Перейти до змісту

Проблеми з підключенням до ОГО

Рекомендовані повідомлення

Привіт всім. Після перевстановлення (win7) не можу ввійти в ОГО. Підключення (PPPOE) проходить, комп в мережі реєструється але ні один браузер і навіть Скайп інету не бачать. Установки мережі стандартні (лише IP v.4, Auto IP / Auto DNS).

Оператори з 0800 як завжди безперервно зайняті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вкажи пліз який модем в тебе!

якщо можеш виклади його налаштування сюди

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що значить установки мережі стандартні? поставте для початку ір адресу 192.168.1.2, шлюз 192.168.1.1 і ДНС 192.168.1.1...

http://ukrtelecom.ua...a_ukrainian.pdf

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

drozl, скинь настройки на заводські і налаштуй все заново.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтримую попередній комент,

запусти мастер.

Якщо є самовизначення підключення - скористайся ним, можливо це допоможн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Який майстер? Систему переставили, модем ніхто не чіпав. Він працює і з"єднується з обладнанням атс. Нафіга туди лізти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Який майстер? Систему переставили, модем ніхто не чіпав. Він працює і з"єднується з обладнанням атс. Нафіга туди лізти?

гг.

з одної сторони - правильно. робило - і мусить робити далі.

А яка до цього систему стояла - і яку постиви?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну пише топікстартер - після перевстановлення він7. Від цього ж настройки модему не злітають. Тобто зніс настройки мережі. Залишається зробити їх такими, як були в робочому стані. Звичайно ір модема 192.168.1.1, якщо там не був якийсь мегахитрий одмін. )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо ай-пі подема 192,168,1,1 - в налаштування мережі там де IPv4 - додай основий шлюз, тобто адрес модема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При створенні бріджового підключення якщо я правильно зрозумів фразу "Підключення (PPPOE) проходить", скоріш за все неправильні логін або пароль.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а інтернет фізично існує(прплачено, може відключили за неуплату)? на модемі діоди всі горять, яким кольором?

..тяжко настроювать, коли відключено!!!

вкажи пліз який модем в тебе!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

інет проплачений, модем Huawei SmartAX MT880, сидить на адресі 192.168.1.1, пробував встановити адресу 0.3 і адресу модема як шлюз - непомогло.

скоріш за все неправильні логін або пароль.

Лог/пасс взяті з провайдерського папірчика, ніби вірні, бо в мережу заходить.

Скиньте просто свої настройки. Проблемний комп знаходиться в р-ні центр-Шевченка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайшов в інеті детальну настройку вашого модему.

Ось

Можливо допоможе

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З будь-яким логіном/паролем (або без них) відкривається сайт my.ukrtelecom.ua . Якщо цей сайт НЕ відкривається - перевіряйте лінію, логін/пароль, проплати, кросування на вузлі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а також пару vpi/vci - 1/32

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це, напевно, на укртелекомі... щось...? в мене також пропадає, хоча модем працює та показує підключення..., а інтернету нема:closedeyes:.

хоча ні комп, ні операційка - нічого не мінялися.

заліз в інет через мобільний інтертелеком, дякуючи що є альтернатива.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все значно простіше.

Модем в режим роутера. ПРАВИЛЬНІ ім'я користувача та пароль із договору - 3 хвилини і - Вуаля! Інтернет працює.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

ем... власне теж проблеми з підключкою

налаштування модема стандартні для ОГО

VPI 1, VCI 32, UBR w/o VCR, MTU 1492, логін і пароль коректні

модем d-link 2600u

general.PNG

лінія, признаю, хренова. але що є то є.

ДСЛ періодично може збиватись, але тим не менш індикатор горить постійно, і обмін даними йде

dsl.PNG

звонив на саппорт (доречі вчора практично не чекав увечері). спочатку операторша запропонувала настроїти модем в РРРоЕ а потім в режимі БРІДЖ. нічого не дало, так як я це вже 10 раз до того робив. в останньому режимі віндовс показує "модем повернув помилку 651"

пізніше як я зрозумів технарі провірили лінію і сказали, що з їх сторони все добре, і порадили викликати спєца...

test.PNG

грішив на лінію і модем. взяв інший, CISCO - ситуація аналогічна :(

обидва модеми робочі і провірялись на іншій лінії. проблем з ними не виникало.

буду ще гратись з модуляціями і шлюзами сьогодні.

в кого ще які ідеї на рахунок цього? руки, наче, не з жопи ростуть :glare:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Attenuation 55 по Down - забагато.

Якщо нівіть і підключиш - подальше користування інтернетом на такій лініі комфортним не назвеш.

