Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Так,відкрив. Він в мене повністю топовий.Екіпаж 100 %,друге вміння на більшу половину вивчене.Стоїть труба,досил,вентіль.

Але щось з командою не везе.Третій деньна 10 зливів,зо 2 перемоги.Тягнути бій не виходить.Завжди закидає в низ списка.Вже не пам"ятаю, коли був в першій 5-ці.Пуха дамажна,але коса якась,і не пробивів куча.Тай сліпий Фєдя.Часто луплять з кущів,а звідки не бачу.

VadimM як гру починаєш? Можливо тактика є? Куди,з ким? Я вже і гайди дивився,і форум читав.Хвалять Федота,але за що-поки не зрозумів для себе.Може не моє дійсно,але кидати не хочеться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

VadimM як гру починаєш? Можливо тактика є? Куди,з ким?

Якщо є варіант йти в місто - обов"язково йду в місто, там, залежно від того який я в списку - на вістрі рашу або підтримка. Ховаю нижній бронелист за трупи, рель"єф, і тп. Якщо карта відкрита - деф бази, підтримка на вимогу, прикриття арти. На кожній "відкритій" карті маю улюблені місця для засідок і відпрацьована тактика сидіння в них та стрільби. Часто пригоджається "6 почуття", спасає не тільки мене, але й союзну арту яку я прикриваю (як загоряється "лампочка" - здіймаю галас щоб арта поки "мовчала" і не рухалась).

Звісно є незручні карти, незручні респи, зливи (а з ними і непробиття, рикошети...) тоді пересідаю на щось інше, відволікаюсь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як можна боротись з пошкодженнями БК на ІС-3?

Кожен бій полюбому БК критують, причому і пострілами в лоб.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну я ІС-3 не маю, але думаю що навик "безконтактна боєукладка" допоможе, або обладнання "мокра боєукладка", як купив її на Т-43 - жодного разу не підірвали і не покоцали. Зараз перевчив на навик зарядаючого, а обладнання на Т34-85 перекинув - там теж з цим була проблема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Е-100 топ :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну я ІС-3 не маю, але думаю що навик "безконтактна боєукладка" допоможе, або обладнання "мокра боєукладка", як купив її на Т-43 - жодного разу не підірвали і не покоцали. Зараз перевчив на навик зарядаючого, а обладнання на Т34-85 перекинув - там теж з цим була проблема.

Ну попробуєм другим перком качнути "безконтактна боєукладка".

Бо реально бісить, один постріл і 22 секунди перезаряд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мда, мазати з Д2-5Т (122 мм) на КВ-3 -- дуже дороге задоволення, особливо якщо ще і бій зливається: 1 постріл на "добив" Пантери-2, 10 пострілів по ИС-4, з них 9 попадань, тільки 1 раз пробив, сам отримав три попадання (не вижив), використав вогнегасник і ремкомплект, ітого -8100 срібла за бій :(

На пару з Т-34-85 тримали того ИС-4 на мосту на "Перевалі" хвилин 4-5, а на підмогу так ніхто з "дорослих" і не прийшов :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене скромний рекорд по кредах:

post-558-0-27019000-1334726773_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та підмога в рандомі то штука хітрая )))), там в основному катаються хто як хоче :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На пару з Т-34-85 тримали того ИС-4 на мосту на "Перевалі" хвилин 4-5, а на підмогу так ніхто з "дорослих" і не прийшов

Колись на Ласвілі в кишці в найвужчому місці тримав Іс-4 на збитій гуслі довго і нудно (в нього гармата не опускалась настільки низько щоб мене зачепити) ну і арті маячив (судячи з позиції вона могла його дістати з легкістю), волав в чаті про допомогу... жирного фрага "на поляні" ніхто не захотів взяти, в результаті його об"їхали колеги по команді і жирним фрагом зробили мене (був на стоковому Фєді). Рандом такий рандом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

“в Рандомі не без оленів...”

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні, ну як ИС-7, батчат, Т-54, Е75 і тапок можут здохнути за, увага (!) 4 хвилини?? :blink:

Добре хоть арта з руками попалась.

Ничья

Бой: Топь 18 апреля 2012 г. 17:32:24

Танк: Е75

Получено опыта: 1 224

Получено кредитов: 75 201

Достижения в бою: Знак класcности: «Воин», «Снайпер», «Поддержка», «Захватчик»

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Победа Малиновка 18 квітня 2012 р. 19:42:50

AMX 13 90 Получено опыта: 2 918 (x2 за первую победу в день) Получено кредитов: + 42 663

Достижения в бою: «Разведчик»

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажіть мені як грати на т-43? )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ставиш фугасницю і граєш - я на ній фармив дай дорогу

post-2373-0-35254200-1334772518_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

, послухав пораду madkot і не парюсь. Без геморою суто на подвійному-потрійному досвіді потихеньку сунусь до Т-44, залишилось 20 к. Хоча знімати за постріл 100 хп з однокласників троха смішно, за те арта 5 лвл зазвичай ваншот.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ще на СТ важливо приводи та досилателя

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а як діла зараз з бк у Т-43?

Ато стоять приводи + досил + оптика)) Але ще не вигулював)) Чекає кращих часів :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по ходу - так само - кругом БК ЖВ

що мене на ИС-3 радує :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а як діла зараз з бк у Т-43?

Хріново. Треба або мокра або безконтактна боєукладка, перевірив і так, і так - навіть не критують. Жодного разу. А без - кожен третій бій підривають, кожен другий (якщо везе) - критують. Шкода що нема сенсу качати топ-двигун, хоча і без нього КВ1С"а закручував. Ну і ДПМ топ гармати як для 7 лвл не радує. Думав що хоча б у новій башті перезаряд зменшиться, та де там...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні, ну як ИС-7, батчат, Т-54, Е75 і тапок можут здохнути за, увага (!) 4 хвилини?? :blink:

Добре хоть арта з руками попалась.

Ничья

Бой: Топь 18 апреля 2012 г. 17:32:24

Танк: Е75

Получено опыта: 1 224

Получено кредитов: 75 201

Достижения в бою: Знак класcности: «Воин», «Снайпер», «Поддержка», «Захватчик»

круті у тебе знаки класності ))))

народ, як ви з фугасницею на ст граєте ? :blink:, я пробував, галяк такий виходить...напевно руки з ж.... :_07:

а боєукладка що Т43, шо Т44 то торба була... Т44 взагалі часто ваншотився пострілом в башню..

я з оптикою, вентільом і досилом ганяв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

круті у тебе знаки класності ))))

Та да, криво став мод :(

Вже все норм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хз, у мя т 43 с боекладом всё норм было) и щаз же попраили боеуклад на т 44 в каком то из прошлых патчей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Т-43 купив у попередньому патчі, тоді мусив щось робити з БК. На свіжому патчі без "підкрученої" БК не пробував кататись. Але міцність їй збільшували в попередньому, хоча це мало що дало по ходу. Скільки пам"ятаю, часто обпльовував монітор при підривах. Ну і найбільше збільшували міцність на Т-44, а на ньому я ще не катався.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...