Перейти до змісту

Что случилось на Кравчука 22


DarkMonk

Рекомендовані повідомлення

Нехай поставлять обмінники, укладуть угоду з банком, платять податки, питань не буде. А так їх прибирають лише, коли приїжджає прем'єр або президент лише. Закон повинен бути один для всіх. Я не правий? А вас схоже система подвійних стандартів в країні влаштовує?

не з валютчиків треба реформу робити а з самого верху правління

Я дивлюсь реальніше на речі. Й життя в рожевих окулярах та з купою заздрощів мене не влаштовує))

При чому тут заздрощі? Мислення якесь примітивне у вас. Так само можна вважати заздрощами дії злочинців, які згвалтували і спалили дівчину, бо це в мене теж викликало обурення.

І ті гвалтівники, і валютчики - злочинці, зрозумійте нарешті.

чому Ви записали валютчиків в злочинців??? Вони спокійно стоять і міняють валюту, а оті шо зверху от вони дійсно обкрадають державу!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 179
  • Створено
  • Остання відповідь

Так в чому питання? я заробляю своїм способом, ви своїм, валютники своїм, правоохоронці своїм, а нападники своїм...

я, ти, він, вона, вони ЗАРОБЛЯЄМО

нападники - ВІДБИРАЮТЬ (ще й калічать/вбивають)

Кожна несплачена копійка з обміну - це відібрані гроші у ваших бабусь і дідусів, у дітей-сиріт і т.д. А повірте суми там чималі крутяться. В національному масштабі це співставно з офшорами, про які тут писали.

а

ти порахуй скількі ти податків платиш за своє життя до пенсії, потім поділи їх ну нехай на 30 пенсійних років і тоді ти побачіш яку суму тобі не доплатить держава коли ти підеш на пенсію

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Валютчики - нездорове явище у нездоровій економіці.

Якщо це явище зразка 90-х досі існує, значить це комусь вигідно. Наверху.

Типовий приклад суду над "цумівським" валютчиком.

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

м. Луцьк 20 червня 2011 року

Суддя Луцького міськрайонного суду Волинської області Сівчук А.Є., розглянувши справу про адміністративне правопорушення відносно ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, українця, громадянина України, з вищою освітою, непрацюючого, проживаючого в АДРЕСА_1, -

-за ст.162 КУпАП, -

В С Т А Н О В И В :

З протоколу про адміністративне правопорушення вбачається, що ОСОБА_1 21.04.2011 року приблизно о 13-00 год., знаходячись біля універмагу «ЦУМ»в м.Луцьку, незаконно обміняв 575 гривень на валютні цінності в сумі 50 євро.

В судовому засіданні ОСОБА_1 свою вину у вчиненні правопорушення визнав повністю, щиро розкаявся у вчиненому, зобовязався в подальшому не обмінювати незаконно валюту, просив врахувати його тяжкий матеріальний стан та обмежитись попередженням.

Крім повного визнання вини ОСОБА_1, його винність у вчиненні правопорушення, передбаченого ст.162 КК України, підтверджується протоколом про адміністративне правопорушення (а.с.1), протоколом особистого огляду від 21.04.2011 року (а.с.3), квитанцією №1251 та квитанцією №1722 (а.с.4).

Аналізуючи зібрані та досліджені в судовому засіданні докази в їх сукупності, суд вважає доведеною вину ОСОБА_1 у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ст.162 КУпАП.

Таким чином, суд вважає, що ОСОБА_1, незаконно обмінявши валютні цінності, як засіб платежу, вчинив правопорушення, передбачене ст.162 КУпАП.

Обираючи вид адміністративного стягнення, суд враховує характер вчиненого правопорушення, всі обставини справи та дані про особу правопорушника, його майновий стан, ступінь вини, обставини, що помякшують відповідальність.

До обставин, що помякшують відповідальність ОСОБА_1, суд відносить щире розкаяння.

Обставин, що обтяжують його відповідальність, суд не вбачає.

Враховуючи характер та ступінь небезпеки вчиненого, всі обставини справи, тяжкий матеріальний стан правопорушника, а також те, що ОСОБА_1 вперше притягається до адміністративної відповідальності, вину визнав та щиро розкаявся у вчиненому, має постійне місце проживання, суспільно-небезпечних наслідків від правопорушення не наступило, зобовязався в подальшому не обмінювати незаконно валюту, тому суд приходить до висновку про можливість застосування адміністративного стягнення у виді попередження.

Грошові кошти, які були вилучені в ОСОБА_1 21.04.2011 року під час особистого огляду (а.с.3) і які стали безпосереднім обєктом адміністративного правопорушення, а саме: 50 євро, які згідно квитанції №1251 (а.с.4) знаходяться на зберіганні в Управлінні МВС України у Волинській області конфіскувати в дохід держави.

