Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

а ти не подумав що в них орудія одинакові? у гве воно просто скорострільніше і все)

"Орудія" у них трохи різні :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а мені 261 довподоби, хоча на 212 довго будеш воювати щоб добрати досвід на 261

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вротменіноги :_09:

http://wotbase.ru/archives/1954
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ролік звісно бомба по картинці, чомусь глядя на самих танків в мене дежавю)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще трошки про СТ...

post-10706-0-57665900-1352311104_thumb.j

post-10706-0-54668100-1352311136_thumb.j

Два перших бої сьогодні.

І фарм на тигрі

post-10706-0-69744300-1352311240_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І фарм на тигрі

На тигрі ніштяк урона накосив :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://worldoftanks....review_changes/

Нічогенький патч 0.8.2 . Уже офіційно .

Уважаемые игроки, очередное по плану развития игры обновление 0.8.2 привнесёт в игру следующие изменения:

Ввод китайской ветки танков

• Лёгкие: Renault NC-31, Vickers Mk.E Type B/T26, M5, 59-16, WZ131, WZ132.
  • Средние: Type 97 Chi-Ha, T-34, Type 58, T-34-1, T-34-2, Type 59 (WZ-120), 121.
  • Тяжёлые: IS-2, 110 (IS-2U), 111 1/2/3, 111 4/5.

В разделе «История» вы можете прочитать статью об истории китайского танкостроения.

В разделе «Медиа» вы найдёте скриншоты, рендеры и дерево развития китайской техники. Кроме того, вы можете посмотреть и сохранить себе специальный арт (изображение к данной новости) в более высоком разрешении (4300 х 2000). Обратите внимание: размер иллюстрации — 10,3 МБ.

Новые танки США

В игру будет введено пять новых машин США:

• Лёгкие танки: Т21, T71.
  • Средние танки: T69, Т54Е1.
  • Тяжёлый танк: Т57.

Посмотреть обновлённое дерево развития американской техники вы можете в разделе «Медиа».

Новые премиумные машины:

• Французский тяжёлый танк 8-го уровня FCM 50.
  • Британский тяжёлый танк 6-го уровня TOG II.
  • Британская ПТ-САУ 7-го уровня AT-15А.

Графическая переработка некоторых карт:

• «Прохоровка»;
  • «Редшир»;
  • «Эрленберг»;
  • «Руинберг».

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ввод китайской ветки танков - та йоб їх мать, дайте хоч англійські прокачати ))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Китийці фігня . А от барабанний америкос ТТ10 буде цікавий .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Китийці фігня . А от барабанний америкос ТТ10 буде цікавий .

Ага, також цікаво, так як там по документації має бути 8-и зарядний магазин, французи курять ))), боєкомплект 18 снарядів. (історично, а як буде у грі...)

Танк Т57

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, для мене особисто, китай більш цікавий за Вел. британців. Тай ще один слот в ангарі не буде зайвим :_04:

Цікаво чим китайці будуть відрізнятись від радянських аналогів? В чому "фішка" нації (в грі)? :_08:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Акция «Нальчикско-Орджоникидзевская операция»

Команда World of Tanks объявляет о старте новой акции под названием «Нальчикско-Орджоникидзевская операция». С 9 ноября 10:00 (МСК) по 12 ноября 9:30 (МСК) вас ожидает:

утроенный опыт за первую победу в день на каждом танке;

скидка 50% на покупку танков: PzKpfw III, PzKpfw IV, КВ-1, Т-34, Stug III;

увеличенная на 50% доходность на премиумных танках: MkVII Tetrarch, M3 Stuart (советский вариант, поставлявшийся по ленд-лизу);

удвоенная доходность на следующей боевой технике: Sturmpanzer II, БТ-7, СУ-76, Marder II.

скидка 50% на покупку немецкого премиумного танка 3-го уровня PzKpfw S35 739(f).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скільки коштують ремонти: Т29, Т32 і Т30?

Цікаво наскільки вигідніше качати американську гілку?

Ось на тому ж таки КВ-4 за бій набиваю до 45тис при цьому заг. баланс лише +1500 :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки що на Т29 бій програли. Ремонт 7 530. +набої+рем комплект.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В чому "фішка" нації (в грі)? :_08:

Ну в танки не тільки у нас грають, китайці теж на своїх хочуть кататись ))) Чув що там гра дуже популярна :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну в танки не тільки у нас грають, китайці теж на своїх хочуть кататись ))) Чув що там гра дуже популярна :)

щось я не бачу тута ні плакатів, ні реклами WOT :) - значить не дуже популярна.... а от Аррlе - на кожному кроці....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скільки коштують ремонти: Т29, Т32 і Т30?

Цікаво наскільки вигідніше качати американську гілку?

Ось на тому ж таки КВ-4 за бій набиваю до 45тис при цьому заг. баланс лише +1500 :(

Теж качаю США. вчора придбав Т1 НТ. Два наводчика - це "гон". Один без скілів, тому точнісь та зведення не радують. :0156:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж качаю США. вчора придбав Т1 НТ. Два наводчика - це "гон". Один без скілів, тому точнісь та зведення не радують. :0156:

оооо, я той сарай а за ним і М6 згадую як кошмар )))), хоча можливо щось в нових патчах змінили, бо раніше Т1 та М6 в топі кидало в такі бої, де хер кого проб’єш...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ничого подобного, т1 на всій балансний вес був нормально опимізований, рикошети ловив справно а м6 навіть якщо кидає до 8 уровнів то можна вицілювати (я супер перша в пульемотку брав, кв5 в башенку через раз пробиває) тому жалітись особо нічому... Броня слабовата так це ж 5-6 уровень, там виграє бистріший і вкого дпм краще) На т1 в мене в середньому було 500-700 за бій а на м6 навіть на тисячу частенько вихожу, особливо в топі взагалі почав отримувати фан від гри, за 2 дні вже набив 35 тисяч, скоро т29 і то одночасно набиваючи на м18...

c891b13efe5et.jpg

a65ff4022eeat.jpg

854a351ad0a2t.jpg

f9fd52ac9549t.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, для мене особисто, китай більш цікавий за Вел. британців. Тай ще один слот в ангарі не буде зайвим :_04:

Цікаво чим китайці будуть відрізнятись від радянських аналогів? В чому "фішка" нації (в грі)? :_08:

Теоретично ціна має бути -50% від ціни аналогів СРСР, броня відсутня, при пешому пострілі критуєтьсчя пушка, при другому командир, та загоряється двигун :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ничого подобного, т1 на всій балансний вес був нормально опимізований,

оптимізований він став після патчів, коли я на ньому грав, кидало стабільно до ТТ8-9, а їх Т1 і М6 пробивали ну дуууже погано :) ТТ9, тільки в корму і то через раз.

та то всьо фігня, хочу америкоса на 8 патронів :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У топового америкоса буде 4 патрони .

Французам же не дали по 12 , як в реалі :_02:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теоретично ціна має бути -50% від ціни аналогів СРСР, броня відсутня, при пешому пострілі критуєтьсчя пушка, при другому командир, та загоряється двигун :)

А з унікального додаткового оснащення -- відро запасних болтів, яке підвищує міцність танка на 90% :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...