nickel Опубліковано 24 Червня, 2011 в 16:20 #26 Опубліковано 24 Червня, 2011 в 16:20 Пам’ятається не так давно ми вже не дозволили заарештувати Юлю.Аж цікаво стало.
Dima4s Опубліковано 24 Червня, 2011 в 16:25 #27 Опубліковано 24 Червня, 2011 в 16:25 Пам’ятається не так давно ми вже не дозволили заарештувати Юлю. Аж цікаво стало. МИ, УКРАЪНЦЫ!!! :D
IncvizitoR Опубліковано 25 Червня, 2011 в 05:54 #29 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 05:54 Пам’ятається не так давно ми вже не дозволили заарештувати Юлю. Аж цікаво стало. Ну от і приєднуйся до всебордівської акції непокори
Phoinix Опубліковано 25 Червня, 2011 в 06:11 #30 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 06:11 дарма її ще Леонід Данилович не упік за грати.
IncvizitoR Опубліковано 25 Червня, 2011 в 06:19 #31 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 06:19 дарма її ще Леонід Данилович не упік за грати.А хто ж би тоді працював, поки вони балакають, блокують, байдикують???А взагалі то думаю що якби реально було б за що то вже давно б посадили. Або ж інший варіант, є за що, і посадити можна, але не садили тому, що коли вона прийшла б до влади то пересаджала б їх. Тіпа такий неоглашаємий пакт про ненапад, всі крадуть, обвиняють в тому інших, але не садять бо сядуть й самі.
Dima4s Опубліковано 25 Червня, 2011 в 07:23 #32 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 07:23 Цікавий пакт) ти знаєш))Треба про нього сказати тим хто посадив Главного мента)
IncvizitoR Опубліковано 25 Червня, 2011 в 07:34 #33 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 07:34 Цікавий пакт) ти знаєш))Я суджу по тому, що після початку процесів над Луценком та Тимошенко, багато політиків на різних ток-шоу заявили що влада відкрила скриньку пандори, і такі самі дії тепер чекатимуть на них. Отже до цього моменту значить політики брали до уваги фактор: посадиш ти - посадять тебе. Адже у всіх їх рильце в пушку, і шафи ломляться від скелетів.
IncvizitoR Опубліковано 25 Червня, 2011 в 08:27 #34 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 08:27 На "Правді" виклали журналістську "стенограму" вчорашнього суду, не можу втриматись від цитування особо-ярких моментів на яких мало не просльозився: Залишившись і тут без відповіді, Кирєєв поцікавився станом здоров'я. Обвинувачена знову зіграла на межі фолу.- Достатньо, щоб покінчити з вашою мафією, - впевнено відповіла вона, чим викликала чергові овації. - Це цікаво, хто ще тут мафія, - вирішила втрутитися в дискусію Інна Богословська. - А ти, відьма, рота закрий! - накинулися на неї прихильниці Тимошенко. - Я хочу зробити заяву, що в мене є диктофонний запис, що Богословська обізвала народ бидлом, - сказав хтось з депутатів.- Назвіть себе? - сурово запитав Кирєєв зали. Видно, запідозривши, що зараз його і виведуть з суду, баламут промовчав. Натомість хтось з залу жартома кинув: "Богословська". Так цей жарт і закріпився. Протягом дев'яти годин суду, хто б не порушував спокій на засіданні, на суровий запит судді, хто це зробив, відповідь була одна: "Богословська!" - Богословська, а де каструлі? - засміявся один з депутатів, згадуючи скандал з орендованим нею будинком. - Пане судья, будь ласка, колядуйте гучнійше, нічого не чути! - час від часу переривали його присутні в залі. Існує думка що стратегія Тимошенко затягнути судову справу до осені, якщо така кумедія почалася з самої першої серії, то думаю українським "Камедіклабам" та "Файним Юкрайнам" пора задуматись про зміну діяльності перед перспективою розорення.
Ha3aP Опубліковано 25 Червня, 2011 в 09:42 #35 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 09:42 А дивиться хтось?http://5.ua/live/
kudrom Опубліковано 25 Червня, 2011 в 10:24 #37 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 10:24 А дивиться хтось?http://5.ua/live/а що, на ТБ інші розважальні шоу кінчились?
Dima4s Опубліковано 25 Червня, 2011 в 10:31 #38 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 10:31 А дивиться хтось?http://5.ua/live/а що, на ТБ інші розважальні шоу кінчились?Чим тобі це не подобається?Така реалістична гра!)
nickel Опубліковано 25 Червня, 2011 в 10:42 #39 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 10:42 Ну от і приєднуйся до всебордівської акції непокори Приєднаюся, обов'язково. Скажи тільки де і до кого. Де відбувалося "перше відстоювання" Юлі, хто відстоював, як відстоював?
SkyLight Опубліковано 25 Червня, 2011 в 10:48 #40 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 10:48 тутЗ власних спостережень:Дивують умови проведення засідання..Якесь тісне приміщення, з купою журналістів,суддя спітнілий і знервований. Невже у судах, де розглядаються справиколишніх перших осіб немає кондиціонерів? Якось дуже показово і жалюгідно.А яка різниця в яких умовах впаяють строк?
