Перейти до змісту

хороший перукар

mass

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В нас в армії діди одному хотіли кульчик в ж...у всунути. То він зняв і навік забув про це.А зачіски у духів всеодно однакові у всіх були і перукар один-салага,який наголо брив. Отака фігня малята! :lol:

• Відповідей 64
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Расскажу как было раньше.

Стригся и в обычных парикмахерских "а-ля совок", и в дорогих салонах. И вот какой я вывод сделал - раз на раз не приходится. Иногда может результат понравиться, иногда - не очень.

А вообще мне тут такой старый анекдот вспомнился:

"Каждый раз, когда я выхожу из парикмахерской, меня все время мучает один и тот же вопрос: ЗАЧЕМ меня спрашивали, КАК я хочу постричься???" :lol:

Насчет мелировки. Сделал как-то, по ходу уже давно отрасли свои волосы, но со своей любимой я познакомился еще будучи мелированным. Так что, парни, кто любит выделяться из толпы - выделяйтесь на здоровье! Главное - оставаться собой!

А сейчас меня девушка возит стричься к своей знакомой парикмахерше с 30-летним стажем. Процесс проходит в уютной домашней обстановке ^_^

Результат всегда устраивает и меня, и девушку )))

Опубліковано
В нас в армії діди одному хотіли кульчик в ж...у всунути. То він зняв і навік забув про це.А зачіски у духів всеодно однакові у всіх були і перукар один-салага,який наголо брив. Отака фігня малята! :lol:

Це в твоїй армії він забув навік про кульчик ^_^ Якщо людинина Особистість то той кульчик ти міг би відчути у себе в в ж.пі. Від себе добавлю ніяких кульчиків не носив і не збираюсь в мене на це є особиста думка. До речі на рахунок перукаря хожу до одного майстра наголошую майстра вже багато років і не збираюсь його міняти ^_^

Опубліковано

Я стрижусь вже біля семи років в одного майстра. Звати її Таня Яхтома, зараз працює в Центрі фітнесу. Починав я до неї ходити ще в Панну, потім в Едем, тепер от вона сама на себе працює. Майстер дуже хороший. Правда не любить коротко стригти :lol:

Якщо комусь цікаво -- можу дати номер мобільного.

serega, и не говори.. то что раньше было гомо, теперь называется эмо, а начинается все с перекраски волос и модельной стрижки ^_^

точно... спочатку волосся фарбою, а там дивись і губи помадою і зад вазіліном... ^_^

• Адміністратори
Опубліковано

В кого не запитаєш, всі до Тані ходять :lol:

Знаю її, хороший майстер.

Опубліковано

А тіліпончік дайте. :) Я в принципі вже пару років стрижусь в одного майстра. Вона мені і "патли" колись обрізала і тепер завжди стриже. Але ніколи не пізно перейти до когось кращого :)

Опубліковано

:)

В нас в армії діди одному хотіли кульчик в ж...у всунути. То він зняв і навік забув про це.А зачіски у духів всеодно однакові у всіх були і перукар один-салага,який наголо брив. Отака фігня малята! :)

если б меня хотели так унизить ...

мне пофиг как бы это повлияло на меня в дальнейшем ....

но я б ему точно в жопу что то всунул :)

тонкий у тя юмар чувак :)

иди в армию па кантракту :)

там нада такие патриоты :)

:)

Опубліковано

Тут шось всі часто відходять від теми ;)

Я хотів взнати чи хто може знае куди перейшли перукарі з перукарні яка раніше була в центрі, здаеться назва "Конвалія" (вона знаходилась недалеко від комп. магазину PARANA). Я там завжди стригся в Али, але перукарню нажаль закрили ;)

Опубліковано
эта балезнь называеццо

ФЛУД !!!!

ыыы

а все интересное можна пачитать на стр.1 !!!!!

Ты писать правильно научись а тогда на форум лезь! ;)

Опубліковано
ВЫПЕЙ ЙАДУ !!!!!!

нашолся тут граматик ...

Ты у меня мочу пить будешь,чудо безграмотное! ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...