Перейти до змісту

Rolls Royce Phantom

Arden

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Стою сьогодні на світлофорі по пр. Відродження, повертаю голову ліворуч і очі стають мої розміром у 5-ти центову монету :blink:

Біля мене стоїть Phantom з луцькими номерами! Я аж зелене світло проспав так задивився :lol:

Цікаво, хто з лучан є щасливим власником цієї "бюджетної" іграшки?

P.S. А кажуть бідуємо...

• Відповідей 53
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Якщо вже хтось на Бентлі назбирав, то ще троха позбирати і Фантом получиться. Всього в 2 рази дорожче.

Опубліковано

Пенсійний фонд, напевно, поповнився на 40000 - 50000 $ при постановці цієї ляльки на облік в ДАІ :rolleyes:

Опубліковано

Пенсійний фонд, напевно, поповнився на 40000 - 50000 $ при постановці цієї ляльки на облік в ДАІ :rolleyes:

вряд ли,

пустили как "конфискат"

Опубліковано

Казали, що Івахів.

Так і є. А недавно він побував в ДТП, хтось в нього вїхав :blink:

тепер недізнаємось хто ж це вїхав, він нас покинув :lol:

Опубліковано

Не спи- і ти будеш мати.

Івахів, ти?

Колись в часи глибокого розвинутого соціалізму до Л.І. Брєжнєва прийшли робітники з скаргами, що вони на заводі вкалують і вистачає лише на життя скромне, а інші на Волгах їздять, шапки норкові носять і тд.

От їм Леонід Ілліч і сказав ,.Не спіть , і ви будете мати,,

Ну не міг він тоді сказати ,,Працюйте головою,,

Опубліковано

Впринципі то Єремєєв

Впринципі точно і не скажеш?

Хоча Єремеєв з Івахівим ділять порівну акції концерну «Континіум», Ігоря Єремеєва «Фокус» у рейтингу поставив на сходинку вище - 54-е місце зі 214,5 мільйонами доларів. Торік у нього було 211,8 мільйона і 32-е місце серед українських багатіїв за версією журналу «Кореспондент».

У Івахіва статок трохи менший - 208,4 мільйона доларів і 55-а сходинка серед українських багатіїв. Торік було 205,8 мільйона «зелених» і 33-е місце за даними «Кореспондента».

Але все таки Івахів

Опубліковано

Колись в часи глибокого розвинутого соціалізму до Л.І. Брєжнєва прийшли робітники з скаргами, що вони на заводі вкалують і вистачає лише на життя скромне, а інші на Волгах їздять, шапки норкові носять і тд.

От їм Леонід Ілліч і сказав ,.Не спіть , і ви будете мати,,

Ну не міг він тоді сказати ,,Працюйте головою,,

Це все зрозуміло, мені просто хочеться твій Фантом побачити. Чи ти головою принципово не користуєшся, надаючи перевагу "дешевим" кредитам?

Опубліковано

nickel, Nokian и компания. давайте-ка на полтона ниже, это все-таки толксы, а не флейм. если хотите поругаться - делайте это приватно, через личные сообщения.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...