Перейти до змісту

HelloBoy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Окуні вже сняться. Хто їде завтра в першій або другій половині дня? Складу компанію та гроші на пальне.

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Стою перед дилемою, їхати завтра на Хрінники або ж Млинів, чи ні... Я бажаючі скласти компанію?

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано (змінено)

Гражданє пінгвіни! Хтось може завтра взяти 2 людини на Боремель? 

0951519497

Змінено користувачем Саша Иванов
Опубліковано

Брат завтра хоче їхати на Хрінники на лід... Але не комплект по пасажирах... Чи є хтось бажаючий?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Завтра збираюсь на Млинів, Тесть хоче половити на жерлиці я на мормишку. Можу взяти бажаючого поганяти мормишку, чи живця. Планую виїзжати завтра  в 6.00 ранку. На звязку буду до 22.15.

Опубліковано

Завтра знову збираюсь на Млинів, на мормишку. Можу взяти 2 бажаючих поганяти мормишку.  Планую виїзжати завтра  після 6.00 ранку, ловити до 13.00. На звязку буду до 22.15, або в пл.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Завтра на Млинів чи Хрінники є бажаючі поїхати?

Завтра на Млинів чи Хрінники є бажаючі поїхати?

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Їде хто на млинів  чи ще кудись завтра?Цікавить хижак. Можу скласти компанію і скинутись на паливо ! 

Опубліковано

Мужики, дело такое, в рыбалке я полный ноль, рыбачил ну раз 10 от силы и то не всегда что то ловил =)  но очень хочется научиться, с удовольствием бы ездил с вами, но нету даже удочки.

Может кто кинуть ссылку на какой нибудь ресурс или просто так подскажете тут - что нужно купить начинающему рыболову, на вопрос - кого ловить? я не знаю что ответить =)) кто у нас тут водится в водоёмах куда вы все гоняете рыбачить.

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...