Перейти до змісту

У житловому будинку на пр. Соборності обвалився "козирьок" у під*їзді

Caprichos

Рекомендовані повідомлення

Это я к тому, что больше я платить не хочу за алкашей которые просирают свой унитаз. А в ОСББ я так понимаю будет именно так. Да конечно не все услуги будут оказаны засранцам бесплатно, но это дерьмо как ссало в лифту так и будет ссать (по тому как унитаза нет).

Ви все правильно говорите. А як ЖКП має виходити з цієї ситуації? У вас в будинку декілька таких алкашів і ви вже "здаєтесь", а уявіть скільки їх на території всього ЖКП

Да в том то и дело, что алкашей пару человек + пару малоимущих + пару бабушек пенсионерок (с пенсией 700гр) + пару просто ДОЛБО...В. В итоге эта пара выливается 1/3 дома.

Как ЖКП должно выходить я не знаю, ну точно не за счёт законопослушных граждан. А то как то весело выходит как в сказке "Кто везёт - того и бьют". У нас в подъезде уже давно свой "осбб" - мы и ремонт за свой счёт, и двери, лифт 2 раза красили. А ЖКП и пальцем не пошевелило. Я например не хочу никаких СББ. Аргументирую:

1. Правление будет воровать 100% и не надо говорить что контроль и всё такое. Как? - Да например закупка краски и мела для ремонта у своего кума на 3 рубля дороже чем на оптовом складе. Воровство через откат - это не воровство? НЕТ! :)

2. Будут принуждать скидываться на какую то фигню которая с одной стороны полезна , но польза от неё только призрачная (и влечёт последующие более дорогие расходы). Ну например утепление дома пенопластом! Конечно угловым квартирам - это надо чтобы небыло грибка - особо южным мерзлякам тоже, ещё кому то - процентам 50 не надо, а платить прийдётся.

3. Как следствие утепления установка тепло счётчика в подвале (СТОИТ НЕМАЛО) а учёт один хрен общий. Не люблю всё общее, Не хочу платить за алкашей. Хочу за себя - фо факту.

Пример: Выставили за отопление правлению счёт 10 000гр. Со 100 квартир по 100гр. Отнимаем алкашей и.т.д имеем 9000 - и так 6 месяцев в итоге недобор 6000гр. На следующий год пока долг не погасишь тепло не дадут. Кто будет гасить? а кто мёрзнуть? Ну отрежете вы трубы алкашне - дальше что? Долг не убывает а только пеня растёт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

будинок внаслідок експлуатації жеком дуже постраждав.

Що вже ЖКП зруйнувало у вашому будинку? На стан будинку вплинув час і жильці або гості, які розмалювали під"їзди. Вина ЖКП в тому, що не були усунені поломки та інші дефекти. От, створивши ОСББ, ви матимете таку можливість

оце саме легше сказати...час, жителі і тд.... я не разу небачив, щоб за 10 років у моєму будику було волого прибирання...то про що далі иожна говорить? приклад того козирька- це реальний приклад стану жкп у більшості будинків луцьку.. а власники будинку винуваті також..що платять жеку просто так..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оце саме легше сказати...час, жителі і тд.... я не разу небачив, щоб за 10 років у моєму будику було волого прибирання...то про що далі иожна говорить? приклад того козирька- це реальний приклад стану жкп у більшості будинків луцьку.. а власники будинку винуваті також..що платять жеку просто так..

не знаю, як там у вашому, у моєму - прибиральниця прибирає щотижня (раніше частіше це робили, доки не скоротили кількість технічних працівників) і територія біля будинку прибрана. І ремонт у під"їзді (матеріали купували майже всі свої, а робили працівники ЖКП). Нарікань не має

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Попрошу без срачу.

Створіть тему де можна обіср*ати ЖКП і там флудіть.

Даний топік чисто інформаційного характеру.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перекрили арку від "кишені" до Соборності. Походу зносили козирькі.

А оскільки козирьок закріплений консольно з виступом десь на 80-100см, тай на вигляд це моноліт, то закономірно що бетон мав нижчу марку, того і кришився, а оголена арматура, це ризик завжди.

А взагалі я радий, що зїхав з Сот. Оскільки весь той район будувався на скору руку щоб вгодити вождям :smile3: , а тому ніхто не думав про нормальну експлуатацію і про добробут/комфорт людей. Головне ж щоб будинок з космосу було видно :dont:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Попрошу без срачу.

Створіть тему де можна обіср*ати ЖКП і там флудіть.

Даний топік чисто інформаційного характеру.

Тема про ОСББ вже є, хто хоче побалакати на цю тему - велкам (даю посилання відразу на корисну інформацію про створення ОСББ)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виникає одне питання: що потрібно зробити, щоб подібний інцидент не повторювався в інших будинках, які знаходяться ще в гіршому стані, ніж цей?

(вибачаюся за офтоп)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SkyLight, катати скаргу в міськраду та прокуратуру на бездіяльність керівництва комунальних підприємств.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

ги-ги. Таки жарений півень клюнув у дупу...

У сусідніх дворах познімали козирки, позрізали. Ті, шо підмуровані, чи підперті трубами - лишилися. У нашому дворі, почали демонтовувати решту козирків.

Я пруся.. А перед тим же ж писали, казали, скаржилися.. Видать прокуратура таки заставила. І гроші раптом знайшлися...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таки правда... поки грім не грянув, ніякі прохання і скарги не діяли - класика жанру... А сьогодні з 8:00 вже під під"їздом кран стоїть, зрізають ті злощасні "козирьки". Наш підмурований з обох боків - і той уже пиляють...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

offtopic:

Доведеться зіпсувати гарну цифірку:

post-118-0-43460000-1307353929_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zheny@ в мому дворі через пару днів після того як завалився той познімали козирьки з п'ятиповерхівки...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага, в будинку 19-А(якщо не помиляюся)знімали буквально на другий чи третій день після обвалу. А до того хіба не видно було керівникам ЖЕКу, що там все на соплях тримається? Вони ж якраз під тим будинком на роботу їздять - там в"їздна арка - але ж до того випадку у них грошей на це не було. Зате гроші на нову машину керівнику знайшлися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме цікаве - це називається режим пожарніків.

Лопнуло - лагодим. А тепер уявіть що це 1 ластівка, і що буде згодом коли почне сипатись все. Ніяких грошей/людей/техніки не вистачить. Так що держава створила умови і не хоче/може скоротити витрати, оптимізувати і стимулювати якісне обслуговування :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

держава тут ні до чого.

Суть в тому що гроші йдуть у комунальні підприємства. Які їх ну ніфіга не за призначенням тратять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

держава тут ні до чого.

Суть в тому що гроші йдуть у комунальні підприємства. Які їх ну ніфіга не за призначенням тратять.

Якраз держава тут ще і як ДО ЧОГО.

Але вона відмила руки від всього :closedeyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я про дану ситуацію. А не взагалі. ЖКП - це не держава.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...