Сновида Опубліковано 25 Серпня, 2014 в 20:24 #151 Опубліковано 25 Серпня, 2014 в 20:24 усьо на мастирку
Lovetstiney Опубліковано 28 Серпня, 2014 в 18:52 #152 Опубліковано 28 Серпня, 2014 в 18:52 Хочу поїхати порибалити, а саме половити на спінінг щуку чи окуня, що порадите ...куди податись , можливі навіть платні водойми ( в межах розумного ), бажано недалеко від Луцька, бо я без транспорту. Всім буду дуже вдячний за поради. Що скажете за такі варіанти як :Шепель ( можливо хто там був , як там ситуація, яка плата ?)Боголюби ( якісь з існуючих ставків )
Demitron Опубліковано 28 Серпня, 2014 в 19:10 #153 Опубліковано 28 Серпня, 2014 в 19:10 В Боголюбах был на третьем ставе , сегодня , спрашивал рыбака какие условия и кто клюёт. Цена 30 грн, за день поймал 3 карася на пол ладони и одного щупачка.
yura-patriot Опубліковано 28 Серпня, 2014 в 19:28 #154 Опубліковано 28 Серпня, 2014 в 19:28 Хочу поїхати порибалити, а саме половити на спінінг щуку чи окуня, що порадите ...куди податись , можливі навіть платні водойми ( в межах розумного ), бажано недалеко від Луцька, бо я без транспорту. Всім буду дуже вдячний за поради. Що скажете за такі варіанти як :Шепель ( можливо хто там був , як там ситуація, яка плата ?)Боголюби ( якісь з існуючих ставків )Якщо хочеш? я якраз також думав десь на спінінг покидати(сам початківець),давай поїдемо в район Маяків(міст, Стирь)там ловив маленьких щупаків,в суботу?заберу і привезу за бензин навіть і не заікнуся)) все по людськи.
Lovetstiney Опубліковано 28 Серпня, 2014 в 19:47 #155 Опубліковано 28 Серпня, 2014 в 19:47 Хочу поїхати порибалити, а саме половити на спінінг щуку чи окуня, що порадите ...куди податись , можливі навіть платні водойми ( в межах розумного ), бажано недалеко від Луцька, бо я без транспорту. Всім буду дуже вдячний за поради. Що скажете за такі варіанти як :Шепель ( можливо хто там був , як там ситуація, яка плата ?)Боголюби ( якісь з існуючих ставків )Якщо хочеш? я якраз також думав десь на спінінг покидати(сам початківець),давай поїдемо в район Маяків(міст, Стирь)там ловив маленьких щупаків,в суботу?заберу і привезу за бензин навіть і не заікнуся)) все по людськи.Дякую за пропозицію...Я навіть не проти скинутись на бензин, та питання в тому, що в суботу копаю картоплю...
yura-patriot Опубліковано 28 Серпня, 2014 в 20:07 #156 Опубліковано 28 Серпня, 2014 в 20:07 Хочу поїхати порибалити, а саме половити на спінінг щуку чи окуня, що порадите ...куди податись , можливі навіть платні водойми ( в межах розумного ), бажано недалеко від Луцька, бо я без транспорту. Всім буду дуже вдячний за поради. Що скажете за такі варіанти як :Шепель ( можливо хто там був , як там ситуація, яка плата ?)Боголюби ( якісь з існуючих ставків )Якщо хочеш? я якраз також думав десь на спінінг покидати(сам початківець),давай поїдемо в район Маяків(міст, Стирь)там ловив маленьких щупаків,в суботу?заберу і привезу за бензин навіть і не заікнуся)) все по людськи.Дякую за пропозицію...Я навіть не проти скинутись на бензин, та питання в тому, що в суботу копаю картоплю...Шкода! запросив би у неділю,але запросили на "тіпа круту"рибалку в Дорогостаї в цю неділю, давай десь пізніше,тим більше що хижак восени краще ловиться)))
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.