Перейти до змісту

Вегетаріанство

laska

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
рост 182, вес - 77, возраст - 36. могу пробежать от Лучеська на ГПЗ_ через Рованцы, на велосипеде могу проехать за день 150 км.(позапрошлый год, думаю ничего не изменилось), ем мясо.

Зачем это в топике про вегетарианство?

Существует мнение, что вегетарианци хилые слабаки, типа такая попытка развеять.

• Відповідей 1,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

рост 182, вес - 77, возраст - 36. могу пробежать от Лучеська на ГПЗ_ через Рованцы, на велосипеде могу проехать за день 150 км.(позапрошлый год, думаю ничего не изменилось), ем мясо.

Зачем это в топике про вегетарианство?

от не iв би мьяса, то знiмався вже б в фiльмах про супермена, без використання спецефектiв :)

Опубліковано

їм м"ясо і на брусьях роблю по 25-30 за підхід, важу 89-90кг, ріст 172см, , від підлоги віджимаюсь по 70-80 за підхід.... за день роблю по 350-400 віджимань і по 150-170 на брусьях. Як перейду на траву стане ліпше? Сумніваюсь...

Вегетаріанці, позмагаємось?)

Опубліковано

Я не для понту це написав, і не щоб закликати не їсти м'яса.

Знов таки ділюсь досвідом, без м'яса гірше себе почувати не став.

Я не кричу, що я супермен, і тим більше не збираюсь ні з ким змагатись, мені ще працювати над собою і працювати.

4 роки тому я важив 120 кг. Тому для мене це досягнення.

Але буду тримати подальші спостереження при собі, дивно їх тут сприймають

Опубліковано

Tarzanych, я Вам відкрию секрет, правильне харчування (не стільки вибір продуктів а більше режим і кількість їжі) плюс спорт творить дива, і не важливо їсиш мясо чи ні.

Розкажу приклад, який запам'ятався мені зі служби в армії, коли прийшли до нас молоді, був у нас в дивізіоні один хлопець, трохи старший від його призову і теж з надлишковою вагою. Оскільки мені було впадляк керувати уборкою території, то приходилось зранку займатись фізкультурою з незадієнною молоддю, і от кожного ранку бігали крос приблизно 3км, і от цей хлопчина завжди відставав і десь на середині починав здихать, а використовувалась в нас такий виховний захід (який ми випробували на собі в учебці), коли хтось починає видихатись і не може бігти далі, його починають тягнути на собі його ж товариші, такий собі стимул не сачкувати (хто служив той зрозуміє про що я), ну так вот, через 2 місяці (коли я пішов на дємбєль, бо служив всього 9 місяців), цей хлопчина спокійно пробігав цей кросік абсолютно не видихаючись, почав вкладись в норматив по підтягуванні, і сам став виглядати стрункішим. Це при тому що тоді нам давали і м'ясо і досить багато риби.

То до чого це я? Проблема не стільки в тому що ми їмо, а як ми їмо. Почніть правильно харчуватись і займатись спортом і побачите що вегетаріанство тут не причому.

Опубліковано
То до чого це я? Проблема не стільки в тому що ми їмо, а як ми їмо. Почніть правильно харчуватись і займатись спортом і побачите що вегетаріанство тут не причому.

Дякую, звичайно. Запустив я себе тому, що довгий час був струнким, практично до 1-2 курсу і не переживав через підбір раціону. Потім видно організму це набридло, і я непомітно для себе розплився до такої ваги. Зараз виправляю положення, виконуючи в основному кардіовправи.

Але я не тут пишу не про це.

Просто з 1 січня вирішив спробувати побути вегетаріанцем. Давно хотілось, оскільки завжди було шкода тварин, які ідуть на м'ясо. Це єдина причина, якби для сала-м'яса не треба було когось вбивати, я б і не задумувався про це.

Прочитав цю тему. Одні говорили що вегетаріанство - це єдино правильне харчування, інші нещадно критикували. Всі наводили купу прикладів, схем, таблиць тощо, і зрештою все скотилось в холівар.

Ну а я вирішив подивитись по собі, час від часу описуючи тут зміни в самопочутті. За перших два місяці я скинув 9 кг, далі цей процес пішов повільніше. Причина звісно не в вегетаріанстві, а в контролі раціону. Тих негативних діагнозів, які критики рослинної їжі наводили - виразка, дистрофія, склероз, теж не спостерігаю, про що я і написав в позаминулому повідомленні. Вцілому якихось особливих змін я не відчуваю.

Шкода, що команда форума сприйняла це за вихваляння. Писати про це тут більше не буду

Опубліковано

Шкода, що команда форума сприйняла це за вихваляння. Писати про це тут більше не буду

зря :(

а то что не любят здесь вегетаницев давно понятно :(

їм м"ясо і на брусьях роблю по 25-30 за підхід, важу 89-90кг, ріст 172см, , від підлоги віджимаюсь по 70-80 за підхід.... за день роблю по 350-400 віджимань і по 150-170 на брусьях. Як перейду на траву стане ліпше? Сумніваюсь...

Вегетаріанці, позмагаємось?)

