Перейти до змісту

Форум як засіб самоствердження

Filtikultapistui

Чи приносить форум реальну користь?  

38 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

На форумі сидіти це просто дарма гаяти час, а ті юзери у кого висока репутація, думаю нічого не добилися в житті і самостверджуються на форумі. Можете мене забанити, буду тільки радий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ти, створюючи цю тему не дарма прогаяв час?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю ти сам не самоствердився.

Ніби доросла людина, а пишеш забаньте мене. Якби був самоствердженою людиною, то просто не заходив на форум і нічого не писав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Форум - це один з засіб спілкування на зразок мобільного телефону чи електронної пошти, а якщо у когось проблеми з самооцінкою чи репутацією, то їх варто ліквідовувати в нього в голові, а не звинувачувати в цьому форум і т.п.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... у кого висока репутація, думаю нічого не добилися в житті і самостверджуються на форумі. ...

Одно другому не мешает... ;)

Може, навпаки, працюють настільки ефективно, що є досить часу для "самоствердження" ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На форумі сидіти це просто дарма гаяти час, а ті юзери у кого висока репутація, думаю нічого не добилися в житті і самостверджуються на форумі. Можете мене забанити, буду тільки радий.

Самоствердився? :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ты раскрыл мне глаза.Удаляю аккаунт,отращиваю бороду и иду в отшельники

ПС админы не баньте его,а подпишите на все форумы.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

a sho take vusoka repytaciya?

Наверное, это

Поддержали: 870
;)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

....... а ті юзери у кого висока репутація, думаю нічого не добилися в житті і самостверджуються на форумі.....

я вважаю, що людина або може щось в житті або не може..

і немає значення чи у віртуальному чи в реальному

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ті юзери у кого висока репутація, думаю нічого не добилися в житті і самостверджуються на форумі

А я считаю, если человек талантлив, то он талантлив во всем ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нарешти добрался до нормального компьютера, не надо тыкать стилусом в экран телефона.

Итак: немного поразмышляем: если у топстарта возникла такая мысль, значит он чем то не доволен, чем он может быть не доволен?

отсутствием внимания к его персоне на форуме?

это раз.

Кто то его обидел? это два.

Обратите внимание на вопрос

Чи приносить вам форум реальну користь?

Я уже где то говорил, повторюсь, так получилось, что Борда является виртуальной моделью реального города Луцк, иными словами можно задать тот же вопрос, немного изменённым "Чи приносить вам Луцьк реальну користь?

Ответ, думаю, понятен...

P.S. Так кто и чем обидел топстарта ? :sq_ye::unsure:

С ув. Гетто :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заздрість - погана риса!

П.С. Блін, я випадково його підтрима :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ті юзери у кого висока репутація, думаю нічого не добилися в житті

Блін, я випадково його підтримав :(

Його треба добряче напідтримувати, щоб він зрозумів, що нічого не добився в житті)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я не парюсь взагалі нічим.. визнаю, що нічого не добився визначного в свої 29 , хоча все залежить що для кожного з нас є визначною планкою.. якщо це стосується фінансів то це не про мене я "гол как сокол" і немає для мене причини панікувати, з іншої сторони в мене доволі чудова дружина і надіюсь залишилось зовсім трішки для повноцінного щастя - поява потомства.. тоді буде повний комплект.. Відносно самоствердження нічо не можу сказати.. я взагалі такого не сприймаю.. я можу зрозуміти вияв егоїзму в окремих індивідумів або ж надмірну агресивність, радість і т.д. але всі ці складові, як правило, мають певну причину своїх проявів, просто так , примусово, цього ніхто адекватний не робить.. в інших випадках людина просто хвора психічно..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

доволі чудова дружина

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

доволі чудова дружина

Ти просто не знаєш мій характер, повір вже за те що вона мене терпить її потрібно на руках носити :) а вот вихваляти її я не буду.. ще вкрадуть ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

доволі чудова дружина

Ти просто не знаєш мій характер...

Зате я знаю.

Коли читала твій пост, слово "доволі" також різануло)))

Дружина в тебе ОбАлдЄнна. Так і треба було написати! :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зате я знаю.

Дружина в тебе ОбАлдЄнна.

Уведут, ей-богу, уведут ©

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1305895826' post='1052374890']

ану бистрєнько всі призналися хто топікстартєра абіжав

бозя - розумом абідив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені ваші коментарі нагадують анекдот: Сидять люди в лайні по саму бороду і тут один викрикує: "Народ давайте вибиратись з цього лайна" а інші йому: "Тихо будь, не наганяй хвилю"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Або ТС закомплексоване чмо, або то дібільна провокація.

Де Mix?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені ваші коментарі нагадують анекдот: Сидять люди в лайні по саму бороду і тут один викрикує: "Народ давайте вибиратись з цього лайна" а інші йому: "Тихо будь, не наганяй хвилю"

я не можу зрозуміти для чого ти відкрив цю тему...

що ти хотів почути у відповідь?

що всі усвідомлять свою ницість і покинуть форум???

до того ж ти сам учасник форуму і судячи з кількості постів не дуже пасивний

в чому суть теми?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

как бы сказал Дроздов:"Мы с вами наблюдаем очень редкое явление-рождение тролля"

Net_throll.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На цьому форумі задає тон розпоясавшаяся гопота. Все інше наслідки.

а ті юзери у кого висока репутація, думаю нічого не добилися в житті і самостверджуються на форумі

З цим згідний.

Що форум не приносить користі - не згідний. Куплю-продам самий популярний розділ на форумі, так що користі багато. Крім того, якась цікава інфа, особисті відгуки про ті чи інші послуги, товари. Необхідні контакти. Звичайно, що форум систематично засирається деким, але це вже інше питання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...