Перейти до змісту

Windows 7 Ultimate SP1 (x86/x64) Beslam™ Edition [v4] 2DVD

pronew12

Рекомендовані повідомлення

cbf42f159ad58a0c882cb5a19aa86d28.jpg

Название:

Windows 7 Ultimate SP1 (x86/x64) Beslam™ Edition [v4]

Год выпуска: 2011

Версия: 6.1.7601.17514 / v4

Автор сборки: Beslam15

Разрядность: x64/x86

Язык интерфейса: Русский

Лекарство: Не требуется

• Процессор: x86/x64 с тактовой частотой 1,5 ГГц и выше

• Рекомендуемый объем ОЗУ — 1/2 Гб

• Требуется 15 ГБ свободного места на диске

• Дисковод: USB\DVD-дисков

• Клавиатура и мышь

• Монитор: разрешение 1024\768 или больше

• Видео: с поддержкой DirectX 9 и 128 МБ памяти (для темы Aero)

Сборки основаны на официальных образах MICROSOFT:

ru_windows_7_ultimate_with_sp1_x64_dvd_u_677391

ru_windows_7_ultimate_with_sp1_x86_dvd_u_677463

Автоматическая, Полуавтоматическая, Ручная установка

Интегрированы последние обновления по дату: 10.06.2011

Дистрибутивы пропатчены на предмет применения сторонних тем оформления

Отключены: Гибернация и UAC (Контроль учётных записей)

Отключены: Некоторые компоненты

Отключено: Восстановление системы

Отключен Защитник Windows

Отключен Брандмауэр Windows

Максимальный упор на производительность

d641e6c7c39fa2869af7e8c33e3c5079.jpg

db90929b83a337f75f21087fb95f57ec.jpg

deb4aa04fb42696e869f8384acc8e78c.jpg

Торрент : :0052:

Windows 7 Ultimate SP1 (x86x64) Beslam™ Edition v4 2DVD.torrent

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

стабільність роботи перевіряв сам, ніяких глюків не виявлено усе чудово активується і обновляється ! Система стоїть в мене і досі, бо сподобалась своєю стабільністю !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

троянов-то в сборку много понапихано? :smile3:

кстати, какой вообще смысл в репосте с рутрекера?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

троянів нема ніяких сам особисто ретельно перевіряв, сборка дійсно хороша і стабільна, бо якби була якась паршива то я б її сюди не викладував !

Пообіцяв ось цьому користувачеві vovka2516 викласти зборку з стабільною сімкою, тай людям знадобиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стоїть зборка від mOnkrus-a

для тесту поставлю ще цю. оформлена красиво ця зборочка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ті трояни шо там можуть бути - ще не занесені в бази даних антивірусів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ті трояни шо там можуть бути - ще не занесені в бази даних антивірусів.

кожен день антивірус обновляється і шпулить систему і ніяких вірусів не виявлено, а зборку я ставий десь місяць назад, то бази уже давно оновлені ! Зборка норм !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що за гаджет зверху на скрінах?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нікого не напрягають білі вікна?) Мене це так виводило)

Поставив до сімки темку і вуаля

post-9594-0-26365500-1309381549_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

біла 7-ка на днях оновилася до 1-го СП

Версия ОС:                        6.1.7601 Service Pack 1 сборка 7601

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

стабільність роботи перевіряв сам, ніяких глюків не виявлено усе чудово активується і обновляється ! Система стоїть в мене і досі, бо сподобалась своєю стабільністю !

Дуже вдячний

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ладно, качну провірю, ато на ХРені сидіти надоїло вже... доречі по скрінах доволі-таки непогано дивиться вінда, да і 7-ка більш стабільніша порівнянно з ікспі. Дякую за торент :ok2:.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

троянів нема ніяких сам особисто ретельно перевіряв, сборка дійсно хороша і стабільна, бо якби була якась паршива то я б її сюди не викладував !

і як ти перевіряв? антивірусом? він ніколи не найде вшитий вірус в образ. віруси в образ вінди находять порівнюючи ліцензійний і парітський диск, а потім розбираються що ж роблять відмінні частини.

і навіть якщо повірити, що збірка без вірусів, то через 15 хв лазання по інтернету з нульовим захистом твій комп буде ними кишіти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і як ти перевіряв? антивірусом? він ніколи не найде вшитий вірус в образ. віруси в образ вінди находять порівнюючи ліцензійний і парітський диск, а потім розбираються що ж роблять відмінні частини.

і навіть якщо повірити, що збірка без вірусів, то через 15 хв лазання по інтернету з нульовим захистом твій комп буде ними кишіти.

Вмене все включено я їх назад повключав бо були виключені + ESET SmartSecuritу і ніяких вірусів нема , що за паніка така :closedeyes: , Образ я розархівував і провіряв LiveCD оновленим антивірусом і нічого не виявлено, до тогож навідь деякі компоненти ліцензійного ПО мікрософт антивіруси сприймають як вірус, алеж це не страшно і ніяких наслідків нема! Так звані псевдо віруси які присутні у деяких збірках то вони зовсім безобідні і виконуть тільки те що їм прописали, як наприклад автоматична активація, автоматична установка і реєстрація додаткових програм чи драйверів, а на установлену вінду вони ніяк не попадають адже виконують роль так званого інструменту для автоматичної установки і реєстрації.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

pronew12, можеш не сумніватися - твій компьютер є частиною ботнета. антивірусні компанії самі признають, що вони про цього безсилі, і, що "обдурити антивірус може і 16-річний" - це на сайті касперського читав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

pronew12, можеш не сумніватися - твій компьютер є частиною ботнета. антивірусні компанії самі признають, що вони про цього безсилі, і, що "обдурити антивірус може і 16-річний" - це на сайті касперського читав.

ти впевнений ? ти впевнений шо з мого компютера періодично виходять дані через інтернет, бо є частиною ботнета? Дивився я в сервісному статусі модема свого куди виходять дані і ніякіх лєвих айпі немає. От нашо говорити якшо не знаєш. А антивірус це не єдине чим можна захистити компютер, є ше багато різноманітних і хороших программ, які ретельно блокують і фільтрують вихідні дані!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

pronew12, с другой стороны ты не можешь быть уверенным в обратном. ломаный ESET на ломаной винде функционально ничем не хуже аналогичного добра купленного официально, кроме мелочи. ты зачем-то смотришь в статусе модема список IP.. представляю себе эту процедуру когда тянется какой-нить торрент :smile3: а ведь бот может работать и по таймеру и в пассивном режиме. вовсе не обязательно давать постоянный полный доступ к твоему драгоценному компу.

на самом деле все это в голове. тонко и ненавязчиво тебя убедили в том, что "заплатил бабло и спишь спокойно", а теперь ты сам себе пытаешься доказать противоположное.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

pronew12, с другой стороны ты не можешь быть уверенным в обратном. ломаный ESET на ломаной винде функционально ничем не хуже аналогичного добра купленного официально, кроме мелочи. ты зачем-то смотришь в статусе модема список IP.. представляю себе эту процедуру когда тянется какой-нить торрент :smile3: а ведь бот может работать и по таймеру и в пассивном режиме. вовсе не обязательно давать постоянный полный доступ к твоему драгоценному компу.

на самом деле все это в голове. тонко и ненавязчиво тебя убедили в том, что "заплатил бабло и спишь спокойно", а теперь ты сам себе пытаешься доказать противоположное.

це ще в кращому випадку ти будеш учасником досатаки(в нас за таке не карають), а то ті віруси щей п**ть твої паролі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...