Yaryk Опубліковано 6 Липня, 2011 в 09:45 Поділитися #76 Опубліковано 6 Липня, 2011 в 09:45 Вегетаріанці не їдять яєць. Зокрема тому, що це трупи ненароджених тварин. да шо ви гаварітє, див."Виды вегетарианства" а рибку теж не їдять? Я мав на увазі своїх знайомих вегетаріанців, котрі не хочуть вживати трупів. І так, рибу вони теж на їдять. Білки перетворюються на глюкозу? Запросто. Секта ? Де? Хто? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
solnishko Опубліковано 6 Липня, 2011 в 09:50 Поділитися #77 Опубліковано 6 Липня, 2011 в 09:50 Білки перетворюються на глюкозу? Запросто.А я завжди думала, що тут задіяні складні вуглеводи, які такпагубно відкладаються у відє спасатєльних кругів на талії..))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yaryk Опубліковано 6 Липня, 2011 в 09:55 Поділитися #78 Опубліковано 6 Липня, 2011 в 09:55 Білки перетворюються на глюкозу? Сорі, збрехав. Білки розкладаються на амінокислоти, а ті, через їх надлишкову кількість, просто спалюються організмом, утворюючи вуглекислий газ та воду. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гетто Опубліковано 6 Липня, 2011 в 09:59 Поділитися #79 Опубліковано 6 Липня, 2011 в 09:59 И хотя это личное дело каждого,но если все начнут жевать одну травушку,что же делать тогда с животноводством вообще? Убивать нельзя. "бродячи собаки кусають лучан"...а тут и лошади,коровы,свыни,овцы...бида буде чорна ))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ko3bMa Опубліковано 6 Липня, 2011 в 10:06 Поділитися #80 Опубліковано 6 Липня, 2011 в 10:06 українці - без сала? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 6 Липня, 2011 в 10:27 Поділитися #81 Опубліковано 6 Липня, 2011 в 10:27 так ось, мало того що вегетаріанці не їдять мяса, вони і не носять виробів з шкіри.Вегетаріанці бувають різні, з різними переконаннями. І з різними причинами відмови від м'яса.они исчо и меха не носят Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima4s Опубліковано 6 Липня, 2011 в 10:33 Поділитися #82 Опубліковано 6 Липня, 2011 в 10:33 72 пости а інтриги немає... скука ...так ось, мало того що вегетаріанці не їдять мяса, вони і не носять виробів з шкіри.Про що я вже говорив...повиздихали б вегетаріанці в той час коли нормальні зимою в шкурах бігали з копями))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Otto Kreer Опубліковано 6 Липня, 2011 в 10:36 Поділитися #83 Опубліковано 6 Липня, 2011 в 10:36 они исчо и меха не носят Причому навіть штучного хутра не носять ! повиздихали б вегетаріанці в той час коли нормальні зимою в шкурах бігали з копями))) Сто пудофф ! Ми їх породили а тепер вони нас вчать в носі ковирятися українці - без сала? українець що не їсть сала гірше москаля Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Fagot Опубліковано 6 Липня, 2011 в 10:38 Поділитися #84 Опубліковано 6 Липня, 2011 в 10:38 Без мяса просто не можу наїстися, немає відчуття ситості. В дитинстві були періоди коли я крім мяса та деяких фруктів не потребував інших продуктів, чомусь злаки і інше викликали завжди тільки відразу. Можу сказати, що я на всі 100 % мясоїдна істота - і якби не споживав його, життя б стало значно гіршим, були певні періоди, коли приходилось бути майже вегетаріанцем, здоров"я значно погіршувалось, в"ялість, розумова активність падає. В общем жесть - як таке можна пропагувати навіть не знаю. Наші предки століттями харчувались мясом, що значно вплинуло на нашу генетику і схильності, в нас дуже чіткий і сильний культ споживання мяса, ну а вегетаріанство потрібно залишити індусам - в них там мяса мало, вот повітрям і харчуються. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oksana04 Опубліковано 6 Липня, 2011 в 10:42 Поділитися #85 Опубліковано 6 Липня, 2011 в 10:42 Ще цікаво, чи користуються вегетаріанці ліками, що містять сировину тваринного походження? