Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

a5ca28432a43t.jpg

обідно млін отак програвати... хех

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Смешные какието такнкисты у пендосов

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Соромітник, ага, та ж сама фігня

post-10815-0-90859600-1312356186_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори
lowe1.jpg
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

milana на вході в "Наш Край" на Ювіку стоїть два бокси. Там так і пише: відсоток за операцію - 0%

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Завтра в 8:00 обіцяють новий патч...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

milana на вході в "Наш Край" на Ювіку стоїть два бокси. Там так і пише: відсоток за операцію - 0%

Давненько я ними вже не користувалась, але раніше сплачувала через ті айбокси за інтернет, то відсоток брали, може зараз щось змінили просто

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

розкажи будь ласка покроково, що куди заходити щоб поповнити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я в Вопаке пополнял тот что на Відродження,ничо сложного подходишь к боксу , выбираешь в меню игры, ищещ там WOT, вводишь логин , засовуешь денюжку и вуаля.Кстатти золото приходит оч быстро от Вопака ко мне минуты две итти, пришол, включил золото уже есть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вже доступний для скачування патч

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

E-50 створений для їзди тільки прямо :(. П2 як на мене, краща була. Хоча можливо ще просто не звик.....

UPD.Не помітив, що змінили мотор. Тепер значно краще :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

надіюсь з новим патчем, вони не обріжуть ще більше опит і срібло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взвод на двоих. Теперь доступен для всех

Вместе с выходом обновления 0.6.6 в World of Tanks появился новый формат взводов

Недавно появившееся обновление 0.6.6 порадовало не только картой «Линия Зигфрида», новыми немецкими танками, но и еще одной очень значительной для игры особенностью — появлением взвода на двоих, для создания которого не требуется ни игрового золота, ни кредитов, ни наличия премиум-аккаунта.

Теперь любой из вас, уважаемые танковые командиры, может пригласить во взвод своего товарища или боевую подругу абсолютно бесплатно. Ведь не зря говорят — один в поле не воин. Слаженные действия, взаимовыручка во взводе позволят получить от каждого боя максимум удовольствия и, при достойной координации бойцов, более весомый результат, выраженный в опыте и кредитах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вроді моя СУ-100 з стоковою гарматою почала частіше пробивати і більше ХП знімати, та й ВК більше почав радувати... Чи то тільки так здається...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

аааа, Е-75 то капєц.... пушка від Мауза... броні дофіга

убіваніє його нагадувало тіпа як купа т-34-85 на якогось ИС-4 налетіли

Федя, ИС-4, хумель, Ягпантера - длубали тупо по 3-7 процентів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а у мну звук после апдейта пропал .. ни звука .. капец .. тра снести и поставить всё начисто..dry.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сижу на роботі тай думку гадаю

Качати E-100 чи що :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пока будешь качать его понерфят в гауно laugh.gif

так у меня с 54 было .. пока вкачал она успела стать из имбы простым топ ст, а потом отрезали еще немного и теперь не радует ниразу.. нипаногебать

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Первый раз получил - На Леве (4 раза попал но непробил )

post-83-0-47754900-1312542005_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ORV то случайно не я был?) А то в мой т-34-85 какой-то лева попал пять раз и вечно рикошетил))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я на м41 топову пушку зняв i назад стокову поставив, з топовою ледь кiнцi з кiнцями зводятся, тим бiльше при теперiшнiй точностi

Купив топову, поїздив тиждень, поставив попередню, пофармив, зараз і на топовій фармлю хоть куда. Напевно точності додали, бо в мінуса попадаю тільки якщо дохну протягом перших 3х хвилин бою.

Сьогодні проти Пантери-2 і Су-8 залишилися на пару з Хумелем (я на М41), Хум за моїм світлом вальнув Пантеру

post-6376-0-59289400-1312726579_thumb.jp

Але помер смертю хоробрих при зафваті їхньої бази (захоплювали разом), зато засвітив Су-8. Присутні глядачі срали цеглою в захваті І результат

post-6376-0-18274700-1312726618_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори
Заходим регаемся. Ники лучше использовать как в игре
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...