твою бы энергию да в нужное русло

Опубліковано
а то что не любят здесь вегетаницев давно понятно
как так не любят? по-моему мясо вегетарианцев самое вкусное. К тому же никто из мясоедов не ставит в укор вегетарианцам то, что они буквы в словах путают и пропускают... а могли бы! :)
Опубліковано
а то что не любят здесь вегетаницев давно понятно
как так не любят? по-моему мясо вегетарианцев самое вкусное. К тому же никто из мясоедов не ставит в укор вегетарианцам то, что они буквы в словах путают и пропускают... а могли бы! :)

главное что от чистого сердца

p.s. на иностранном языке не так легко писать

Опубліковано

Виручайте - спитали звідки в коров'ячому молоці береться кальцій? Звідки корова його бере? Зтрави? Ні. Його там нема. Був би з трави, якби тварь годували зерновими культурами та різними кальцієвими підкормками, а такий корм дорогий і навряд чи в селі дістати підкормки. То звідки ж?

Опубліковано

эээ... даже сложно сказать - скелет коровы и зубы кальция, я понял, не содержат? :)

Из солнца, конечно!!!!!11111

ЗЫ в крапиве содержание кальция на 100 грамм такое же, как в сыре.

Опубліковано

Amaranth, з рослин і беруть

Кальций в растениях находится в форме солей пектиновой кислоты, сульфата, карбоната, фосфата и щавелевокислого кальция. Значительная часть его в растениях, 20 -65%, растворима в воде, а остальное количество может быть извлечено из листьев при обработке слабыми кислотами.
Опубліковано

Ну хай з рослин. Самій фіолетово, хай відчепляться.

http://www.youtube.com/watch?v=i_KquARXvf4

Шкода чи користь. От моя мама дуже любить молоко, але як вип"є - жаліється на біль у шлунку і не може зрозуміти причину. Звертались до дієтолога - заборонено часто пити (купує кожен день і жлоктила до лікаря літрами). Моїй собаці аналізи крові робили - проблема з підшлунковою. Я не знала, що не можна молоко давати при такій проблемі - якось розвела магазинне низькеої жирності молоко з водою і змішала з яйцем. Стан собацяні погіршився. Ветеринар -" Шо давали? - Молоко розведяне з яйцем... Ох, я буду лікувати, а ви гробити молоком... Навіть людський дієтолог вам скаже, що підшлункова молоко не терпить"

Опубліковано

За молоко колись читав, що свіже молоко погано переварюється в старших людей, вже не пам'ятаю через що, тому рекомендували пити не свіже а "кисле" молоко, яке краще засвоюється. Але якщо свіже молоко пити постійно з дитячих років то такої проблеми в більшості людей не буде.

Опубліковано
Навіть людський дієтолог вам скаже, що підшлункова молоко не терпить"

ну і знову ж таки, яке це має відношення до вегетаріанства?

Опубліковано
Навіть людський дієтолог вам скаже, що підшлункова молоко не терпить"

ну і знову ж таки, яке це має відношення до вегетаріанства?

Молоко має саме пряме відношеня до вегетаріанства, тому що це продукт тваринного походження. Справжнэ вегетаріанство (веган) заперечує споживання будь яких тваринних продуктів. То чого б не обсудити в темі користь та шкоду данного продукту? Я просто написала факт що був недавно.

Опубліковано
Справжнэ вегетаріанство (веган) заперечує споживання будь яких тваринних продуктів.

А чим вони кормлять новонароджених дітей, соками?

Опубліковано

Материнське молоко не тваринне ) До того ж жодна істота крім людини в природі не споживає молоко

іншої істоти іншого виду.

Опубліковано

Материнське молоко не тваринне ) До того ж жодна істота крім людини в природі не споживає молоко

іншої істоти іншого виду.

а коти шо п'ють, кока-колу?

Опубліковано
До того ж жодна істота крім людини в природі не споживає молоко іншої істоти іншого виду.

Та ну справді? Скажи це моєму коту.

Ну і самки одного виду ніколи не вигодовують кинутих дитинчат іншого виду, ага ;)

Опубліковано

Молоко очень полезный и необходимый продукт.Если рассматривать его в контексте вегетарианства как ахимсы,то все в рамках-корову не убивают ради получения молока.

Но опять же во всем нужен разум.Аюрведа говорит о нескольких важных моментах:

1. Молоко не следует пить в светлое время суток.Солнце препятствует его усваиваемости,зато на ночь перед сном самое то.Оно будет успокаивать.Таково его свойство.Ведь это продукт любви.

2. Максимально полезное молоко парное.Если молоко уже остыло,то его следует подогреть и пить почти горячим.Желательно немножко подсластить,добавить жилочку шафрана.Так же с молоком сочетается хорошо кардамон.

3. молоко усваивается у всех,но у каждого свое количество необходимого молока.Как это количество узнать?Выпить на ночь к примеру,стакан.Если утром на языке налет,то количество уменьшить.И так делать пока с утра налета не будет.

4. Молоко имеет очень сильную тонкую позитивную энергию,которую ученым не увидеть.Молоко может лечить и способно усиливать воздействие трав.Многие йоги употребляя на протяжении года только молоко излечивают все болезни.Знаю в Украине человека который лечился таким образом и вот уже 3-й год кроме молока ничего не ест.Факт.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...