Решту грошових коштів, які були вилучені в ОСОБА_1 21.04.2011 року під час особистого огляду (а.с.3) та не являються обєктом адміністративного правопорушення, а саме 4800 гривень, які згідно квитанції №1722 (а.с.4) знаходяться на зберіганні в Управлінні МВС України у Волинській області повернути власнику ОСОБА_1 за належністю.

Керуючись ст.ст.22, 283, 284 КУпАП, -

П О С Т А Н О В И В

ОСОБА_1 визнати винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ст.162 КУпАП, та застосувати до нього адміністративне стягнення у виді попередження.

Грошові кошти, які були вилучені в ОСОБА_1 21.04.2011 року під час особистого огляду (а.с.3) і які стали безпосереднім обєктом адміністративного правопорушення, а саме: 50 євро, які згідно квитанції №1251 (а.с.4) знаходяться на зберіганні в Управлінні МВС України у Волинській області конфіскувати в дохід держави.

Решту грошових коштів, які були вилучені в ОСОБА_1 21.04.2011 року під час особистого огляду (а.с.3) та не являються обєктом адміністративного правопорушення, а саме 4800 гривень, які згідно квитанції №1722 (а.с.4) знаходяться на зберіганні в Управлінні МВС України у Волинській області повернути власнику ОСОБА_1 за належністю.

Постанова судді може бути оскаржена особою, відносно якої її винесено, потерпілим, а також, на неї може бути внесено протест прокурора до Апеляційного суду Волинської області через Луцький міськрайонний суд Волинської області протягом десяти днів з дня її винесення.

Суддя Луцького міськрайонного судуА.Є.Сівчук

Суддя Сівчук постійно судить цумівських валютчиків. І завжди виносить лише попередження. Чи не вигідно займатися такими "адмінками"?

Якщо судова система наскрізь корумпована, то що говорити про фінансову?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

если я не ошибаюсь, среди нас есть депутат гор. совета. Который по любэ на выборах обещал чего то хорошего замутить. И шо???

я могу ошибаться, ибо политика мне к " одному" месту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

50 ойро, весело :)

За годину часу в погожий день - там тисячі зелені вперед-назад провертаються

Суддя Сівчук - повага, наповнює казну держави

:smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чому ви вчипились наказати вбити? Тут проблема в іншому, Вбили і поранили чійогось тата, сина чі чоловіка ! ! !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спіймали банду, яка полювала на валютників. ФОТО

Розкрити розбійний напад на валютників із застосуванням вогнепальної зброї волинським правоохоронцям вдалося за гарячими слідами. При цьому у ватажка злочинного угрупування під час обшуку вилучили цілий арсенал зброї та вибухівки.

Про це повідомили у СЗГ УМВС у Волинській області.

Близько десятої години ранку до чергової частини Луцького районного відділу УМВС у Волинській області зателефонувала 34-річна мешканка села Підгайці Олена та повідомила про озброєний напад на її чоловіка та близького родича.

Нагадаємо, за неофіційною інформацією ці чоловіки були валютниками.

Цього ранку 40-річний місцевий житель Олександр разом зі своїм знайомим 38-річним лучанином Богданом власним автомобілем вирушили до обласного центру.

Коли Олександр дистанційним пультом відкрив ворота подвір’я, чоловіки помітили, що дорогу їм перегородив автомобіль темно-синього кольору. З машини вийшли двоє чоловіків у спецодязі та з масками на обличчях. У руках тримали зброю, яку ж одразу пустили в хід: почали обстрілювати авто.

Олександр та Богдан, миттєво зреагувавши, вискочили з авто та почали чинити опір злочинцям. Олександр застосував пристрій для відстрілу гумовими кулями, який зареєстрований у встановленому законом порядку.

У результаті нападу в Олександра та Богдана – вогнепальні поранення верхніх та нижніх кінцівок. Окрім того, зловмисники заволоділи пістолетом для відстрілу гумовими кулями. Також під час стрілянини був пошкоджений і автомобіль, на якому рухались жертви.

На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група, прибув і начальник УМВС України у Волинській області генерал-майор міліції Богдан Щур.

За цим фактом у слідчому відділі Луцького РВ УМВС України у Волинській області порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 3 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

За підозрою у скоєнні злочину спочатку було затримано одного підозрюваного, а потім ще двох співучасників злочину: неодноразово раніше судимого 45-річного Ігоря, 51-річного Валерія та 22-річного Романа.

Під час огляду будинку, де проживають рідні одного з підозрюваних, правоохоронці «Фольксваген». Цей автомобіль використовувався зловмисниками під час нападу, тож на ньому залишилися сліди скоєння злочину. У гаражному приміщенні вилучили також в’язану шапку темно-синього кольору з прорізами для очей – маску.

