atmavan Опубліковано 3 Листопада, 2011 в 08:36 #351 Опубліковано 3 Листопада, 2011 в 08:36 сырые овощи, фрукты, мед, орехи, сухофрукты, пророщенные злаки (пшеница, гречка).Молоко - нетТворог - очень редко
Гетто Опубліковано 3 Листопада, 2011 в 08:50 #352 Опубліковано 3 Листопада, 2011 в 08:50 всі мої знайомі вегетаріанці "не мають проблем з лишньою вагою" - точніше вони худі. всі хто займається фізичною роботою - хоче "м яса". И я худый, но я жру и мясо, и сало и мне пофигу на вегетарианство, и работа у меня не физическая, но я тоже хочу мяса. как то неформат получается
Tolik_lt Опубліковано 3 Листопада, 2011 в 08:55 #353 Опубліковано 3 Листопада, 2011 в 08:55 Гєтто, у мене таке враження що харчуєшся ти пивом і сігарєтами
Гетто Опубліковано 3 Листопада, 2011 в 10:47 #354 Опубліковано 3 Листопада, 2011 в 10:47 харчуєшся ти пивом і сігарєтами тогда меня смело можно причислять к вегетарианцам
Amaranth Опубліковано 3 Листопада, 2011 в 18:26 #355 Опубліковано 3 Листопада, 2011 в 18:26 Давайте ше пожуємо тут таке: деякі вегани знущаються над тваринами, годуючи їх вега-кормами и р'яно кричать про гуманність. Апше дибілізм же, не знаходите? Першого жовтня був день вегетарЫанства і мене розчарував факт, що довелось потрапити на зустріч вегетаранців, а на справді зібрались бидло-вегани і давай вони "бычить" інших відвідувачів, типу які ми не праві (ПосСкриптум: задовбала ця їх догматична "псевдодуховність" і "любов" до тварин.
Ko3bMa Опубліковано 3 Листопада, 2011 в 19:05 #356 Опубліковано 3 Листопада, 2011 в 19:05 ПосСкриптум: задовбала ця їх догматична "псевдодуховність" і "любов" до тварин. онунарешті! вот оно, просвєтлєніє моєй мєчти! ясєнь пєнь, знайшов свою нірвану - користуйся на здоров*я, тільки не примушуй інших до того ж. захочуть - запитають. а в таких штуках, як вегетаріанство, дофіга одноразових героїв, яким тільки й треба що сказати "я - веган! рятуйте тварин! бийте людей! я-нє-такой-как-всє!", а потім піти і захамати таблетку від голоду катлєту. так що вітаю - в тебе відкрились очі ще раз
Amaranth Опубліковано 3 Листопада, 2011 в 19:37 #357 Опубліковано 3 Листопада, 2011 в 19:37 Козьма, вегетаранець і веган - як порівняння дару божого з яєшнею )Я вегетаріанка, НЕ веганка. Тепер важаю, що в веганів трохи "кардебалет не в ту сторону". Деякі аспекти їх світогляду та факти здаються мені дикими. От задам питання з підтекстом: що таке криминальне є в стрижці вівці для виготовлення якоїсь тканини? А не думається, що для тварини це добре. особливо літом? А от такі повернуті адепти не стануть користуватись цією тканиною, навіть якщо потреба стане ребром. Використовуючи молоко, ми відбираємо його у дитинчати. А якщо дитинчати нема, а от наприклад корові може було б приємно, коли її подоять? Може тварині груди болять від того молока?
Ko3bMa Опубліковано 3 Листопада, 2011 в 20:53 #358 Опубліковано 3 Листопада, 2011 в 20:53 Козьма, вегетаранець і веган - як порівняння дару божого з яєшнею ) в реченні "..що сказати "я - веган! рятуйте тварин! .." заміни "веган" на "вегетаріанець". в тому контексті вони мали однакове значення. то добре, що ти можеш глянути на питання з різних сторін а от фанатики не можуть. а вони є скрізь, і єдина їх функція - то показати як НЕ треба поводитись
Amaranth Опубліковано 3 Листопада, 2011 в 21:57 #359 Опубліковано 3 Листопада, 2011 в 21:57 в реченні "..що сказати "я - веган! рятуйте тварин! .." заміни "веган" на "вегетаріанець". в тому контексті вони мали однакове значення.Та я зрозуміла твою репліку, просто мала на увазі, що вегани ще більш повернуті.