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ko3bMa Опубліковано 6 Липня, 2011 в 10:52 Поділитися #86 Опубліковано 6 Липня, 2011 в 10:52 зате яким особливим ви будете себе почувати в компанії коли скажете "а я вегетаріанець і взагалі проти вбивства тварин і ваще" крутотєнь яка, йопт Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Otto Kreer Опубліковано 6 Липня, 2011 в 11:06 Поділитися #87 Опубліковано 6 Липня, 2011 в 11:06 зате яким особливим ви будете себе почувати в компанії коли скажете "а я вегетаріанець і взагалі проти вбивства тварин і ваще" Та проблеми у них в компаніях нормальних людей. Ось моя доця вчора в Кораблик ходила на ДР до подруги так перед від"їздом туди налупилась картоплі, салату та жарених печериць - боїться що для неї там не буде що і вкусити Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 6 Липня, 2011 в 11:11 Поділитися #88 Опубліковано 6 Липня, 2011 в 11:11 зате яким особливим ви будете себе почувати в компанії коли скажете "а я вегетаріанець і взагалі проти вбивства тварин і ваще" крутотєнь яка, йопт пачьті таким самим, як той, хто з гордістю за себе, гастроумного, заявля: та я мнясо їв і їсти буду, а ви жуйте свою траву, ггг Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 6 Липня, 2011 в 11:15 Поділитися #89 Опубліковано 6 Липня, 2011 в 11:15 Та проблеми у них в компаніях нормальних людей. як то кажуть інтєлігєнтні люди, "а вот Х* й!" я уже декілька років пощу і в цей період не уживаю ні м"ясних, ні молочних, ні яцевих , а часто й рибних продуктів. у мене немає проблем з нормальними людьми, а також в Кораблику, майдані та інших закладах- голодним я звідти не йду Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 6 Липня, 2011 в 11:17 Поділитися #90 Опубліковано 6 Липня, 2011 в 11:17 зате яким особливим ви будете себе почувати в компанії коли скажете "а я вегетаріанець і взагалі проти вбивства тварин і ваще" Та проблеми у них в компаніях нормальних людей. Ось моя доця вчора в Кораблик ходила на ДР до подруги так перед від"їздом туди налупилась картоплі, салату та жарених печериць - боїться що для неї там не буде що і вкусити ой не думаю что проблемы... и голодным не остаюсь, в том же кораблике... а если проблемы в компании... пусть меняет такую компанию... p.s. вы исчо скажите что если не бухать водку то тоже проблемы в компании Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ODZER Опубліковано 6 Липня, 2011 в 11:21 Поділитися #91 Опубліковано 6 Липня, 2011 в 11:21 Ще забула написати, що зараз пробую пранічне харчування по трохи. Цікава штука. Прана - значит енергия. Питание енергией Света. Не їдіння та повна відмова від їжі. Праноїд не постить і не займається так званним лікувальним харчуванням. Смішно та коротенько, бо мені лінь розпинатись так само, як Вам скористатись Гуглом. Тут можна почитати про відомих праністів, праноїдів. Мені більше подобається "праніст". http://probudilis.ru/prana/izv.php Цікавий факт. В Тібеті використовують чудлен( пілюлі довгого життя). В їх склад входили різні трави та мінеральні речовини. Вживаються ці пілюлі під час духовної практики( візуалізації та начитування мантр, та контроль над праною), і давали такий ефект, що людина роками могла вживати в день лише 1 пілюлю, не вживаючи більше ніякої їжі. І цього було повністю достатньо. При цьому люди не виглядали, як постники, і не страждали від голоду.В ці пілюлі як би втягувались енергія, необхідна для життєдіяльності. На більш продвинутому рівні йогіни навіть не використовували пілюлі, а з допомогою спеціальних дихальних вправ( пранаям), настільки змінювали свій енергетичний потенціал, що роками могли обходитись без їжі. Тут все базується на взаємозв"язку енергії людини та енергії всеввіту. В атомі прихована сила-силенна енергії. Якщо людина виходить на рівень розуміння природи енергії, то вона може витягувати енергію з простору, і трансформувати в будь-які елементи. До речі, так як в Тібеті холодно, з допомогою пранаям, контролю прани та енергії люди практикували так звану практику туммо, практику внутрішнього жару. Проводяться екзамени в монастирях по цій практиці таким чином - на морозі на голе тіло монаха кладуть мокрі рушники, він розганяэ внутрішній жар , і рушники починають парувати та висихають. Йогіни при цьому носили звичайний лляний одяг на морозі та вітрі Гімалаїв. От би нам так, освоїти туммо та чудлен, і за отоплення та харчування платити не треба. