Перейти до змісту

Китайцы научились выращивать арбузы размером с черешню

Volyniaka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ага, от так кульок гарбузів купуєш і як "сємєчкі".

Одне лише незручно - насіння випльовувати. :)

Опубліковано

Квадратні кавуни - не проблема і в нас зробити.

Розбірна конструкція - куб, і гарно будуть штабелюватись в напівпричепах :smile3:

Опубліковано

Черешні то ще не біда, біда буде тоді коли китайці навчаться для гастрономічних потреб вирощувати тараканів розміром з теля.

карандашами з ними не повоюєш...

Опубліковано
Я буду з рогаткі стріляти ними)

То вже яка рогатка буде...

Черешні то ще не біда, біда буде тоді коли китайці навчаться для гастрономічних потреб вирощувати тараканів розміром з теля.

Ото б мій пітончик ласував такими...

Опубліковано

да я уже живого таракана года с три не видел - ушли они куда-то, наверное к соседям на заработки. тарантула теперь приходится саранчой кузнечиками кормить.

Опубліковано

да я уже живого таракана года с три не видел - ушли они куда-то, наверное к соседям на заработки. тарантула теперь приходится саранчой кузнечиками кормить.

Памятаю як на рибалку того року ловив саранчу на полі пшениці..ввечері бігав як дурак з сачком)) непамятаю скільки зловив але штук 20 точно тому що ловив на 3 вудки сома цілий вечір)

Таракани поїли те дерьмо чим нас зараз кормлять і ушли в село на натур продукти)))

Опубліковано

Пішли вони від телефонів

инфа 100%. кстати, хорошо, что у нас GSM. вот в странах, где основной стандарт CDMA, массово пропадают/вымирают пчелы, как у нас тараканы.

Опубліковано

Пішли вони від телефонів

инфа 100%. кстати, хорошо, что у нас GSM. вот в странах, где основной стандарт CDMA, массово пропадают/вымирают пчелы, как у нас тараканы.

Я колись кілька місяців знімав квартиру в Луцьку, в долинці, де був дуже поганий сигнал GSM. Розмовляти можна було тільки через блютуз, поклавши телефон зверху на шафу.

Так незважаючи на хороший євроремонт в квартирі, на порядок у кухні - в цій квартирі були таргани. Тоді я й сам повірив, що ці тварюки мруть вд ГСМ.

Опубліковано

Как в том анегдоте

Їдуть 2 українця в поїзді.Один наш коріний(Н).Інший представник української діаспори з Канади(К).Ну сів наш їсти- сальце, помідорчики,огірочки,яблучка.А тут канадець пита:

К-А що то ви таке їсте?

Н-А то ж бо помідор

К-Та хіба то помідор,ось у нас в Канаді помідори-всю сім'ю можна нагодувати

Наш дістає яблуко,таке мале червиве і починає смачно чмакати.

К-А шо то є?

Н-Так то ж яблуко.

К-Та хіба то яблоко,ось у нас в Канаді яблука-всю сім'ю нагодувати можна

Наш уже закіпає і дістає кавуна.

К-А шо то ви таке діста......Н-А ТО В НАС АҐРУС ТАКИЙ.

Арбуз-просто добавь воды

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...