Згодом під час санкціонованого Луцьким міськрайонним судом Волинської області обшуку за місцем проживання ватажка угрупування Ігоря працівники знайшли цілий арсенал зброї: 5 пістолетів, автомат «Калашникова», 7 магазинів до пістолетів, 9 магазинів до автомату «Калашникова» (калібру 5.45 мм та 7.62 мм), магазин до кулемета РПК, 4 пристрої безшумної стрільби, обріз мисливської рушниці, частину мисливської рушниці (без ствола), патрони різного калібру до різних типів зброї (усього – 1491 штук), димову гранату, два сигнальні освітлювальні патрони, димову гранату УЧЯДГ, два наземних сигнальних патрони, імітаційний патрон ІМ-100, електродетонатор, вибухова речовина типу «Пластид» вагою 700 грамів, вибухова речовина (ймовірно, «Амоніт») вагою більше 2 кілограмів.

Усі предмети направлені до НДЕКЦ при УМВС України у Волинській області для проведення балістичних та вибухо-технічних досліджень. До речі, серед вилученої зброї є та, яку зловмисники використовували під час скоєння злочину.

Наразі зловмисники затримані в ізолятор тимчасового тримання Луцького МВ УМВС України у Волинській області. Підозрювані також зізналися у скоєнні ще одного розбійного нападу із застосуванням вогнепальної зброї, який вони скоїли наприкінці 2011 року у місті Луцьку. Тоді вони, влучивши в ногу потерпілому, забрали 80 тисяч гривень. Триває слідство, в ході якого буде встановлено їхню імовірну причетність до скоєння інших злочинів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ай молодці, швидко спрацювала наша міліція. Всі би злочини так розкривалися, а не тільки вибрані, ціни би нашим ментам не було. Цікаво, а генерал-майор міліції Богдан Щур на кожну НП особисто виїжджає? Чи тільки на ті, в яких постраждали його "підопічні"? Хоча я його розумію: за "дах" же уплочено, прийшлося відробляти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я думаю, справа не в підопічних, а у виді злочину- розбійний напад з використанням вогнепальної зброї

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А банду валютників спіймати проблема? Створюють благодійні фонди, обдирають народ на довідках, перейдіть дорогу і щодня затримуйте валютників за торгівлю валютою і конфіскуйте весь нал, як передбачає закон. Вибіркове правосуддя як завжди...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А банду валютників спіймати проблема? Створюють благодійні фонди, обдирають народ на довідках, перейдіть дорогу і щодня затримуйте валютників за торгівлю валютою і конфіскуйте весь нал, як передбачає закон. Вибіркове правосуддя як завжди...

І для чого це...? А то ти в них ніколи нічого не міняв...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Black, ти або бухий, або незповна розуму, визначайся, бо у дебіли тебе зараховувати не хочу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо міняю, то в Говерлі або в банку. Нещодавно підійшов до Говерли в суботу, було закрито, підбіг валютник, запропонував взяти долари по 7,90, при чому в банках по 8,03 приймали, просто були закриті, чим і захотів він скористатись. То навіщо такий обмін? Не поміняв, зняв з картки.

Прикро, що МВС і прокуратура через дорогу, а під ЦУМом роками здійснюють відкрито незаконні валютні операції... Візитівка Луцька і обличчя правоохоронних органів...

Black, ти або бухий, або незповна розуму, визначайся, бо у дебіли тебе зараховувати не хочу.

Стаття 162 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Порушення правил про валютні операції

Незаконні скуповування, продаж, обмін, використання валютних цінностей як засобу платежу або як застави - тягнуть за собою попередження або накладення штрафу від тридцяти до сорока чотирьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією валютних цінностей.

Чому це я не сповна розуму?

Подробнее:http://kodeksy.com.ua/kodeks_ukraini_pro_administrativni_pravoporushennya/statja-162.htm

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і тут відкрилась глобальна таємниця! Говерла- теж валютники....навіть дозволяють собі протягом дня курс міняти, шо строго-настрого заборонено Регулятором

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нещодавно підійшов до Говерли в суботу, було закрито, підбіг валютник, запропонував взяти долари по 7,90, при чому в банках по 8,03 приймали, просто були закриті, чим і захотів він скористатись

ось тепер й зрозуміло, чому ви валютчиків не любите :_07:

а то казки тут про пенсії та податки травите...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Каждий зарабативає як може, но деякі зароботкі є аморальними, кримінальними. Ето паразіти, а паразітоф нада унічтожать, на каждого паразіта свой діхлофос. Алі я непраф ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...