ODZER Опубліковано 4 Листопада, 2011 в 07:31 #360 Опубліковано 4 Листопада, 2011 в 07:31 Теоретично вегетаріанство повинно впливати на свідомість, очищувати розум , зменшувати негативні емоції і т.д.А в реальності часто проявляється - нетерпимість до інших поглядів, агресивність, ненависть та презирство до інакомислячих, гординя та зарозумілість( ми кращі та вищі за інших).Нетепимість, агресивність, ненависть, презирство, гординя просто знаходять інше русло та об"єкт, і аж ніяк не зменшуються ,а навіть навпаки. Я не кажу це за всіх вегетаріанців( серед них багато достойних прикладів), але , на жаль, таке явище досить поширене.
tihiy Опубліковано 4 Листопада, 2011 в 07:32 #361 Опубліковано 4 Листопада, 2011 в 07:32 EnClosed, я написав особисті спостереження. А стосовно цих відео про цих героїв: не заперечую - є такі кадри, але це їх стиль життя і вони крім харчування і спортзалу не чим іншим не "страдають". Тому. їх приклади не варто писати. Ще, напиши про Тайсона - тільки коли він був на рингу то про вегетаріанство не було і мови.Стосовно дієт - то це вони тимчасово не вживають білки тваринного походження.Стосовно картоплі цілий день - є такі практикі також викладені в Ютубі? Вегетаріанство - це не просто дієта, це стиль життя, і люди його приймають не через те що "м ясо не вкусне".
EnClosed Опубліковано 4 Листопада, 2011 в 08:18 #362 Опубліковано 4 Листопада, 2011 в 08:18 EnClosed, я написав особисті спостереження. А стосовно цих відео про цих героїв: не заперечую - є такі кадри, але це їх стиль життя і вони крім харчування і спортзалу не чим іншим не "страдають". Тому. їх приклади не варто писати. Ще, напиши про Тайсона - тільки коли він був на рингу то про вегетаріанство не було і мови.Стосовно дієт - то це вони тимчасово не вживають білки тваринного походження.Стосовно картоплі цілий день - є такі практикі також викладені в Ютубі? Вегетаріанство - це не просто дієта, це стиль життя, і люди його приймають не через те що "м ясо не вкусне".На рахунок картоплі і всього, шо я писав - читай між рядків. При чому я згадував це не для особистої образу тебе.Немає бажання вступати в полеміку.Я зразу написав, що виразив свою суб"єктивну думку і поділився деяким досвідом.Не більше.сырые овощи, фрукты, мед, орехи, сухофрукты, пророщенные злаки (пшеница, гречка).Молоко - нетТворог - очень редкоЖелаю вам успеха.Но помните о здравом уме.Ибо без него вы скорее всего досыроедитесь.
Гетто Опубліковано 4 Листопада, 2011 в 08:27 #363 Опубліковано 4 Листопада, 2011 в 08:27 задовбала ця їх догматична "псевдодуховність" і "любов" до тварин. Станьте нормальным человеком - съешьте нормальный бифштекс, жизнь приобретёт краски, ибо на самой моркоффке скучно сидеть
BanderaLutsk Опубліковано 4 Листопада, 2011 в 08:28 #364 Опубліковано 4 Листопада, 2011 в 08:28 Якби більшість м'ясоїдів добували цей продукт власними руками - їх могло би поменшати за рахунок ряду причин. З іншої боки - виростити собі багато клітковини і вітамінів теж не просто... Отже істина, як завжди, десь між двома правдами Мабуть варто таки дослухатись до свого тіла вцілому, а не виключно до шлунку, чи голови(совісті, почуття, звички)...
atmavan Опубліковано 4 Листопада, 2011 в 08:39 #365 Опубліковано 4 Листопада, 2011 в 08:39 Желаю вам успеха. Но помните о здравом уме. Ибо без него вы скорее всего досыроедитесь. да.. без ума нельзя даже оставить сообщение на форуме, не то что сыроедить ум не нужен только в одном случае - чтобы есть подряд все без разбора. Слышал что то ли китайцы то ли японцы уже работают над тем, чтобы экскременты человека снова переделывать в еду. Для человека всегда важнее свое желание чем свои знания. Потому каждый здесь оправдывает перед собой и другими не свои знания, а свои желания. Мы все много чего знаем.. но хотим зачастую другое, то, что приносит удовольствие. А за все удовольствия приходится расплачиваться. Просто кассир не всегда на входе стоит, иногда на выходе..
