Перейти до змісту

Суд на Тимошенко

solnishko

Рекомендовані повідомлення

Пам’ятається не так давно ми вже не дозволили заарештувати Юлю.

Аж цікаво стало.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 96
  • Створено
  • Остання відповідь

Аж цікаво стало.

МИ, УКРАЪНЦЫ!!!

:D :D :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аж цікаво стало.

Ну от і приєднуйся до всебордівської акції непокори :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дарма її ще Леонід Данилович не упік за грати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дарма її ще Леонід Данилович не упік за грати.

А хто ж би тоді працював, поки вони балакають, блокують, байдикують???

А взагалі то думаю що якби реально було б за що то вже давно б посадили.

Або ж інший варіант, є за що, і посадити можна, але не садили тому, що коли вона прийшла б до влади то пересаджала б їх. Тіпа такий неоглашаємий пакт про ненапад, всі крадуть, обвиняють в тому інших, але не садять бо сядуть й самі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавий пакт) ти знаєш))

Треба про нього сказати тим хто посадив Главного мента)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавий пакт) ти знаєш))

Я суджу по тому, що після початку процесів над Луценком та Тимошенко, багато політиків на різних ток-шоу заявили що влада відкрила скриньку пандори, і такі самі дії тепер чекатимуть на них. Отже до цього моменту значить політики брали до уваги фактор: посадиш ти - посадять тебе. Адже у всіх їх рильце в пушку, і шафи ломляться від скелетів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На "Правді" виклали журналістську "стенограму" вчорашнього суду, не можу втриматись від цитування особо-ярких моментів на яких мало не просльозився:

Залишившись і тут без відповіді, Кирєєв поцікавився станом здоров'я. Обвинувачена знову зіграла на межі фолу.

- Достатньо, щоб покінчити з вашою мафією, - впевнено відповіла вона, чим викликала чергові овації.

- Це цікаво, хто ще тут мафія, - вирішила втрутитися в дискусію Інна Богословська.

- А ти, відьма, рота закрий! - накинулися на неї прихильниці Тимошенко.

- Я хочу зробити заяву, що в мене є диктофонний запис, що Богословська обізвала народ бидлом, - сказав хтось з депутатів.

- Назвіть себе? - сурово запитав Кирєєв зали.

Видно, запідозривши, що зараз його і виведуть з суду, баламут промовчав. Натомість хтось з залу жартома кинув: "Богословська".

Так цей жарт і закріпився. Протягом дев'яти годин суду, хто б не порушував спокій на засіданні, на суровий запит судді, хто це зробив, відповідь була одна: "Богословська!"

- Богословська, а де каструлі? - засміявся один з депутатів, згадуючи скандал з орендованим нею будинком.
- Пане судья, будь ласка, колядуйте гучнійше, нічого не чути! - час від часу переривали його присутні в залі.

Існує думка що стратегія Тимошенко затягнути судову справу до осені, якщо така кумедія почалася з самої першої серії, то думаю українським "Камедіклабам" та "Файним Юкрайнам" пора задуматись про зміну діяльності перед перспективою розорення. ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А дивиться хтось?

http://5.ua/live/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А дивиться хтось?

а що, на ТБ інші розважальні шоу кінчились?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А дивиться хтось?

Чим тобі це не подобається?

Така реалістична гра!)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну от і приєднуйся до всебордівської акції непокори :D

Приєднаюся, обов'язково. Скажи тільки де і до кого. Де відбувалося "перше відстоювання" Юлі, хто відстоював, як відстоював?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тут

З власних спостережень:

Дивують умови проведення засідання..Якесь тісне приміщення, з купою журналістів,

суддя спітнілий і знервований. Невже у судах, де розглядаються справи

колишніх перших осіб немає кондиціонерів? Якось дуже показово і жалюгідно.

А яка різниця в яких умовах впаяють строк?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До Печерського райсуду Києва правоохоронні органи почали стягувати спеціальні автомобілі для перевезення затриманих.

Як повідомляє прес-служба "Батьківщини", кілька автозаків розмістили біля автобусів з працівниками спецпідрозділів, які блокують мітинг прихильників екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

У залі судових засідань за спиною у Тимошенко та її захисника Сергія Власенка після оголошення перерви з’явилися 12 працівників МВС, яких до перерви там не було.

