Перейти до змісту

ПРОДАЮ "ЗАПОРОЖЦЯ"

iberman7

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ПРОДАЮ "ЗАПОРОЖЦЯ" в добрі руки.

Автомобіль справний, на ходу, надійний. Його економічну вигоду справжній Господар зразу ж Оцінить Барахольників та нероб (мовляв,

"їздити на рибу" чи "кататися", – прошу не турбувати. Покваптеся, поки не передумав. Бо осінь може бути серйозною щодо продовольчої бази, і машина самому згодиться...

Реквізити: домашній тел. 72-67-23,

мобілка 066-80-30-150,

Вул. Шевченка, 37-А, 29

Олег костянтинович

Опубліковано

ПРОДАЮ "ЗАПОРОЖЦЯ" в добрі руки.

Автомобіль справний, на ходу, надійний. Його економічну вигоду справжній Господар зразу ж Оцінить Барахольників та нероб (мовляв,

"їздити на рибу" чи "кататися", – прошу не турбувати. Покваптеся, поки не передумав. Бо осінь може бути серйозною щодо продовольчої бази, і машина самому згодиться...

Ціна 400$

Реквізити: домашній тел. 72-67-23,

мобілка 066-80-30-150,

Вул. Шевченка, 37-А, 29

Олег костянтинович

Опубліковано

а сколько корова дает молока ? Не выдоишь за день,устанет рука (с)

Це я до того,що якщо самому згодится то нема чого продавати, а якщо машина справна i надiйна, то яка вам фiг рiзниця,для чого я ii купую, на рибу чи покататись, чи мо там прихована вiдеокамера стоiть i 1кг тротилу схований, тiльки до ставка пiдьiзджаеш, бабах i нема *Запора*, моввляв ,я ж казав, що то машина не для рибалки ? :):smile-zachot:

Опубліковано

за таку цiну в селi можна два купити

Ну це як сказати! ^_^

Після села я б і 4 за вказану суму не купував. Все залежить від технічного стану! Тому свого не продам і за 1000$

P.S Продам автомобіль "ЗАПОРОЖЕЦЬ" 1500$ купите? :D

Питання до продавця: Запчастини якісь залишились і при наявності можливий їх продаж окремо ?

Опубліковано

за таку цiну в селi можна два купити

Ну це як сказати! ^_^

Після села я б і 4 за вказану суму не купував. Все залежить від технічного стану! Тому свого не продам і за 1000$

P.S Продам автомобіль "ЗАПОРОЖЕЦЬ" 1500$ купите? :D

Питання до продавця: Запчастини якісь залишились і при наявності можливий їх продаж окремо ?

9000$ ? )) :rolleyes:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...