Перейти до змісту

Допоможіть зібрати комп

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

хочу купити ігровий комп)) але не знаю, що зараз буде найкраще, планую витратити макс 6000 грн.

запропонуйте гарну конфігурацію)

Опубліковано

хочу купити ігровий комп)) але не знаю, що зараз буде найкраще, планую витратити макс 6000 грн.

це ціна з монітором чи сам системник?

Опубліковано

це ціна з монітором чи сам системник?

сам системник)

Опубліковано

Якщо не плануєш розгон (крік стандартного Turbo Bust) та можна зекономити

з прогресиву:

Проц без К - ~200$

Мамка - ~ 120$ (Asrock, MSI, Gigabyte)

Видео - чекати 560 за ~200$

решту з оптимального конфігу:

Память ~ 2*2 (30$+30$) - ще стільки добавиш потім

Корпус+БЖ(500-550) - ~100$ (40+60)

Клава+миша - ~40$

Кулерки і тп. - 30$

Вінт - 50$ (тільки під систему) + великий смітник докупиш потім.

Всього ~ 800$.

Опубліковано

Як не дивно за ціж гроші можна купити ноут на тому ж і5:

http://hotline.ua/tx/dell_inspiron_n5110_di5110i24104640r

ноути це не ігрові консолі) хочеш ноут в ремонт занести грай в ігри)

Опубліковано

Як не дивно за ціж гроші можна купити ноут на тому ж і5:

http://hotline.ua/tx/dell_inspiron_n5110_di5110i24104640r

ноути це не ігрові консолі) хочеш ноут в ремонт занести грай в ігри)

+1 :smile-zachot:

Опубліковано

А какие видео предпочитаешь, Nvidia или ATI?

С дальнейшим апгрейдом до 2-х видеокарт или расчет на одну только?

И какая будет диагональ монитора?

Просто разные люди по разному понимают смысл фразы "игровой комп" :)

Опубліковано

А какие видео предпочитаешь, Nvidia или ATI?

С дальнейшим апгрейдом до 2-х видеокарт или расчет на одну только?

И какая будет диагональ монитора?

Просто разные люди по разному понимают смысл фразы "игровой комп" :)

чесно не шарю мне предложили один вариант) а монитор будет супер мега филипс на 32) одним словом телевизор) ну и есть 22 самсунг

Опубліковано

Проц: AMD Phenom II X4 955 Black Edition 3.2GHz box (HDZ955FBGMBOX) - $127

Материнка: Asus M4N98TD EVO (NVIDIA nForce 980a SLI, 4xDDR3 DIMM, 2xPCI-E 16x, Ethernet: 1000 Мбит/с, ATX, eSATA) - $ $129

Видео: MSI GeForce GTX560-TI Twin Frozr2 1024 Mb 256 bit (N560GTX-TITwinFrozrII/OC) - $260

Оперативная память: Kingston 2x2GB DDR3 (KHX1600C9D3B1K2/4G / KHX1600C9D3B1K2/4GX) 1600MHz, PC3-12800, HyperX - $52

Винт: Hitachi Deskstar 7K1000.C 1Tb (HDS721010CLA332) - $63

ДВД: LG GH22_NS50_black - $26

Корпус: Grand 710K, Black+Gray - $31

Блок питания: Chiefteс 550W CTB-550S - $65

Итого: $753 * 8 = 6024 грн

Цены средние, думаю можно найти и дешевле.

Материнка поддерживает 2 видеокарты в режиме х16, разгоняется нормально.

Железа хватит на долгое время и апгрейдить для игр легко: через годика 2 поменяешь блок питания на мощнее и добавишь еще 1 видеокарту, тогда цена на нее упадет уже нормально.

Опубліковано

чесно не шарю мне предложили один вариант) а монитор будет супер мега филипс на 32) одним словом телевизор) ну и есть 22 самсунг

А показивать будут все равно Full HD (1980*1020)? В даном случае физический размер єкрана будет иметь значение только для тебя, а не для видео. Разве нет?

Опубліковано

або предпочтітельней MSI PCI-Ex N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC 1024MB

Подробнее: http://hard.rozetka.com.ua/n560gtx_ti_twin_frozr_ii_oc/p141378/ 2077 грн. $ 259

Конкурент теж дуже радує:

Radeon HD6950 2048MB - $ 265 - http://hard.rozetka.com.ua/powercolor_ax6950_2gbd5_2dh/p146762/

Опубліковано

Железа хватит на долгое время и апгрейдить для игр легко: через годика 2 поменяешь блок питания на мощнее и добавишь еще 1 видеокарту, тогда цена на нее упадет уже нормально.

А на рахунок другої відеокарти - з 2008 року дуже цікавлюся варіантами slay/cross і маю з цього приводу деякі думки:

1. Через 2 роки буде аля 760, яка буде працювати в 1,5 рази швидше (приблизно на 20% кожне поколіннядае приріст) за тіж гроші;

2. Тому актуальний для слай/крос (по грошам) для цієї карти - через два роки купити дві такі уцінені б/в карти.

3. Якщо брати крос сьогодні, то це або дві потужні уцінені карти минулого поколіня або дві нові непотужні карти, які в парі сьогодні дотягуються до потужної карти, але коштують дешевше.

4. В будь-якому варіанті слай/крос - програш у енергроспоживанні.

Опубліковано

В будь-якому варіанті слай/крос - програш у енергроспоживанні.

Виходить так що, зекономив на відеопідсистемі і ці кошти витратив на більш потужний БЖ.

До тогож в результаті лічильник електроенергії крутиться швидше, шуму на 1-у відяху більше.

Толку від такої конфігурації небагато, хібащо взимку можна обігрівати невеличке приміщення, ІМХО.

Опубліковано

тут дуже багато нюансів.

Для прикладу, я зі своєю (вже застарілою) GTS250 грав у всі ігри (Крім Крізіса) на максимумі. (За останніми новинками вженешся, якщо доходи від 1К у.о. в місяць). Щоб можна було самі останні новинки відеокарт купувати.)

Якщо із кроком на майбутнє - то варто обирати щось із i5-i7. ДДР3 пам'ять (вже тепер дуже дешева) ну і відеокарту ту ж 560 Ті, уже із 2048 пам'яті на борту.

Якщо все ж хочеться зекономити, то: 775 сокет, 4 ядра. Та ж ДДР3 пам'ять, і та ж відяха.

Опубліковано

Я брал свой i5-750 уже довольно давно, цена на него практически не упала. Мать держит слай и кросс, видяха стоит gtx460 - этот год она точно вытянет мне все игры на макс настройках. А через год докуплю вторую такую же - по тестам 70%-80% прирост дают эти видяхи в слае (560 кстати тоже).

Так что с той конфигурацией что я написал будет так же - актуальность 2-3 года, потом апгрейд за счет второй видяхи или замены на более мощную, если влом апить БП.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Підскажіть хто знає, а на своєму CORE i3 540 я ще довго в ігри на максисумі буду гратись?(відео до уваги не берем)

Опубліковано

Підскажіть хто знає, а на своєму CORE i3 540 я ще довго в ігри на максисумі буду гратись?(відео до уваги не берем)

Середня статистика рік -півтора.

А так шукай екстрасенсів))

Опубліковано
Якщо все ж хочеться зекономити, то: 775 сокет, 4 ядра. Та ж ДДР3 пам'ять, і та ж відяха.

Якщо справді то краще, вже тоді на АМ3 скласти, контроллер памяті вже в процесорі, велика кількість кеш памяті за адекватні грощі, та і продуктивність не менша.(як на мене)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...