Ще два працівника МВС стоять зі сторони звинувачення, зазначає прес-служба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де відбувалося "перше відстоювання" Юлі, хто відстоював, як відстоював?

Прямо заставив копирсатися у стоках категорії "політика", я сумлінно перерив 4 сторінки, видно тему видалили, називалась вона щось подібне "Тимошенко хочуть закрити", там ми одразу наробили лемету та гвалту, і Юлю одразу відпустили з прокуратури. саме завдяки нам ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прямо заставив копирсатися у стоках категорії "політика", я сумлінно перерив 4 сторінки, видно тему видалили, називалась вона щось подібне "Тимошенко хочуть закрити", там ми одразу наробили лемету та гвалту, і Юлю одразу відпустили з прокуратури. саме завдяки нам ^_^

facepalm.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

подаю новину у стилі самого героя відео Сергія Власенка, захисника Юлії Володимирівни

"Вчора представниками злочинної влади звіряче побито Сергія Власенка !"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

подаю новину у стилі самого героя відео Сергія Власенка, захисника Юлії Володимирівни

"Вчора представниками злочинної влади звіряче побито Сергія Власенка !"

Добавил: buimola

30 сентября [2010] в 11:03

Ролик выложен на канале пользователя YouTube Натальи Окунской, бывшей супруги Власенко, с которой и Сергея Власенко в настоящий момент идут судебные разбирательства.

Окунская сопроводила ролик следующим текстом: "Спасибо добрым людям , которые зная о моей беде решили подбросить мне такой материал. Как видите , народный депутат БЮТа и заслуженный юрист может бить только Женщину ! А в Мужском поединке только машет руками , как девочка . Учитывая депутатскую неприкосновенность , возникает вопрос "Почему народный депутат не обратился в милицию после такого позорного избиения в публичном месте?" Ответ "Да потому , что он прекрасно знает , что Получил по делу !"

Еще раз огромная благодарность тем , кто помогает мне и моим детям добиться справедливости в этом непростом деле, где чиновник перешел грань морали и обычных человеческих ценностей. Со своей стороны добавлю, что у меня не осталось выхода и я буду защищать покой своих детей до конца!".

В настоящее время выясняются подробности инцидента.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За фактом погроз народному депутатові Інні Богословській порушено кримінальну справу.

Як повідомляє прес-служба МВС, у суботу Богословська звернулася до міліції із заявою про скоєння злочину.

У заяві вона зазначає, що на її адресу з 24 травня надходять погрози вбивством, які також розповсюджуються у мережі Інтернет.

Шухер потсони, бігом тремо свої пости...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А дивиться хтось?

Чим тобі це не подобається?

Така реалістична гра!)

Давно вже пора надати Печерському районному суду Києва статус реаліті-шоу.

Неудачей закончилась попытка Юлии Тимошенко превратить судебное заседание в пиар-акцию. По итогам первого дня слушаний она проиграла по очкам Инне Богословской – победительнице эротического конкурса «Мокрые футболки».

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дивлюсь кожне її судове засідання на ТВІ :) цікаво мені, шо буде далі, как сериал, :D но з неї я бачив там реально знущаються слова не дадуть сказати, приміщення таке мале вибирають що моїх дві кімнати і то вже більші, а суддя з вигляду таке тупе чудо і абсолютний неадекват, одразу видно що суд уже давно проплачений реальними пацанами, а з неї намагаються дурочку зробити, щоб нікому не мішала то її довіку будуть по суду водити, поки не здасться !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За фактом погроз народному депутатові Інні Богословській порушено кримінальну справу.

Як повідомляє прес-служба МВС, у суботу Богословська звернулася до міліції із заявою про скоєння злочину.

У заяві вона зазначає, що на її адресу з 24 травня надходять погрози вбивством, які також розповсюджуються у мережі Інтернет.

Шухер потсони, бігом тремо свої пости...

злякалась за свою піську ! :D :D

О! Агов! мелиционери, граждани пракуравтури, Сотрудники Большого Унитаза , Я іду убивать Інну(ляжу.під.кого.хоч) Богословську, буду как зорро чистить Украину от шалав политических, может потом и до Яника дойду отправлю его по статте за изнасилования в американскую тюрьму пусть там из него петушка зделают ! :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

злякалась за свою піську !...

Ще один з

"рождьонних 26 апрєля"

який ставить знак оклику через пробіл після слова :blink: .
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...