Перейти до змісту

jotka, з днюхою!

laska

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Нехай в житті все буде, що потрібно,

Без чого не складається життя:

Кохання, щастя, вірні друзі

І вічно юна, нестаріюча душа.

:0073:

Опубліковано

Блін, Христина, я загальмувала з темкою)))) Люд, ти маладца! :D

Христік, я тебе вже по телефону вітала, ось ще привітаю електронно-бордовським методом)))))

Я тобі бажаю бути завжди радісною і усміхненою, усмішка тобі дуже личить, носи частіше, то тренд :D:D:D

бажаю поменше проблем, побільше приємних людей поряд і нехай усе задумане збувається,

ти того варта, подружко, повір :)

Опубліковано

Блін, Христина, я загальмувала з темкою)))) Люд, ти маладца! :D

Христік, я тебе вже по телефону вітала, ось ще привітаю електронно-бордовським методом)))))

Я тобі бажаю бути завжди радісною і усміхненою, усмішка тобі дуже личить, носи частіше, то тренд :D :D :D

бажаю поменше проблем, побільше приємних людей поряд і нехай усе задумане збувається,

ти того варта, подружко, повір :)

Дякую, Танюшкен!!!!!!

сенк ю, як то кажуть, вері мачь..... :D

• 11 місяців потому...
Опубліковано

Христік, ти мій любімий, будь дароф, красіф, завжди з таким чудним настроєм. Так піднімають настрій твої посміхаючі смайликі в асі кожного ранку))) Залишайся такою милою, доброю і чуйною як ти є, для того нехай всі незгоди і негаразди мимо топчуть, жени їх.

ee32d1a8c1ca.jpg

Опубліковано

Христинка, моя дорога серцю подружка! Я тебе вітаю! Я бажаю тобі завжди-завжди берегти в серці те тепло і ніжність,

які тобі притаманні, іти далі, щоб картинка у тебе перед очима була яскрава і насичена, а дорога рівна.

Багато подій приніс тобі минулий рік, так от я дуже хочу, щоб усі твої майбутні плани реалізувалися чим скоріше :-)

Лю тебе, твоя Воробушкіна )))))))))

7173947.jpg

x_41d14dc1.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...