Треба лінію ремонтувати (скрутки позачищати і пропаяти). Передивитись кабель від стовба до модема - якщо десь радянська "лапша" - замінити (краще - на виту пару).

Як варіант - спробувати переключити модуляцію на D.GMT.

Ще одна особливість укртелекому, з якою нещодавно стикнувся: пароль не може бути довшим за 16 символів. Якщо довший - помилок при з'єднанні не видає, IP/шлюзи/DNS даються, на http://my.ukrtelecom.ua заходить, а інтернету немає )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікава ситуація з телекомом)

Було 8 мбіт за 150ре- в день-5-6м біт в ночі всі 8

тепер ОГО стандартний ДО 10мбіт- що в день що в ночі 5

техпідтримка трусить що лінія погана))) а тиждень тому вона виходить була просто супер :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

KOTuK, дякую. я теж помітив на слух що в лінії слабий ДСЛ сигнал від АТС... =(

скрутки всі робив сам. у мене від щитка де заходить укртелекомівський кабель 20 пар і до будинку натянута воздушка з якогось військового промасленого кабеля 4 жили січенням, певно, не менше ніж по 2 квадрата довжиною біля 500 м... міняти на виту пару, то влетить в копійку.

спробую підключити модем безпосередньо з щитка, побачим що з того вийде.

примітно що приїжав чувак з УТК перед підключкою, і проводив заміри швидкості в мене дома, казав 13/1,3. що виглядало досить непогано...

пароль як і у всіх - 10 значний цифровий :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хочу відписати про результат...

рішив спробувати щастя і крім саппорта по телефону відписав в форму зворотнього зв'язку на сайті волинської філії УТК.

в листі описав детально проблему, так щоб не було лишніх питань

через годину відзвонився чувак (чого я зовсім не очікував) спитавши чи звонив я на київ, після ствердної відповіді від мене, сказав шо вони в свому києві ніхрена не знають, і тре було звертатись зразу до наших. :blink:

після того повідомив, шо він просто глянув і бачить шо мій пароль з логіном не проходив (от халепа :0012: )

сказав шо виправив і вже має працювати.

переналаштував, перегрузив все — запрацювало.

при цьому на порту осталась одна модуляція яка працює — G.DMT...

параметри лінії покращились

post-3982-0-12674000-1307971235_thumb.pn

тепер підсумки підключення до інету:

заява була написана 31 травня

кінцевий результат — робочий інтерент фактично 12 червня

було задіяно 9 людей з УТК !!!

— заяву приймала одна жіночка, яка вперто не хотіла шоб я самовільно підключався за 1 гривню

— заміряв швидкість якісь гавнюк, який назвав зовсім інші параметри лінії, і не відчитався перед начальством, через нього мої документи "зависли" і, мояжливо, не включили порт в роботу :mdr:

— потім я сварився з другою жіночкою, яка "головна по договорам по інтернету"

— потім приїжав майстер, який мав би зробити підключку сплітерів з блокіраторами, але йому було впадло, так толку не дійшовши пришлось самому доробляти

— далі мав би приїхати чувак з мої договором, і мав би налаштувати модем, але чи то йому було лінь чи часу невистачало чи ше шось, ми домовились шо я сам всетаки підключусь і плату за підключку не візьмуть...

— пізніше 2 людей з київського саппорта.

— далі позвонила якась дівчина і здивовано перепитувала чому я не користуюсь інетом, адже мене підключили. а ще вона хотіла повідомити мені про це, якшо я не знаю і порекомендувала зайти і вибрати тарифний план :sq_ye:

— чоловік з луцького саппорта.

чекаю рахунок за цей місяць. доречі як тепер можна отримати детальну роздруківку за послуги?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наступним "приколом" буде те, що почнуть з тебе вимагати рекомендовану (але не обов'язкову!) передоплату за наступний місяць :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це вже я уточняв з жіночкою, яка "головна по договорам по інтернету" =)

вияснилось (за її словами) що абонплату найчастіше примусово здирає приватбанк (якшо платити наприклад через банкомат)

якшо ходити в укргазбанк - то вони там самі питають, пропонують. вирішувати платнику.

а ще є два типи договорів.

у мене кредитний, і аванс не мають права здирати, хоча як платив за телефон, то питали.

у кого авансний договір, то мусить заплатити.

особисто мені це не є великою проблемою. я заплатив аванс 1 раз і більш ніколи його не питатимуть.

завжди не розумів бабульок, які за 5 грн авансу готові були перегризти глотку касирам УТК.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

особисто мені це не є великою проблемою. я заплатив аванс 1 раз і більш ніколи його не питатимуть.

получается ты отдал в кредит "телекомчикам" 100 грн,

которым они пользуются безвозмездно, тоесть даром

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...