Перейти до змісту

У житловому будинку на пр. Соборності обвалився "козирьок" у під*їзді

Caprichos

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні у житловому будинку на проспекті Соборності 25-А обвалився козирьок над під"їздом. Питання про ремонт поставало неодноразово, мешканці будинку писали листи в жек з проханням провести ремонт, однак ті, як то у нас часто трапляється, прохання ігнорували. І ось після вчорашнього дощу сталося те, що рано чи пізно мало статися. Якраз за 2 хвилини до того біля під"їзду гралися діти (і моя дитина в тому числі ), кілька діток якраз зайшли до під"їзду. Жеківці прибули, постояли, почухали ср спини і ніц не зробивши стояли збоку. Прибули рятувальники МНС, намагаються відрізати рештки того бетону, що висить над дверима.

Ось так небезпечно нині з дому виходити, бо не знаєш, що на голову звалиться.

Фото викладу пізніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Буквально вчора із сусідом про це говорили. Щастя, що нікого не прибило.

Телефонували на "Аверс" - відмовилися приїхати. Може представники ICTV будуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я то думаю,приходжу сьогодні додому в обід,і бачу картину,як ЖЕК кладе рубероїд зі смолою на цей самий козирьок!Я аж "здивувався" що наж ЖЕК ще шось робить!А тут виявляється не все так просто. :closedeyes:

Соборності 12

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я ще на тому тижні казав Жені шо він рухне :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проходила повз той будинок близько години тому. Жахлива картина! Добре, що ніхто не постраждав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Обіцяні фото. Вибачте за якість фото, але під рукою, на той момент, був лише телефон.

post-7721-0-36419500-1306168829_thumb.jp

post-7721-0-75077300-1306168833_thumb.jp

post-7721-0-15052600-1306168838_thumb.jp

post-7721-0-98309500-1306168841_thumb.jp

post-7721-0-40140000-1306168846_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо ввечері по "Волині" покажуть...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо ввечері по "Волині" покажуть...

"Аверс" знімав (чутки ходили)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фронтовая хроника

post-6342-0-33712500-1306176142_thumb.jp

post-6342-0-16798100-1306176172_thumb.jp

post-6342-0-11722100-1306176213_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

начальство МЖК наблюдает со стороны за работой МЧС

post-6342-0-44656700-1306176413_thumb.jp

post-6342-0-81936500-1306176746_thumb.jp

post-6342-0-58073800-1306176787_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у меня кухня над этим козырьком ...сначала посыпались камни....потом как грохнет....и крик женщины....крыша упала.....я открыла окно и ноги подкосились....думала, что завалило кого-то.....быстро набрала МЧС....внятно не могла от шока объяснить, что и как...назвала адрес...и говорю...приезжайте срочно, там под завалом могут быть люди...

сосед с первого этажа как раз курил....услышал треск...и успел зайти в подъезд......до сих пор руки ноги трясутся

вопрос к юристам....мы МЖК за этот козырёк бомбили 2 года...на меня работники МЖК смотрят, как на сварливую бабёнку.....объясните пожалуйста,какие должны быть теперь наши действия....такое просто без наказания оставлять нельзя...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ковалюку нада було в лобэшнік там же заїхать. Не хай би сам завали і розбирав...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зашибісь!!!!! що нікого не пришибло!!!!!

А взагалі чому дивувутись ми зараз живемо в місті в якому всім все поххххххх--й,

а жекам тим більше по-х після того як іх кинула держава,

і зараз наказують тримати курс на ОЕЗББ. ти як тим його назвати ту спілку власників.

В пинципі таких козирків я ще багатенько наблюдав, але деякі зних вже підмуровують цеголкою по боках.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і зараз наказують тримати курс на ОЕЗББ. ти як тим його назвати ту спілку власників.

називається ОСББ - організація співвласників багатоквартирних будинків

І замість того, щоб крити матами ЖКП, взяли б і від"єднались від ЖКП і стали домкомом власного будинку. Менше слів - більше дій!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І замість того, щоб крити матами ЖКП, взяли б і від"єднались від ЖКП і стали домкомом власного будинку. Менше слів - більше дій!

