Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано

З усіх сайтів, совфтін і скриптів для моніторингу своєї статистики.

Я для себе вибрав wot_stat

Лінк з мого дропбокса. Вірусні нема.

Опубліковано

Таке питаннячко: встановлення ССД якось вплине на якість (продуктивність) системи для гри на практиці? (зараз стоїть Хітачі 1ТБ 7200, точну модельку не пам'ятаю)

Опубліковано

UPD:

І 54-ка також радує) Взяв тільки що майстра, правда 10 пострілів зробив тупо в молоко, але воно того було варте))

З якою гарматою катаєш Д-54 чи Д-10Т2С ?

Д-54, Д-10Т2С якась ніяка, якби снаряди там були б дешевші - то був би сенс її ставити, а по 1000 за снаряд з меншим пробиттям - не дуже й вигідно.

• Адміністратори
Опубліковано

Я поставив ссд.

Вплинуло в плані шидкості завантаження гри. :)

Досить виручає коли вилетить клієнт.

Опубліковано

Я поставив ссд.

ИМХО - найду краще застосування грошам. ССД почекає.

Ще питаннячко:

Якого мін. рівня треба відео в ноуті для комфортної гри?

Хтось грає на ноутах ? Поділіться досвідом.

Опубліковано
Наскільки твій коментар обєктивний, якщо ти не грав на Пантері жодного бою? (згідно твоєї стати)

є в мене така фіча: перед тим як качати гілку я всю її тестую на тестовому сервері (з пантерою я це робив 2 рази) і порівнюючи її з іншими ст того ж рівня я і зробив такі висновки) Згідний, зігравши чуть більш 10 боїв на пантері (2) особо не поймеш що то за машина але в мене певні враження таки склались.

Я на ноуті граю, Стоїть радеон 512мб, граю на мінімумі але на середніх також тяне проте починає підвисати при активному русі (заворушках)

Але зараз за незначне збільшення ціни можна взяти і 1024мб якщо хочеться "картинку") Тут вже все залежить від бюджету

Опубліковано

Народ, а є сенс купити якийсь з преміум СТ5, що будуть завтра по акції, щоб срібла трохи позаробляти?

Опубліковано

Я поставив ссд.

Ще питаннячко:

Якого мін. рівня треба відео в ноуті для комфортної гри?

Ноут Соні Ваіо

Core 2 duo 2.4 + 4 gb RAM + 256 ATI Radeon (точно не пам"ятаю яке)

Мінімальні натройки - не більше 20 фпс. Коротше кажучи у мене пішло ужасно. Хоча Т29 я на ньому накатав. Зараз зібрав з біль менш старенького заліза комп, 50-60 на мінімальних витягую.

Опубліковано

Народ, а є сенс купити якийсь з преміум СТ5, що будуть завтра по акції, щоб срібла трохи позаробляти?

сам посуди за попередню акцію я купив собі 3 танка і вернув те що було( з продажем старих)

були всі крім т-28 (м3лі, хетзер, сау-40)

м3 лі залишився на ньому й буду гоцати

ще б па і ціни б не було таким акціям, но фінанси поют романси

прем техніки нема але свої гроші ті залізяки відробили

Опубліковано

сам посуди за попередню акцію я купив собі 3 танка і вернув те що було( з продажем старих)

Та на 4-й рівень повертатись не хочу, а от прем 5-го можна і прикупити, правда не знаю який з них.

15px-graffiti_stickers_ussr_s.pngmedium.png V Matilda

15px-graffiti_stickers_germany_s.pngmedium.png V T-25

15px-graffiti_stickers_usa_a.pngmedium.png V Ram-II

15px-graffiti_stickers_usa_a.pngmedium.png V M4A2E4

15px-graffiti_stickers_uk_s.pngmedium.png V Matilda Black Prince

Опубліковано

Та на 4-й рівень повертатись не хочу, а от прем 5-го можна і прикупити, правда не знаю який з них.

