Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Щось останнім часом взагалі не можливо грати. Чи це я раптом розучився, чи це канікули настали? Одні зливи!

Опубліковано

Щось останнім часом взагалі не можливо грати. Чи це я раптом розучився, чи це канікули настали? Одні зливи!

згоден... кидає постійно в якусь *опу.. в топі пару раз на день(((

і команди такі, що за 3-4хв зливаються... ще та карта нова бісить - Хребет дракона... на ній хіба на тих тайпах китайських і грати

Опубліковано

Я і раньше не особливо напружувався , коли бачив КВ на черчі :D

аналогічно :)

хворів на днях, тож сидів дома, ну і відповідно танчики вирішив покачати... не грайте в будні з 09-18... я стільки неадекватів ще не бачив...

• Адміністратори
Опубліковано

Я в день, в рендом, ніногою.

Увечері, взвод або рота.

Витягуєш, воїн, бёльтер, а команда зливається.

І ти сам на сам, уже з покоцаною машиною на 5-6ть 100% ворогів. :)

Тваюмать класика рендома :)

Опубліковано

А я тіко в рендомі, зливаюсь поки ви тих білєтьорів берете :D

В роті таку медаль важко взяти , в рандомі простіше , тільки б оленів побільше в противнка . :_07:

Опубліковано

sasha1132, прем - для тих хто стабільно багато грає, щодня. За те постійно досвід більший капає незалежно від танка.

Прем-танк - якщо не стабільно, чи не багато (один раз вклався - і все. Граєш коли хочеш, а не мусиш щодня, щоб прем-години не пропадали).

Опубліковано

Преміум - це кайф від гри взагалі, без нього кайф лише під час самої гри. І то не завжди. З премом в мене Об.704 був фармером, дуже подобалось. Без ПА він унилоє Г, яке просто виходитьл в нуль.

Опубліковано

Я вже 6000 боїв без према відкатав , майже 30% .

Скажу , що прем потрібен тільки для прокачки , а далі , коли є все , що хочеш -- кайф саме без прему : катайся на чому захочеш , а не на тому , що треба підкачати , катайся коли хочеш , а не думай , що прем горить і т.п.

Крім того , гра без према дисциплінує , як на мене .

Опубліковано

та наразы само збираю на ис3, читав що косить по 100 кускыв за бый.й думаю що краше прем танк чи просто прем...ы мало-помалу назбираю

Опубліковано

та наразы само збираю на ис3, читав що косить по 100 кускыв за бый.й думаю що краше прем танк чи просто прем...ы мало-помалу назбираю

100? Аби 20 взяв, то за щастя!

Опубліковано

В середньому премтанк 8 рівня приносить 50 к з премом і 30 к без прему . На ці цифри і орієнтуйся . 100+к за бій --- це рідко , треба багато дамажити .

Опубліковано

та 30 я и на исы и на тигры з хумом набиваю без према...

от скажыть прем це плюс половину всього чи на 2 рази быльше?

на стоковому хумы 27 кускыв набив...

значить краше взяти прем ы бити...

сори за ошипки,пишу з телефона...

КВ-5, 700 боїв...

В середньму без према 20-25к за поразку, 60-80к за перемогу.

З премом 40к і 80к+ відповідно :)

з премом ы без 80 кускыв...хм.....а смисл?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...