IncvizitoR Опубліковано 23 Червня, 2011 в 13:51 #51 Опубліковано 23 Червня, 2011 в 13:51 В Україні це явище практично подолано.А що хіба зміниться якщо й в Луцьку це явище подолають? Чи може луцькі валютчики якось підривають економіку?
Dima4s Опубліковано 23 Червня, 2011 в 13:52 #52 Опубліковано 23 Червня, 2011 в 13:52 Вулиця велика, людей багато, ввечері і вночі постійно відбуваються якісь п'яні дійства - а патрульних після 19.00 не побачиш... мабуть бояться тут ходити Ой ну ненада! Я сам там можна сказать живу..часто вертаюсь додому пізно саме звідти( з Кравчука)...з 3х разів в 2х бачив ППС і по 3 з собакою. раз в час ночі йшов. за дорогу нарахував 10 ментів!! 3 патрулі.
Гетто Опубліковано 23 Червня, 2011 в 13:54 #53 Опубліковано 23 Червня, 2011 в 13:54 А що хіба зміниться якщо й в Луцьку це явище подолають? Про экономику не скажу ничего, ибо я вообще не в курсах внутренних нюансов работы валютчиков, но если в большинстве городов страны это явление искоренено - значит, всё таки, есть плюсы (имхо)
IncvizitoR Опубліковано 23 Червня, 2011 в 14:04 #54 Опубліковано 23 Червня, 2011 в 14:04 Хай мене представники банківського сектора поправлять, я вважаю що іскоренять валютчиків теж саме що й ганяти в полі горобця. Від них вплив на економіку нульовий, набагато страшніше як в нацбанку граються з курсами, що за ніч люди на десятки тисяч бідніють.
VeryFate Опубліковано 23 Червня, 2011 в 14:05 #55 Опубліковано 23 Червня, 2011 в 14:05 если б где то на ГПЗ ныкались...3,14здів би про те що знаєш.На районі в сусідньому дворі валютчік мешкає, 2 рази хату скривали, 5 раз спроб пограбування (пару вдачних). Только нада лі постить таку інфу, вот в чом вапрос.
Гетто Опубліковано 23 Червня, 2011 в 14:14 #56 Опубліковано 23 Червня, 2011 в 14:14 Я про ГПЗ навскидку написал,(могло быть и Красне, и Вышков и прочее) как бэ в противопоставление самому центру города, где соседями есть прокуратура, милиция и т.д.А про бомбёжки хат - это естественно, ещё Остап чётко заметил: "Если в стране ходят денежные знаки, то должны быть и люди, у которых их очень много."
KILLER Опубліковано 23 Червня, 2011 в 14:36 #57 Опубліковано 23 Червня, 2011 в 14:36 я знаю точно, що хлопці знали коли і куда іти, кому пілюлєй дать і шо треба забрать...
MACCEN Опубліковано 23 Червня, 2011 в 14:56 #58 Опубліковано 23 Червня, 2011 в 14:56 валютчики наши могут собрать хоть 1 млн баксов за часика два, кто-то говорил.PS: в нашей стране можно стать из свидетеля, подозреваемым, вот потому люди и боятся.
Megaherz Опубліковано 23 Червня, 2011 в 17:01 #59 Опубліковано 23 Червня, 2011 в 17:01 Вулиця велика, людей багато, ввечері і вночі постійно відбуваються якісь п'яні дійства - а патрульних після 19.00 не побачиш... мабуть бояться тут ходити Ой ну ненада! Я сам там можна сказать живу..часто вертаюсь додому пізно саме звідти( з Кравчука)...з 3х разів в 2х бачив ППС і по 3 з собакою. раз в час ночі йшов. за дорогу нарахував 10 ментів!! 3 патрулі. Може біля Сільпо чи біля паспортного столу (21 школи) ППС і ходять, а біля мого будинку їх тільки на свята чи вихідні видно.... а про те, щоб вони ввечері через двір пройшлись - то це взагалі фантастика.
