Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ми там в 2 Т34 амерських розкатали всю команду , 14 чи 15 фрагів на двох , включаючи і 9 рівні , правда , ми обидва і залишилися проти всіх .

Опубліковано

Якщо не встиг відправити скаргу на тімкіл в бою, якимось іншим чином поскаржитись на гравця не можна? Є скрін.

Опубліковано

Якщо не встиг відправити скаргу на тімкіл в бою, якимось іншим чином поскаржитись на гравця не можна? Є скрін.

Не приймають таких скарг в підтримці , та й там сидять , скажем так , люди , які не дуже розбираються в грі .

а як скаржитись в бою на тімкіл?

Сtrl + ПКМ по імені потрібного гравця в списку збоку екрана , там розберешся .

Опубліковано

краще б хребет дракона прибрали, щось я не люблю її )))

Я привчився вже,здаю точкі :).А так за село треба воювати на верху,з нього світиш всіх під горою а артою там тяжкувато попадати,ну і не пропускати з дальньої сторони.

post-1137-0-30463200-1339162388_thumb.jp

post-1137-0-59634000-1339162400_thumb.jp

Опубліковано

Перший бій на топовій пушці лори

Победа!

Бой: Степи 8 червня 2012 р. 16:31:10

Танк: Lorraine 40 t

Получено опыта: 1 524

Получено кредитов: 39 628

Достижения в бою: «Коса Смерти», Медаль Бёльтера, «Воин»

post-920-0-99088500-1339163313_thumb.jpg

Опубліковано

краще б хребет дракона прибрали, щось я не люблю її )))

Я привчився вже,здаю точкі :).А так за село треба воювати на верху,з нього світиш всіх під горою а артою там тяжкувато попадати,ну і не пропускати з дальньої сторони.

сенкс :)

та в мене також є точки, мені вона просто не подобається :), тільки на СТ мені там подобаєццо :)

Опубліковано

zigorko, Фєдя - то Фєдя, Ягр - то Ягр. Це різні машини. Не продавай Фєдю, а то не бачити тобі Ягдпанзер Е100.

RAM-2 ногібає - за 2 бої підряд 11 фрагів, шкода воїна не дали - в інша команда виграла, а в них свій воїн.

Опубліковано

я щось не розумію - чому лоб Е-75 ледве пробивається з бл-9 - а от із 107 мм топової пушки в КВ-4 шиється як картон

Опубліковано

Чекайте апокаліпсису . :0155:

а данный момент вершиной развития средних танков и самоходных противотанковых установок в игре World of Tanks является 9 уровень. Очень часто игроки задавали вопрос разработчикам: будет ли введен 10 уровень для техники данных классов. Пришла пора дать четкий и однозначный ответ: ПТ-САУ и СТ десятого уровня — быть!

Докладніше :

http://worldoftanks.ru/news/1195-new_milestone/

Опубліковано

От ніпанятно: заради СТ-ПТ 10 лвл всі нижчі танки в гілці понєрфять? Інакше це будуть убермашини. А франців апнуть.

JagdPz E-100 мав бути 9 лвл паралельної гілки з Ягром, то що, тепер всунуть якийсь JagdPz E-75 на 9 лвл, чи що? А в паралельній гілці кого випишуть? Амєрам одним стільки честі - 2 ПТ 10 лвл.

Опубліковано

От ніпанятно: заради СТ-ПТ 10 лвл всі нижчі танки в гілці понєрфять? Інакше це будуть убермашини. А франців апнуть.

JagdPz E-100 мав бути 9 лвл паралельної гілки з Ягром, то що, тепер всунуть якийсь JagdPz E-75 на 9 лвл, чи що? А в паралельній гілці кого випишуть? Амєрам одним стільки честі - 2 ПТ 10 лвл.

Думаю 10 рівень буде як зараз 9 .

А у німців буде 2 варіанти .

1. дві гілки будуть зходитися на JagdPz E-100 , гілки трохи перетасують .

2. знайдуть ще щось паперове в архівах .

Опубліковано

Цікаво скоко опиту тре зібрати на СТ9 щоб прокачати відразу СТ10... але коли то воно все буде..... Зараз на Т-54 маю 120К опиту, мабудь треба зо 200К назбирати. Цікаво ще що за пухкавка буде на ПТ10 у СССР - мабудь має бути щось краще за БЛ10 по характеристикам.

Опубліковано

Цікаво скоко опиту тре зібрати на СТ9 щоб прокачати відразу СТ10... але коли то воно все буде..... Зараз на Т-54 маю 120К опиту, мабудь треба зо 200К назбирати. Цікаво ще що за пухкавка буде на ПТ10 у СССР - мабудь має бути щось краще за БЛ10 по характеристикам.

Ми так прикинули , що треба буде десь 250-300 к для переходу на 10 рівень .

А гармата СССР буде друга , погугли нову ПТ , там є .

Опубліковано

Народ, а ви шо, "птічку" "ускоріть обучєніє екіпажа" не ставите ? що у вас стільки досвіду ?

Чи та птічка пофіг ?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...