*об'єднання співвласників багатоквартирних будинків

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

*об'єднання співвласників багатоквартирних будинків

Дякую за уточнення! Помилилась трішки :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну ну Менше слів - більше дій! ви спробуйте!!!!! а потім говоріть!!!!

досвід я маю, коли є бидло яке постійно бухає і бичить шо не требе ніяких спілок і йому і так зашибісь, а друга [censored] кричить де ремонт

з позоличеними перилами яж здала 50 грн , перелічювати випадки коли сусід сусіда загриз би зубами не буду.

але є і нормальні сусуди в багато поверхівках які знають шо гуртом вони варті кращих умов проживання.

до моїх сусіді ще не дойшло що може бути краще чистіше і затишніше , :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спробували і створили. Приймав посильну участь в створенні ОСББ, все робиться. І в будинку є такий алкаш, що пропив навіть свій унітаз. Менше слів - більше дій!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спробували і створили. Приймав посильну участь в створенні ОСББ, все робиться. І в будинку є такий алкаш, що пропив навіть свій унітаз. Менше слів - більше дій!!!

Тля...Жесть. Реально))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж за ОСББ і тільки за нього. Це найкоротший шлях до Європейської моделі обслуговування.

Коли ОСББ зроблять свою "чорну" справу, зявляться професійні (хай і дорогенькі) приватні фірми по обслуговуванню житла. Швидше за все вузько-спеціалізовані але з гарним обладнанням і кадрами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у мене при створенні осбб виникають такі питання:

1.прибудинкова територія внаслідок діяльності жеку і міськради розкрадена на 70%

2. будинок внаслідок експлуатації жеком дуже постраждав.

Хто, мені як співвласнику будинку (спільна часткова власність) возмістить збитки? і чому я маю вступати в Осбб, якщо балансоутримувач( невідомо доречі хто ним є) довів будинок до аварійного стану, а осбб нематиме коштів на усунення цих недоліків?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нашем подьезде - ставили металлические двери с домофоном, 2/3 подъезда сдало деньги 1/3 нет. Двери всё же поставили, и заплатили мы за тех (1/3) и ключики им выдали, а трубочку в квартиру не провели. Так вот эти засранцы ломали их , ломали и доламали. То кирпичи под них положат чтобы не закрывались, то доводчик открутят, то провода вырвут.

ИТОГ: Замахалась фирма ездить и чинить, забила на это дело и теперь у нас как и раньше ПРОХОДНОЙ ДВОР.

Это я к тому, что больше я платить не хочу за алкашей которые просирают свой унитаз. А в ОСББ я так понимаю будет именно так. Да конечно не все услуги будут оказаны засранцам бесплатно, но это дерьмо как ссало в лифту так и будет ссать (по тому как унитаза нет).

И забегу вперёд ... чтобы небыло возгласов "ПОЙМАЙТЕ И ДАЙТЕ ЗВЕЗДЫ!!!" Во-первых надо ещё поймать прямо за Х.. во время процесса, а во-вторых кто его будет пиз..ть?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

будинок внаслідок експлуатації жеком дуже постраждав.

Що вже ЖКП зруйнувало у вашому будинку? На стан будинку вплинув час і жильці або гості, які розмалювали під"їзди. Вина ЖКП в тому, що не були усунені поломки та інші дефекти. От, створивши ОСББ, ви матимете таку можливість

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Это я к тому, что больше я платить не хочу за алкашей которые просирают свой унитаз. А в ОСББ я так понимаю будет именно так. Да конечно не все услуги будут оказаны засранцам бесплатно, но это дерьмо как ссало в лифту так и будет ссать (по тому как унитаза нет).

Ви все правильно говорите. А як ЖКП має виходити з цієї ситуації? У вас в будинку декілька таких алкашів і ви вже "здаєтесь", а уявіть скільки їх на території всього ЖКП

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...