Перейти до змісту

У Гаразджі збудують сучасний європейський мотодром

SanyaTT

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

За Луцьком будуватимуть мототрасу міжнародного рівня, яка міститиме в собі глядацьку трибуну, роздягальню,медпункт та вертолітну площадку. Про це під час міжнародних змагань з мотоциклетного спорту розповів депутат Верховної Ради України від Партії регіонів Анатолій Горбатюк.

За словами Анатолія Горбатюка, він на турнірі перебував «як вболівальник і як людина, яка приклала певні зусилля для того, щоб ці змагання відбулися».

«Коли ми побачили, що на цьому місці за якийсь десяток років виросло сміттєзвалище - вирішено було повернути сюди людей. Повернути через мотоспорт, через те, щоб тут проводилися змагання чи по гірському велосипеду, чи по квадроциклу», - поділився планами нардеп.

Повернути в «ці гори життя» вирішили шляхом будівництва сучасного європейського мотодрому, де проводилися б масштабні змагання. «У нас із Федерацією мотоспорту є домовленість, що після проведення двох комерційних турнірів буде ліцензована траса. І в грудні робитимемо заявку на проведення офіційних змагань у якості чемпіонату України чи кубка та етапу Європи, які проходитимуть на серйозній потужній трасі, яка з’являється в нас в Україні», - зазначив Горбртюк.

Наразі розробляється проект документації, після чого планують розпочати будувати роздягальню, медпункт, трибуну для глядачів і навіть вертолітну площадку. Також хочуть окультурити ставок, який розміщений біля мототраси. «Якщо ми вийдемо на будівництво траси по європейських стандартах, то я думаю, що гості з Європи будуть заїжджати і тренуватись», - сподівається Анатолій Горбатюк.

Для того, аби ліцензувати цю трасу, має виїхати робоча група з Федерації мотоспорту України. Після узгодження усіх необхідних моментів у селі Гаразджа з’явиться новий мотодром.

«Якщо ліцензуємо в Україні, ліцензуємо в Європі. А тут, бачите, є гості чужоземні. Вони, побачивши і поїздивши по трасі, стануть агентами впливу за кордоном», - додав Анатолій Горбатюк.

http://mark-media.com.ua/rubrics/business/2011-07-03/43107/

Опубліковано

Мототраса - річ потрібна. Можливо, це перший крок до покращення рівня розвитку фізичної культури та спорту в області...

Є люди, які зацікавлені у будівництві. Проте, чи є фізичні чи юридичні особи, які готові вкласти кошти у цю справу? Якщо розраховуватимуть на допомогу з державного чи регіонального бюджету, то...мототраса існуватиме лише на папері

Опубліковано

Был там в прошлые выходные, очень понравилось. Интересно было посмотреть и за приготовлениями к гонке, и сами заезды. С удовольствием посещал бы такие соревнования в будущем. Так что если кроме трассы создадут соответствующую инфраструктуру для зрителей, буду только рад.

c0efaef0.jpg

Опубліковано

Цікаво для чого потрібна вертолітна площадка?

Для Червоненка, Януковича і їм подібних

А ще для швидкої допомоги або рятувальників, умови проведення міжнародних турнірів цього можуть вимагати.

Опубліковано

А ще для швидкої допомоги або рятувальників, умови проведення міжнародних турнірів цього можуть вимагати.

За кордоном бачив рятувальні гелікоптери, в нас ні. Якщо вони є, то напевно десь у Києві. Не думаю що є сенс викликати рятувальний гелікоптер з Києва. Тому не можу не погодитись з Oksana04.

Опубліковано

Думаю якщо умови проведення міжнародних турнірів цього будуть вимагати, спеціальний вертоліт там буде присутнім неодмінно.

Опубліковано

Думаю якщо умови проведення міжнародних турнірів цього будуть вимагати, спеціальний вертоліт там буде присутнім неодмінно.

в януковича позичать))

Опубліковано

Ой, як классно це ) Дуже люблю мотозмагання. Була б рада мототрассі. І якось дивно трохи, що в нас її досі не було.

:0123:

Опубліковано

І якось дивно трохи, що в нас її досі не було.

Ну так... Це ж саме те, чого не вистачає Луцьку для повного щастя :D

Опубліковано

Горбатюк готує майданчик для старту на вибори 2012.По партійним спискам ПР місце в першій сотні йому не світить, далі непрохідні.От і хоче по мажоритарці.Але тут йому теж нічого не засвітить.

Опубліковано

Вже в Луцьку "багато" набудували з того що обіцяли, так само і там побудують...

Побудують, побудують...,

тут і брату допомога в продовжені терміну головування в сільраді, і "ціну" на земельку згодом можна буде підняти,

і з будівництва щось "впаде", і пацанів (і тих, що на гвинтокрилах теж) буде куди запросити потусити.

lilechka, а з бюджету вділять, собі важко не вділити.

Радує тільки те, що з електорату цього всього ніхто не помітить,

всі будуть на мотодромі, вболівати за 52-ий номер, ти подивись..., на реально крутому квадрику...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...