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гетто Опубліковано 6 Липня, 2011 в 11:35 Поділитися #92 Опубліковано 6 Липня, 2011 в 11:35 э,погодьте,одно дело постить,тем самым разгружая организм от постоянной плотной кормежки,и другое - делать из этого культ,типа все пи.. а я дартаньян,потому что жалею тварынок.не путайте понятия.имхои про Тибет.Если я не ошибаюсь - мы в Украине.Что немного как бэ не в тех краях Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oksana04 Опубліковано 6 Липня, 2011 в 11:37 Поділитися #93 Опубліковано 6 Липня, 2011 в 11:37 э,погодьте,одно дело постить и другое - делать из этого культ не путайте понятия. имхо Суть була в словах: компанія, Кораблик і т.п., голодний Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ko3bMa Опубліковано 6 Липня, 2011 в 11:39 Поділитися #94 Опубліковано 6 Липня, 2011 в 11:39 От би нам так, освоїти туммо та чудлен, і за отоплення та харчування платити не треба. поки освоїмо то вже отоплення і харчування буде якось побоку))) э,погодьте,одно дело постить,тем самым разгружая организм от постоянной плотной кормежки,и другое - делать из этого культ,типа все пи.. а я дартаньян,потому что жалею тварынок.не путайте понятия. "постити", як це ще називають, а насправді просто час від часу розвантажувати організм - це одне. а все життя хавати травку і корінці - то інше. так що ніхто нічого не путає Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 6 Липня, 2011 в 11:41 Поділитися #95 Опубліковано 6 Липня, 2011 в 11:41 "постити", як це ще називають, а насправді просто час від часу розвантажувати організм - це одне.- а как вы расслабляетесь?- а я не напрягаюсь Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yaryk Опубліковано 6 Липня, 2011 в 11:42 Поділитися #96 Опубліковано 6 Липня, 2011 в 11:42 э,погодьте,одно дело постить,тем самым разгружая организм от постоянной плотной кормежки,и другое - делать из этого культ,типа все пи.. а я дартаньян,потому что жалею тварынок.не путайте понятия.имхоУ тебе надто бурхлива фантазія.Де ти побачив, щоб з цього робили культ чи хтось засуджував м'ясоїдів і вихваляв вегетаріанців?я вот читаю и думаю:в этой теме кто то кому то чего то докажет ?или все просто перессорятся.Аналогічно. Хто тут свариться? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 6 Липня, 2011 в 11:52 Поділитися #97 Опубліковано 6 Липня, 2011 в 11:52 Yaryk, щоб легше сприймати getto достатньо глянути на його статус. Дійсність і слова не часто пересікаються Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ostapus Опубліковано 6 Липня, 2011 в 12:07 Поділитися #98 Опубліковано 6 Липня, 2011 в 12:07 якщо постоїш в позі зю цілий день на городі, чи викопаєш куб землі, чи викосиш пару соток трави, чи вислухаєш пару десятків дзвінків (клієнтів, пацієнтів, абонентів та інших елементів), то одною праною і асаною ситий не будеш, а з холєри, так жерти хочеться, що капєц. Мусово кусень мяса заточити, бо спалюється тьма калорій. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MOTOROLLLA Опубліковано 6 Липня, 2011 в 12:10 Поділитися #99 Опубліковано 6 Липня, 2011 в 12:10 ...а ше коли злий, як чортяка з роботи прискачеш, хочеться максимум когось прикакошити, ну, а мінімум відбивну з пивком заточити Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima4s Опубліковано 6 Липня, 2011 в 12:11 Поділитися #100 Опубліковано 6 Липня, 2011 в 12:11 якщо постоїш в позі зю цілий день на городі, чи викопаєш куб землі, чи викосиш пару соток трави, чи вислухаєш пару десятків дзвінків (клієнтів, пацієнтів, абонентів та інших елементів), то одною праною і асаною ситий не будеш, а з холєри, так жерти хочеться, що капєц. Мусово кусень мяса заточити, бо спалюється тьма калорій.Від мяса ситіст ьз"являеться але калорій там не так і багато))Десь читав що на перетравлення мяса йде більше енергії ніж з нього достається) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.