Гетто Опубліковано 4 Листопада, 2011 в 08:47 #366 Опубліковано 4 Листопада, 2011 в 08:47 Слышал что то ли китайцы то ли японцы уже работают над тем, чтобы экскременты человека снова переделывать в еду. а по моему это уже практикуется не один десяток лет, и не Восток это придумал, а Запад...
atmavan Опубліковано 4 Листопада, 2011 в 08:49 #367 Опубліковано 4 Листопада, 2011 в 08:49 Слышал что то ли китайцы то ли японцы уже работают над тем, чтобы экскременты человека снова переделывать в еду. а по моему это уже практикуется не один десяток лет, и не Восток это придумал, а Запад... здесь важно другое - то, что человек ради своих удовольствий готов на любые эксперименты с собой.
atmavan Опубліковано 4 Листопада, 2011 в 08:54 #368 Опубліковано 4 Листопада, 2011 в 08:54 свежая гречка, свежее фото когда тако видишь или ешь, то чувствуешь жизнь
Гетто Опубліковано 4 Листопада, 2011 в 08:57 #369 Опубліковано 4 Листопада, 2011 в 08:57 здесь важно другое - то, что человек ради своих удовольствий готов на любые эксперименты с собой. погодите... жизней у нас сколько? на сегодняшний день пока наблюдается одна (!) так почему же я должен делать то, чего не хочу делать? я хочу есть мясо, я его буду есть, зачем мне самому насиловать свой мозг кем то придуманными убеждениями, что есть мясо это плохо? что убивать животных - это плохо...Вегетарианство - это своего рода религия,которая объединяет определённую группу людей, так же само как и Ассоциация Анонимных Алкоголиков, Общество охотников и рыболовов, Клуб филателистов и так делее...
atmavan Опубліковано 4 Листопада, 2011 в 09:11 #370 Опубліковано 4 Листопада, 2011 в 09:11 В своем теле Вы проживете одну жизнь, это правда. Но потом будет следущее, и в каких условиях оно появится - зависит от того, как Вы ведете себя в этом теле, потому что у этих тел будет одна общая часть - Ваше тонкое тело.Я Вам задам очень глубокий вопрос (пожалуй я его сам придумал):если Вы считаете, что живете только одну жизнь, то почему эта жизнь происходит именно сейчас? а не была она когда-то, или будет когда-то потом. Почему именно сейчас? И моя тоже почему сейчас?По Вашей философии Ваша жизнь одиночна, так почему она происходит сейчас? а не ушла давно в прошлое, ведь Вашей жизни срок максимум 100 лет.
Гетто Опубліковано 4 Листопада, 2011 в 09:18 #371 Опубліковано 4 Листопада, 2011 в 09:18 Но потом будет следущее, Инфа 100% ? кто источник инфы? почему эта жизнь происходит именно сейчас? а не была она когда-то, или будет когда-то потом. Почему именно сейчас? И моя тоже почему сейчас? Ответ до банальности прост: вся суть в термине "сейчас", если бы мы с вами жили в 18 веке, вы бы задали тот же вопрос, не правда ли ? и если бы мы с вами жили в 3111 году.... вопрос тот же.... почему именно сейчас? то есть на текущий момент ))) З.Ы, Я, вообще то готовлюсь у всемирному землетрясению, но это уже другая тема )))))
atmavan Опубліковано 4 Листопада, 2011 в 09:23 #372 Опубліковано 4 Листопада, 2011 в 09:23 Но потом будет следущее, Инфа 100% ? кто источник инфы? почему эта жизнь происходит именно сейчас? а не была она когда-то, или будет когда-то потом. Почему именно сейчас? И моя тоже почему сейчас? Ответ до банальности прост: вся суть в термине "сейчас", если бы мы с вами жили в 18 веке, вы бы задали тот же вопрос, не правда ли ? и если бы мы с вами жили в 3111 году.... вопрос тот же.... почему именно сейчас? то есть на текущий момент ))) З.Ы, Я, вообще то готовлюсь у всемирному землетрясению, но это уже другая тема ))))) хорошо, перефразирую: почему Вы еще существуете? На линнии вселенского времени Ваша жизнь это бесконечно маленькая точка.
atmavan Опубліковано 4 Листопада, 2011 в 09:29 #373 Опубліковано 4 Листопада, 2011 в 09:29 если Вы ответите: "Ну надо же было когда-то состояться моей жизни, почему не сейчас". Но я опять спрашиваю: "Почему сейчас???"Да все просто, кроме "СЕЙЧАС" - ничего нету!
atmavan Опубліковано 4 Листопада, 2011 в 09:38 #374 Опубліковано 4 Листопада, 2011 в 09:38 > Инфа 100% ? кто источник инфы?проценты каждый сам начисляет для своих истин. Я начислил 100.А раз Вы интересуетесь источником, значит Вы уже минимум 50 процентов начислили, осталось получить подтверждение.Моя позиция такая - не ищите подтверждение вне себя, задавайте вопросы себе, только отвечайте просто на эти вопросы искренне.Это будут лучшие ответы.А бумага все стерпит. Не доверяйте бумаге.. или гуглу.
Zerotul Опубліковано 4 Листопада, 2011 в 09:40 #375 Опубліковано 4 Листопада, 2011 в 09:40 Да все просто, кроме "СЕЙЧАС" - ничего нету!Предсказамус тоже так думал...а потом настрадал на 500 лет вперед
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.