Dima4s Опубліковано 24 Червня, 2011 в 06:32 #60 Опубліковано 24 Червня, 2011 в 06:32 По дворах і я їх не бачив...Весь час йдуть по траєкторії Фотоком-Слон.
Deemon Опубліковано 24 Червня, 2011 в 06:50 #61 Опубліковано 24 Червня, 2011 в 06:50 Працювали далеко не аматори, імхо, якби поруч ППСники гуляли - і вони б свою порцію люлєй відхопили заодно.
Dima4s Опубліковано 24 Червня, 2011 в 07:46 #62 Опубліковано 24 Червня, 2011 в 07:46 Працювали далеко не аматори, імхо, якби поруч ППСники гуляли - і вони б свою порцію люлєй відхопили заодно. Щоб цього не сталось -їх охороняє пес
nemo Опубліковано 24 Червня, 2011 в 08:13 #63 Опубліковано 24 Червня, 2011 в 08:13 Працювали далеко не аматори, імхо, якби поруч ППСники гуляли - і вони б свою порцію люлєй відхопили заодно. Щоб цього не сталось -їх охороняє пес Нарешті "пацики" сюди перебрались. А в Донецьку стало все дуже спокійно )))))
yura2281 Опубліковано 14 Травня, 2012 в 13:02 #64 Опубліковано 14 Травня, 2012 в 13:02 Підстрелили валютника Сьогодні, 12:05 Чоловіка, який займається валютними операціями, поранили сьогодні невідомі зловмисники. Попередня версія нападу ‒ грабіж. Про це пише «Віче-інформ». Сьогодні вранці, 14 травня, у Луцьку на вулиці Дубнівській біля фірми «Олвід» було вчинено розбійний напад на валютника. Чоловіка поранили з вогнепальної зброї. Його вже доправили в Луцьку міську лікарню. Нині на місці інциденту працюють правоохоронці. Попередня причина нападу ‒ пограбування.
Will Опубліковано 14 Травня, 2012 в 13:11 #65 Опубліковано 14 Травня, 2012 в 13:11 весна, ранок, валютчик... закономірно, нє?
georg Опубліковано 14 Травня, 2012 в 13:21 #66 Опубліковано 14 Травня, 2012 в 13:21 весна, ранок, валютчик... закономірно, нє?понедельник- базар сегодня не работает...или это ЦУМ-овский?
difoto Опубліковано 14 Травня, 2012 в 13:55 #67 Опубліковано 14 Травня, 2012 в 13:55 В понедельник в особом порядке обслуживаются крупные клиенты, либо осуществляются крупные сделки с банками, ну или еще чего-то, что не делается на рынке.
georg Опубліковано 14 Травня, 2012 в 14:30 #68 Опубліковано 14 Травня, 2012 в 14:30 Не тільки стріляли, а й били: подробиці пограбування валютників під ЛуцькомВалютникИ, яких 14 травня підстрелили під Луцьком, поступили до міської клінічної лікарні при свідомості і нині отримують медичну допомогу.Про це ВолиньPost розповів заступник головного лікарня з хірургічної допомоги Олександр Федорчук.Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на вулиці Дубнівській у Луцьку стріляли у одного валютника.Стало відомо, що інцидент трапився в селі Підгайці.За словами лікаря, вранці 14 травня карета швидкої допомоги привезла до лікарні із села Підгайці двох чоловіків з вогнепальними пораненнями. Чоловіки були при свідомості.Постраждалі чоловіки приблизно одного віку: один – 1972 року народження, інший – 1974-го.В одного – пошкоджена верхня кінцівка, а у іншого травм більше – поранення ноги і передпліччя. Також у чоловіка, який отримав більше травм, є ще й побої.За словами медиків, нині хворі у стані середньої важкості, їх обстежили і надають допомогу.Постраждалі розмовляти із журналістами категорично відмовляються.Однак стало відомо, що стріляли у валютників невідомі їм люди, при цьому у чоловіків відібрали гроші.