Volyniaka Опубліковано 25 Червня, 2011 в 11:33 #41 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 11:33 До Печерського райсуду Києва правоохоронні органи почали стягувати спеціальні автомобілі для перевезення затриманих.Як повідомляє прес-служба "Батьківщини", кілька автозаків розмістили біля автобусів з працівниками спецпідрозділів, які блокують мітинг прихильників екс-прем'єра Юлії Тимошенко.У залі судових засідань за спиною у Тимошенко та її захисника Сергія Власенка після оголошення перерви з’явилися 12 працівників МВС, яких до перерви там не було.Ще два працівника МВС стоять зі сторони звинувачення, зазначає прес-служба.
IncvizitoR Опубліковано 25 Червня, 2011 в 11:34 #42 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 11:34 Де відбувалося "перше відстоювання" Юлі, хто відстоював, як відстоював? Прямо заставив копирсатися у стоках категорії "політика", я сумлінно перерив 4 сторінки, видно тему видалили, називалась вона щось подібне "Тимошенко хочуть закрити", там ми одразу наробили лемету та гвалту, і Юлю одразу відпустили з прокуратури. саме завдяки нам
nickel Опубліковано 25 Червня, 2011 в 11:35 #43 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 11:35 Прямо заставив копирсатися у стоках категорії "політика", я сумлінно перерив 4 сторінки, видно тему видалили, називалась вона щось подібне "Тимошенко хочуть закрити", там ми одразу наробили лемету та гвалту, і Юлю одразу відпустили з прокуратури. саме завдяки нам
Otto Kreer Опубліковано 25 Червня, 2011 в 13:46 #44 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 13:46 подаю новину у стилі самого героя відео Сергія Власенка, захисника Юлії Володимирівни"Вчора представниками злочинної влади звіряче побито Сергія Власенка !"
nickel Опубліковано 25 Червня, 2011 в 14:00 #45 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 14:00 подаю новину у стилі самого героя відео Сергія Власенка, захисника Юлії Володимирівни"Вчора представниками злочинної влади звіряче побито Сергія Власенка !"Добавил: buimola30 сентября [2010] в 11:03Ролик выложен на канале пользователя YouTube Натальи Окунской, бывшей супруги Власенко, с которой и Сергея Власенко в настоящий момент идут судебные разбирательства.Окунская сопроводила ролик следующим текстом: "Спасибо добрым людям , которые зная о моей беде решили подбросить мне такой материал. Как видите , народный депутат БЮТа и заслуженный юрист может бить только Женщину ! А в Мужском поединке только машет руками , как девочка . Учитывая депутатскую неприкосновенность , возникает вопрос "Почему народный депутат не обратился в милицию после такого позорного избиения в публичном месте?" Ответ "Да потому , что он прекрасно знает , что Получил по делу !"Еще раз огромная благодарность тем , кто помогает мне и моим детям добиться справедливости в этом непростом деле, где чиновник перешел грань морали и обычных человеческих ценностей. Со своей стороны добавлю, что у меня не осталось выхода и я буду защищать покой своих детей до конца!".В настоящее время выясняются подробности инцидента.
IncvizitoR Опубліковано 25 Червня, 2011 в 14:21 #46 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 14:21 За фактом погроз народному депутатові Інні Богословській порушено кримінальну справу.Як повідомляє прес-служба МВС, у суботу Богословська звернулася до міліції із заявою про скоєння злочину.У заяві вона зазначає, що на її адресу з 24 травня надходять погрози вбивством, які також розповсюджуються у мережі Інтернет.Шухер потсони, бігом тремо свої пости...
laska Опубліковано 25 Червня, 2011 в 15:18 #47 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 15:18 А дивиться хтось?http://5.ua/live/а що, на ТБ інші розважальні шоу кінчились?Чим тобі це не подобається?Така реалістична гра!)Давно вже пора надати Печерському районному суду Києва статус реаліті-шоу. Неудачей закончилась попытка Юлии Тимошенко превратить судебное заседание в пиар-акцию. По итогам первого дня слушаний она проиграла по очкам Инне Богословской – победительнице эротического конкурса «Мокрые футболки».
draobau Опубліковано 25 Червня, 2011 в 16:31 #48 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 16:31 дивлюсь кожне її судове засідання на ТВІ цікаво мені, шо буде далі, как сериал, но з неї я бачив там реально знущаються слова не дадуть сказати, приміщення таке мале вибирають що моїх дві кімнати і то вже більші, а суддя з вигляду таке тупе чудо і абсолютний неадекват, одразу видно що суд уже давно проплачений реальними пацанами, а з неї намагаються дурочку зробити, щоб нікому не мішала то її довіку будуть по суду водити, поки не здасться !
draobau Опубліковано 25 Червня, 2011 в 16:41 #49 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 16:41 За фактом погроз народному депутатові Інні Богословській порушено кримінальну справу.Як повідомляє прес-служба МВС, у суботу Богословська звернулася до міліції із заявою про скоєння злочину. У заяві вона зазначає, що на її адресу з 24 травня надходять погрози вбивством, які також розповсюджуються у мережі Інтернет. Шухер потсони, бігом тремо свої пости... злякалась за свою піську ! :D О! Агов! мелиционери, граждани пракуравтури, Сотрудники Большого Унитаза , Я іду убивать Інну(ляжу.під.кого.хоч) Богословську, буду как зорро чистить Украину от шалав политических, может потом и до Яника дойду отправлю его по статте за изнасилования в американскую тюрьму пусть там из него петушка зделают !
Oksana04 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 17:33 #50 Опубліковано 25 Червня, 2011 в 17:33 злякалась за свою піську !... Ще один з "рождьонних 26 апрєля" який ставить знак оклику через пробіл після слова .
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.