати не буде, але його син, вийшовши на свободу, вирішуватиме, чи притягатиме до відповідальності М.КОРШУНОВУ.

В адвоката М.КОРШУНОВОЇ, Ігоря ЗАЗИМКІНА інша точка зору. «Якщо буде порушено кримінальну справу проти неї, й ми побачимо документи, тоді й говоритимемо. Хто кого вдарив першим - усе це встановить суд», - говорить адвокат, уточнивши при цьому, що чекати залишилося недовго - перше засідання суду у справі відбудеться найближчими днями.

Як повідомляв УНІАН, 4 липня 2011 року вночі в ресторані «Баккара» в Луганську син народного депутата від Партії регіонів В.ЛАНДІКА, депутат Луганської міськради Р.ЛАНДІК побив М.КОРШУНОВУ.

7 липня прокуратура Луганської області порушила кримінальну справу стосовно Р.ЛАНДІКА за ч.3 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Він був оголошений у розшук і затриманий у Краснодарі (РФ).

21 вересня Р.ЛАНДІКА екстрадували з Росії в Україну для притягнення до кримінальної відповідальності, а 24 вересня - етапували до Луганська.

26 вересня Ленінський районний суд Луганська залишив під вартою депутата Луганської міської ради Р.ЛАНДІКА до винесення вироку.

31 жовтня стало відомо про те, що депутат Луганської міськради Р.ЛАНДІК і М.КОРШУНОВА підписали мирову угоду.

Крім того, М.Коршунова вперше після конфлікту зробила офіційну заяву в письмовій формі. «Подія в ресторані «Баккара» була врегульована ще 6 липня, коли я разом із Романом ЛАНДІКОМ написала заяву до прокуратури про те, що у нас немає ніяких, підкреслюю ніяких, претензій один до одного. Я нічого не можу сказати поганого стосовно сім`ї ЛАНДІКА Володимира Івановича і його сина Романа. Він хороший батько, намагається захистити свого сина й зробити все від нього залежне з цього питання. Це гідне пошани. Мої батьки зробили б так само. Ми справді досягли повного взаєморозуміння», - зазначила в заяві М.КОРШУНОВА. «Я шкодую, що все так сталося, і що я була втягнута в судовий розгляд. Я не маю ніяких претензій до ЛАНДІКА Романа Володимировича, як і він до мене. У нього скоро народиться дитина, і я не хочу позбавляти її батьківської турботи. Він повинен займатися її вихованням, а не сидіти у в`язниці», - зазначила М.КОРШУНОВА.

• 5 тижнів потому...
Опубліковано

Как сообщает корреспондент Lugansk Медіа Стиль из Ленинского районного суда г. Луганска, в суде возникла словесная перепалка между Романом Ландиком и пострадавшей Марией Коршуновой.

На замечание Коршуновой, что Роман Ландик не имел права таскать ее за волосы, подсудимый ответил: «Имел право, имел право даже прибить, и ноги переломать!»

На замечание судьи Елены Поповой Ландик ответил: «Так удалите ее из зала суда и давайте посадим. Почему она еще на свободе?»

bf7b6e5a9207618bd616edacd86be1f9.gif

• 2 тижня потому...
Опубліковано

або свинцева куля

Ось він, героїзм!!!

Сьогодні, 13 грудня, під час чергового засідання у справі Ландіка в Ленінському районному суді Луганська були допитані всі слідчі слідчої групи, які вели цю справу.

Під час допиту слідчої Оксани Єфимової, захист запитав у підсудного, чи прибирав він під час конфлікту руки Дарини Заєць від Коршунової, на що Ландік почав кричати:

"Все, що тут відбувається - це маразм. Або суспільство збожеволіло, або мене треба в психушку".

У відповідь суддя заявила, що видалить Ландіка із зали, якщо він не перестане кричати.

"Краще розстріляйте мене, ніж тут тримати. Вона (Коршунова) ходить зуб лікує, а у мене вісім дірок. Ви мене лікуєте? У мене маленька дитина... ", - кричав скандальний депутат.