Black Опубліковано 14 Травня, 2012 в 14:50 #69 Опубліковано 14 Травня, 2012 в 14:50 Валютники не платять податки, не мають ліцензій на здійснення обміну валют, не бажають вести законну діяльність, підривають економіку країни. Правоохоронці не тільки не бажають навести порядок з ними, а ще й кришують їх. Можливо те, що ця "професія" стала небезпечною (про що можна судити з новин) зупинить їхню нахабну діяльність біля ЦУМу і на ринках?
DarkMonk Опубліковано 14 Травня, 2012 в 15:13 Автор #70 Опубліковано 14 Травня, 2012 в 15:13 Валютники не платять податки, не мають ліцензій на здійснення обміну валют, не бажають вести законну діяльність, підривають економіку країни. Правоохоронці не тільки не бажають навести порядок з ними, а ще й кришують їх. Можливо те, що ця "професія" стала небезпечною (про що можна судити з новин) зупинить їхню нахабну діяльність біля ЦУМу і на ринках? Банки --- платят налоги, имеют лицензии, очень хотят вести законную деятельность (наверное у некоторых получается) , они Укрепляют экономику страны ударными темпами -- НО - к сожалению их тоже ГРАБЯТ.
difoto Опубліковано 14 Травня, 2012 в 15:32 #71 Опубліковано 14 Травня, 2012 в 15:32 Валютники не платять податки, не мають ліцензій на здійснення обміну валют, не бажають вести законну діяльність, підривають економіку країни. Правоохоронці не тільки не бажають навести порядок з ними, а ще й кришують їх. Можливо те, що ця "професія" стала небезпечною (про що можна судити з новин) зупинить їхню нахабну діяльність біля ЦУМу і на ринках? Зачьотно простібався над фінансово-економічною моделлю України
Deemon Опубліковано 14 Травня, 2012 в 18:20 #72 Опубліковано 14 Травня, 2012 в 18:20 Час каміння розкидати - час каміння збирати.Закономірно і очікувано.Не вчителів ж музики та трудового навчання "полякали"
Black Опубліковано 15 Травня, 2012 в 06:08 #73 Опубліковано 15 Травня, 2012 в 06:08 Банки --- платят налоги, имеют лицензии, очень хотят вести законную деятельность (наверное у некоторых получается) , они Укрепляют экономику страны ударными темпами -- НО - к сожалению их тоже ГРАБЯТ. Деякі банки не гірше грабують, набрали депозитів, взяли рефінансування в Нацбанку, видали кредити своїм підставним фірмам, фірми вивели майно з під застави, обанкротились і зараз банки до цих пір не віддали ще все. А винних немає, як завжди. А взагалі не варто економити на охороні, в кращому випадку в банку сидить 20тирічний хлопець з балончиком, якого вирубають одним ударом, а скло в касі навіть не броньоване, як було в Приватбанку. Зачьотно простібався над фінансово-економічною моделлю України Модель - це громко сказано, тільки в нас бакс може коливатись від 7 до 12 грн протягом дня. А валютники невід'ємна частина нашої фінансової системи, коли в банку не продавали долари, приходили дядьки, яким продавали стопками, які потім парили лохам долар по 12. Через дорогу від ЦУМу прокуратура і МВС взагалі-то і за такі злочини передбачається конфіскація готівки. Але де немає криміналу легше брати хабарі, і тому процвітають в нас валютники, лохотронники, ігрові зали...
Андрій Віталійович Опубліковано 15 Травня, 2012 в 08:13 #74 Опубліковано 15 Травня, 2012 в 08:13 "Цікаво" спостерігати за коментарями про знахабнілих валютчиків. Декого так жаба давить, що дії бандитів вони не осуджують, а от мінялу за милу душу...
Black Опубліковано 15 Травня, 2012 в 08:17 #75 Опубліковано 15 Травня, 2012 в 08:17 Коли зло знищує зло, це ж добре. Мене жаба не давить, але коли менти ганяють жителів села, старих бабок, дідусів, котрі приїжджають торгувати вирощеними власною працею овочами і фруктами, зеленню, молоком, а в той же час стоять нагло стоять міняйли і їх не чіпають, то в мене це викликає обурення. І я глибоко переконаний, що це правильна позиція.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.