15px-graffiti_stickers_ussr_s.pngmedium.png V Matilda

15px-graffiti_stickers_germany_s.pngmedium.png V T-25

15px-graffiti_stickers_usa_a.pngmedium.png V Ram-II

15px-graffiti_stickers_usa_a.pngmedium.png V M4A2E4

15px-graffiti_stickers_uk_s.pngmedium.png V Matilda Black Prince

було б фінансів взяв би т-25.....норм швидкість, броня. урон

ше раз переглянув у т-25 найвищий показник по урону....болизько ще м4...але слабенький він і черепашний в порівнянні з т-25

всі і нші якісь х***ві шо то за ст 30км/год????

Опубліковано

уло б фінансів взяв би т-25.....норм швидкість, броня. урон ше раз переглянув у т-25 найвищий показник по урону....болизько ще м4...але слабенький він і черепашний в порівнянні з т-25 всі і нші якісь х***ві шо то за ст 30км/год????

От і я так думаю, т-25 найкращий вибір.

Опубліковано

уло б фінансів взяв би т-25.....норм швидкість, броня. урон ше раз переглянув у т-25 найвищий показник по урону....болизько ще м4...але слабенький він і черепашний в порівнянні з т-25 всі і нші якісь х***ві шо то за ст 30км/год????

От і я так думаю, т-25 найкращий вибір.

осталось тільки купити)

Опубліковано

Золото в айбоксах без комісії, або в кешоматах приватбанку (розділ "торгівля")

Jl6owa, Рам-2 бери, швидкість видає 40 км, такий собі жирний СТ - з тяжами краще не стикатись але серед однолевельних однокласників "рішає". Навіть з Т-25, Рам більш рухливіший за нього.

Опубліковано

Золото в айбоксах без комісії, або в кешоматах приватбанку (розділ "торгівля")

Jl6owa, Рам-2 бери, швидкість видає 40 км, такий собі жирний СТ - з тяжами краще не стикатись але серед однолевельних однокласників "рішає". Навіть з Т-25, Рам більш рухливіший за нього.

цей равлик те саме шо кв-1, хоч бери й пхай

а на т-25 й на тапки можна дати добре...да стріляє частіше але урону меньше і не факт що в один бій попадуть один і другий

і на рахунок рухливості: навикі є і для неї (рухливості)

я з кв-1 і кваса тепер ис зробив бабочку просто)))

Опубліковано

Коли я катав на КВ-1 то прем не купляв :)

Напевно десь однаково. В залежності від того в першу чи в останню п"ятірку попав - від 8 до 18 тисяч чистими, десь так. Раз в 10 боїв - 25 к чистими, все без ПА.

D.I.M.A, якби цей равлик стабільно шив борти КВ-1, то жоден КВ не вижив би в очній сутичці. Крутить КВ він на раз, тільки толку з того, пробиває лише корму і то через раз - до лампочки таке крутіння.

Опубліковано

зацініть як покатався на кориті)))продували по всім параметрам

оленемір не брехав

як викласти на топ реплей? допоможіть

D.I.M.A, якби цей равлик стабільно шив борти КВ-1, то жоден КВ не вижив би в очній сутичці. Крутить КВ він на раз, тільки толку з того, пробиває лише корму і то через раз - до лампочки таке крутіння.

ключове слово ЯКБИ

post-19948-0-04522100-1354213482_thumb.j

post-19948-0-41979700-1354213484_thumb.j

post-19948-0-57159700-1354213486_thumb.j

post-19948-0-71765200-1354213488_thumb.j

post-19948-0-57959400-1354213519_thumb.j

20121129_2015_germany-Hetzer_42_north_america.wotreplay

Опубліковано

lerov, а в мене від М6 залишились тільки приємні враження(в топі), навіть на деякий час це був мій основний танк для фарму.

Опубліковано

Зараз граю постійно на ноуті, купував саме для ігор, і щоб не дуууже дорого. Гру WOT без проблем граю на великих налаштуваннях графікі. fps 40-50 - мені вистачає для комфортної гри.

Dell Inspiron N5110

Відеокарта

nVidia® GeForce® GT 525M 1024MB

До цього був ноут на порядок слабший, але і там нормально грав ті танкі :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...