Раніше, адвокати підсудного клопотали про закриття кримінальної справи, порушеної стосовно Ландіка, а також про зміну підсудному запобіжного заходу. У результаті клопотання суд не задовольнив. Єдине, на що пішла суддя - долучити до матеріалів справи характеристику Ландіка та свідоцтво про народження його сина.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Девка по ходу тоже не ангел, сіськами перед камерами потрясла, стала пізвіздой, розпушила пальці і посилає всіх на№%!...

ІМХО: Вони були б ідеальною парою...

Опубліковано

Девка по ходу тоже не ангел, сіськами перед камерами потрясла

и совсем не повод за волосы таскать

p.s. Ландик_сын - барец за общественную мораль..... так получается?

Опубліковано

Девка по ходу тоже не ангел, сіськами перед камерами потрясла

и совсем не повод за волосы таскать

p.s. Ландик_сын - барец за общественную мораль..... так получается?

ПРовокатор більш винен ніж той хто піддався на провокацію, хоча я не вкурсі чи провокувала вона його...

Пи.Си. Він однозначно кал...

• 3 тижня потому...
Опубліковано

наша прокуратура, найгуманніша в світі.

Прокурор Луганська Олена Лисицина просить суддю Ленінського районного суду міста Олену Попову засудити депутата Луганської міської ради Романа Ландика, обвинуваченого у побитті дівчини, до 3 років позбавлення волі з відстрочкою виконання покарання на 2 роки випробувального терміну і з підпискою про невиїзд.

Про це йдеться у зверненні, зачитаному Лисициною під час судового засідання.

У своєму зверненні прокурор попросила суддю визнати Ландика винним за ч.3 ст.296 Кримінального кодексу (хуліганство, вчинене особою, раніше судимою за хуліганство, чи пов'язані з опором представникові влади або представникові громадськості, який виконує обов'язки з охорони громадського порядку, або іншим громадянам, які перешкоджали хуліганським діям) і винести вирок у вигляді позбавлення волі терміном на 3 роки.

Однак, враховуючи всі пом'якшувальні обставини у справі, прокурор також попросила змінити вирок на звільнення Ландика з-під варти з 2 роками випробувального терміну і взяття з нього підписки про невиїзд.

"Краще розстріляйте!", - заявив підсудний після виступу прокурора.

Крім прокурора, під час засідання виступив один з адвокатів Ландика Наталія Суслікова, яка вважає незаконним порушення кримінальної справи проти її підзахисного, а також сфальсифікованим слідство у ній.

Вона попросила суд звільнити Ландика з-під варти в залі суду.

Суддя Попова оголосила перерву, після якого виступив другий адвокат обвинуваченого, а також сам обвинувачений.

Як повідомлялося, Ландик заявляє про підготовку переведення в найближчі дні колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко з Харкова до слідчого ізолятора Луганська, де перебуває він сам.

Опубліковано

Суд виніс вирок у справі Ландика

Сьогодні, 19 січня, суддя Ленінського райсуду Луганська Олена Попова зачитала вирок Роману Ландику. Ландику дали три роки, з випробувальним терміном два роки, і відпустили в залі суду.

Як відомо, Ландика звинувачували в хуліганстві за частиною 3 статті 296 КК України.

Раніше прокурор Луганська Олена Лисицина попросила суддю Ленінського райсуду Олену Попову засудити Ландика, обвинуваченого у побиття дівчини, до трьох років позбавлення волі з відстрочкою виконання покарання на два роки випробувального терміну і з підпискою про невиїзд.

У ніч з 3 на 4 липня 2011 року в луганському ресторані Баккара сталася бійка за участю Ландика і 20-річної моделі Марії Коршунової.

ніхто і не сумнівався...

