Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

так ти не став хвмстат, просто хвм фул чи лайт...

на офіційному форумі в розділі моди є така папочка XVM LITE, звідки скачуєш і ставиш з заміною)

Сам конфіг можу скинути на яндекс диск якщо треба) (З удобним счетчиком в верхньому кутку екрану)

Опубліковано

sasha1132, лайт версія не показує саме "оленів" чи "папіків". Я так мислю що D.I.M.A, хоче мати фулл версію, де показує стату гравців.

Ось офіційний сайт підтримкі повної версії XVM-stat, якщо і там будуть проблеми зі скачуванням - побий свого антивіруса палкою, стане слухнянішим....

Хоча я користуюсь легкою версією, без стати гравців.

Опубліковано

дядьки дайте силку на нормальний

"Пользомер", ато мій аваст кіпішує майже на кожному сайті

я завжди беру тут, + є файли з різними конфігами і скріншоти до них. :)

так ти не став хвмстат, просто хвм фул чи лайт...

XVM full плавно став XVM stat, тому якщо хочеш щоб і статистика була, просто доставляєш модуль Stat

там будуть проблеми зі скачуванням - побий свого антивіруса палкою, стане слухнянішим....

:_07::smile-zachot:
Опубліковано

не знаю як у вас там показує, у мене ж стоїть лайт версія + файлик vehiclemarkers + файл конфіга хвм = показує общу стату гравця (кількість боїв, кпд, процент перемог) цього цілком хватає щоб нормально грати. +показує *в кого сток башня, -вроді в кого не топ пушка...

А якщо вже хотіти щоб показувало крім основних параметрів ще й стату на даному танку (кількість боїв + %перемог) то просто замінити файли (battle.swf battleloading.swf PlayersPanel.swf StatisticForm.swf)

П.с. о тепер гугл буде сюди кидати тих хто шукає)

Опубліковано

поставив, гарна цяцька, не тільки ккд покажує а й останніх вбитих і кількість віднятих їм хп

всім дякую за допомогу

п.с. аваста переставив і все, щось йому заїло)))

Опубліковано

як кажуть "одна голова добре а на форумі всеодно спитай", хочу вашої поради)

Стоїть в мене на т44 у заряжаючого берка безконтактна і у командира орлиний глаз, вже докачую тому думаю що ставити далі, хочу 2 берком у заряжаючого поставити радіоперехват. Так вот, якщо зміню типу "спеціальність" з заряжаючого на радіста то чи не скинеться в нього берка укладка?

D.I.M.A постав авг) я сам з аваста пересів через такого роду лаги

FOX, завдяки даній штуці можна отримати більше інфи про суперника а інфа це тільки + завжди)я особисто також з цим патчем вагавсь чи стовити його але відкатавши боїв 200 зрозумів шо "нада Федя, нада"

Опубліковано

FOX, саме тому я його вимкнув після 10-15 боїв....

Хоча якось я його ставив ще раз... перевіряв одну штуку і був здивований: без ПА кідає до команд які в 95% зливаються (було навіть 2% на перемогу, але в основному не вище 30% на перемогу), з ПА стабільно від 45% на перемогу і вище.... я чомусь після цього троха перестав грати в ВОТ.

sasha1132 подивись хто буде связистом в Т-54, щоб не скідати потім перк, бо якщо він прокачаний, але, наприклад, заряджаючий вже не "радист", то перк не буде працювати.

Опубліковано

sasha1132

Нічого не скинеться .

Май на увазі , що якщо цей екіпаж буде йти на Т-62 , то заряджаючому радіоперехват не присвоюй , бо в Т-62 радистом являється командир і навик діяти не буде на заряджаючому , хоч і не пропаде .

Опубліковано

а ти не думав чому вони показують у результаті після бою які в тебе могли б бути результати якби ти не поскупився і проплатив прем)

А рука так і тянеться купити)))

Щодо рандому то є така штука, коли фармлю на кв5 то 7 з 10 боїв кидає 60%+ а коли без вже як вбр захоче) Бували дні що 3 з 10 тільки шанки около 50% а то все зливи...

Треба вміти і з зливів витагувати користь, союзники лізуть зливається а ти собі потихеньку обїхав і в борта насипаєш чи арту вирізав і Паскучи посмертно)

нутк до того часу думаю вже буде перкі етак 3 як мінімум) Да і ставити там особо немає що, ремонт і все? Маскування на ст як і пожаротушіння неочем, а остальне просто ересь(

да і на т62 з обзором все пучком, це тут 380 + оптика і орилиний глаз з можливим радіоперехватом щось повисять)

Опубліковано

post-6188-0-72403300-1353616547_thumb.jppost-6188-0-66524300-1353616574_thumb.jppost-6188-0-90648400-1353616614_thumb.jp

1400 на 9 лвл., щей у Топі.

ІМХО не показник - звичайний бій.

Ти покажи таке на 5-7 лвл. наприклад і щоб зниизу "сетапа" в команді бути.

Опубліковано

lerov, вибачаюсь - не ту кнопку нажав, не хтів підтримувати :), хтів нік вставити. Як на мене - то урон 7К для 9 рівня це дуууже гарний показник, навіть якщо той танк в топі....

Опубліковано

1400 на 9 лвл., щей у Топі. ІМХО не показник - звичайний бій.

ну якщо в тебе такі бої то звичайні, снімаю шляпу, але я в цьому дууууже сумнівюсь, чи може ти через бій наносиш 7,5К дамагу ?

а на 5-7 левелах такий показник якраз і легше зробити, у мну на Черчілі макимум по досвіду, 2400 з гаком здається.

ги, з описк 0.8.2 - Добавлена медаль «Долина Паттонов» за уничтожение 100 танков M46 Patton или M48A1 Patton III :_07:

ще треба "долина Пантер", "Долина Тигров" т .т.д. :)

Опубліковано

lerov, різниця в чистому заробітку як раз і виходить з різниці в заробітку за бій... 60К + ПА = 90К - різниця 30К , така сама як між 15 та 45 :) - бо ремонт не враховує ПА

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...