Перейти до змісту

Продам системний блок 6 -ядер новий

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам системний блок 6 -ядер новий

Куплене це все 22 травня 2011 року Магазин КТС. .Гарантия 35 місяців залишок гарантії 34 місяці

Phenom 1055T /Asus M4A89GTD Pro USB 3.0 /Video 4290 512 mb (встрояне)/ HDD 500GB SATA 3 / 2x2gb DDR3 1333MHZ + корпус + Блок живлення

Працює на відмінно ... все супер все літає ... Стоїть Віндовс 7 64 біт ... + повністю налаштований на роботу , перегляд фільмів та інтернет ...

Причина продажу .. змінились обставини .. потрібний ноутбук ......

Можливий обмін на системний блок до 800 грн + Ваша доплата ...

Мій номер : 097-759-51-98

rear-view_500.jpg105465-Phenom-1055t-3b.jpgoverlay-3835574000_500.jpg

Пропонуйте ціни ......................

Опубліковано

Скажи цыну на системний блок??? Аська 607116466 0665359951, у мене э блок за 750грн так що скажи скыльки доплати??

Опубліковано

в виде апа:

а что там за платка в первом ПСИ-Е слоте?

обзор плати в інеті читай і все поймеш !

Опубліковано

в виде апа:

Перший (білий) слот має тільки 8 ліній, тому якщо використовувати одну відеокарту, потрібно ставити її у синій слот, де 16 ліній. У перший слот встановлюється спец. карту (що на фото у пості №1) щоб білий слот відключити, та задіяти у синьому усі 16 ліній.

ЗІ намутили інженери :sq_ye:

Опубліковано

в виде апа:

Перший (білий) слот має тільки 8 ліній, тому якщо використовувати одну відеокарту, потрібно ставити її у синій слот, де 16 ліній. У перший слот встановлюється спец. карту (що на фото у пості №1) щоб білий слот відключити, та задіяти у синьому усі 16 ліній.

ЗІ намутили інженери :sq_ye:

Це уже китайці таке намутили, асус повністю збирається віддати на поруки китайців усе виробництво компютерних комплектуючих

Опубліковано

можу розкомплектувати розгляну варіанти

если что зарезервируй для меня планочку что в первом слоте..

уж очень хочется на неё посмореть

Опубліковано

можу розкомплектувати розгляну варіанти

если что зарезервируй для меня планочку что в первом слоте..

уж очень хочется на неё посмореть

планка идет в комплекте с материнкой .. без материнки не продам ..........

Опубліковано

Здраствуйте. Готов объменять свои комплектующие на ваши Материнка Asus M2N-MX SE+. Процесор AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+. Оперативка DDR2-800 SDRAM 2 гига Все в прекрасном состоянии. Готов доплатить 1500гр Или напишите цену на свою мать+проц+опера.

Опубліковано

враховуючи актуальні ціни на залізо + стан легкого бу у мене з першим корпусом вийшло не більше 3200.

Опубліковано

враховуючи актуальні ціни на залізо + стан легкого бу у мене з першим корпусом вийшло не більше 3200.

Те що в вас вийшло мене не цікавить .. я можу показати за скільки воно все куплялось .є всі бумажки з цінами коробки . і гарантія на кожну детальку включаючи память 35 місяців ..

Так що перекупи та іньші . хто хоче просто щось доказати чи показать що він розумний писать .. тут не потрібно шукайте іньшу тему ..

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...