• 3 тижня потому...
Опубліковано

На Дніпропетровщині з'явився свій "Ландік", "цар і бог" Жовтих Вод

В Інтернеті з'явилося відео з новим "Романом Ландіком". Жителі Жовтих Вод обговорюють ролик, на якому співробітник місцевої пожежної частини Віталій б'є 18-річну дівчину Олександру, поливає її добірною лайкою і навіть загрожує вбити.

На задньому плані - друга дівчина, через яку, як з'ясувалося пізніше, скандал і почався, пише "Сегодня".

"Валерія, дівчина Віталія, три дня не була в технікумі і перебувала в Олександри. Тому хлопець і прийшов розбиратися", - розповів видання начальник Жовтоводського міськвідділу міліції Віталій Костюк.

На відео Віталій запевняє, що він хазяїн міста, "цар і бог" і може робити, що йому заманеться. Міліція, за його словами, теж йому не завадить.

Постраждала Олександра написала заяву в міліцію, але на наступний день забрала його. Жертва побиття не захотіла коментувати те, що трапилося.

"Я відчуваю себе нормально і вже говорила, що жодних претензій до нього не маю", - заявила виданню дівчина і повісила трубку.

У пожежній частині, де працює Віталій, від коментарів відмовилися.

За словами Костюка, зараз вирішується питання про притягнення чоловіка до кримінальної відповідальності за фактом хуліганських дій.

Нагадаємо, нещодавно увага українців була прикута до справи Романа Ландіка, луганського депутата, який у ресторані побив модель Марію Коршунову. Суд визнав Ландіка винним у хуліганстві й засудив до 3 років позбавлення волі умовно з відстрочкою у 2 роки.

http://tsn.ua/bin/player/embed.php/383555452

• 1 місяць потому...
Опубліковано

В Интернете появилась видеозапись, на которой зафиксирована "беседа" бизнесмена с сотрудниками ГАИ. "Я - Владимир Кривко, б*ядь! Отойдите с моей дороги, б*лядь! Я торчу, отдыхаю как я хочу. Я хочу, б*лядь, нюхаю кокаин, хочу колюсь, хочу пью, хочу еду на машине, хочу е*у, хочу стреляю. Я Владимир Кривко! - Есть вопросы?", - кричал пьяный милиционерам. В пресс-службе Донецкого ГУ ГУВД сообщили, что общение милиционеров с данным гражданином было результатом вызова в Ворошиловский райотдел администрации ресторана "Панорама", где он до этого отдыхал. "Сотрудники милиции пытались утихомирить буйного донетчанина, однако он, грубо нарушая общественный порядок и проявляя явное неуважение к законным требованиям работников милиции о прекращении противоправных действий, стал высказываться в их адрес нецензурной бранью и ударил одного из правоохранителей. Автомобиль данного гражданина был эвакуирован на штрафстоянку ГАИ для предупреждения ДТП. Также у последнего было изъято незарегистрированное оружие", - сообщили в пресс-службе. Владимир Кривко является сыном владельца концерна "Сарепта". По другой информации, он также, соучредитель концерна.

Больше читайте здесь: http://ru.tsn.ua/ukrayina/mazhor-nabrosilsya-na-gaishnikov-s-krikami-hochu-torchu-hochu-e-u-hochu-strelyayu-video.html

Опубліковано

Двух парней-мажоров, которые изнасиловали и подожгли 19-летнюю девушку в Николаеве, снова арестовали после протеста общественности.

http://www.mobus.com...nal/329892.html

Стали известны имена насильников: 23-летний Краснощёк Евгений Александрович, 23-летний Максим Присяжнюк - сын бывшего главы Еланецкой райадминистрации и 21-летний Артём Погосян - сын бывшего прокурора Центрального района города Николаева.

http://censor.net.ua/photo_news/200091/stali_izvestny_podrobnosti_prestupleniya_kto_i_kak_izdevatelstva_nad_devushkoyi_v_nikolaeve_foto

Опубліковано
Двух парней-мажоров, которые изнасиловали и подожгли 19-летнюю девушку в Николаеве, снова арестовали после протеста общественности.

тваюмать. зробити б з ними так само

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...