Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

kmd, та шо ти такє кажеш? Сьогодня на РАТТЕ в деякіх боях буде воювати Серб. Хто його завалить отримаэ 100500 голди та всю техніку гри в ангар, навіть преміумну та подарункову.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

т28 це убойний танк

угу, знімати ним ПТ-САУ з відстані гарматою Ф-30 -- одне задоволення, лопають, як мильні бульбашки :)

Щойно в Руінберзі, маючи здоров'я 8/350, зняв трьох, четверта встигла зняти мене, але "косу смерті" отримав :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

одни какают бабочками, а я светлячками )

post-2082-0-25032200-1333289712_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На T49 мій дебютний "мастер" :0155:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А підкажіть хто знає.Там десь,колись,якось введуть ще одну гілку нім.ПТ. Я на ЯгоПантері набив 80000 досвіду,щоб колись там відкрити ЯгоПантеру2. Питання? Можна продавати Ягу зараз? Відкрию я потім,чи знову доведеться купувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скажіть де почитати детальніше про ці ступені

наводиш мишку на ступінь і там все пише :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А підкажіть хто знає.Там десь,колись,якось введуть ще одну гілку нім.ПТ. Я на ЯгоПантері набив 80000 досвіду,щоб колись там відкрити ЯгоПантеру2. Питання? Можна продавати Ягу зараз? Відкрию я потім,чи знову доведеться купувати?

Ні , якщо вже є досвід набитий -- просто заходиш в дерево дослідження і вібираєш , що потрібно . Машину можна продати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ура! Купив КВ, провів "тест-драйв" 1 бій. Поки сток, екіпаж 50% вмінь. Тупий, повільний, але навіть стокова гармата досить така нічого, буду качати до ЗиС-6 :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Победа Малиновка 2 апреля 2012 г. 7:45:08

GW Tiger Получено опыта: 3 705 (x3 за первую победу в день) Получено кредитов: + 41 165

Достижения в бою: Знак класcности: 1 степень, Медаль Фадина, «Воин»

Медаль Фадіна на ГВ-тигрі =)

Це без прему

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ура! Купив КВ, провів "тест-драйв" 1 бій. Поки сток, екіпаж 50% вмінь. Тупий, повільний, але навіть стокова гармата досить така нічого, буду качати до ЗиС-6 :)

на кв файно бабло косити, 1000 опиту і більш 20 к срібно дуже часте явище в рівних руках)

максимум що набива толі 28 толі 29к за бій мав) Качайся до зис 6 (воно того варте) І не бійся йти в лобову на Черчиля (порвеш як тузік грелку)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

М40\43 мазати почала жахливо,але накриває більше.М103-тяжко пробити спереду,скорострільний.Т110Е5 дуже сподобався,швидкій,вертлявий,скорострільний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що краще купити М40\43 чи GwPantera ?

Цікавить, яка ситуація після патчу?

Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені складно порівнювати, оскільки на Гіві не катався, але М40\М43 вартує своїх грошей. Та й взагалі, що порівнювати, 6 лвл з 7? Тоді звичайно 7. Нерфу після патчу не помітив, як мазала в 1 з 5 боїв, так і маже. Як би не різниця в левелі, то арти досить схожі по параметрам (грубо), тільки амер менш пальона. Не враховуємо характеристики скорострільності та разового дамагу.

Якщо порівнювати Гіві з амер 6 лвл (М12) - тоді Гіві полюбе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

М40\43 мазати почала жахливо ,але накриває більше. М103-тяжко пробити спереду,скорострільний.Т110Е5 дуже сподобався,швидкій,вертлявий,скорострільний.

та мазати і Gw Pantera почала, ну какбє канєшно логічно, лазерного та спутникового наведення не було тоді, але коли звик до точності (тобто до хорошого :)), то після зміни я матюжився постійно )).

М103 в мене є, прикольний танчик, на рахунок того що пробити його важко спереду не згоден, да, рикошетить трохи, але пробивають його на ура, от Т110Е5 в лоб пробити нереально практично, в башенку командирську треба цілитись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Збирав я на того Фєдю,збирав...Купив нарешті...Боже,як цей сток перетерпіти??? Посивіти можна. :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Збирав я на того Фєдю,збирав...Купив нарешті...Боже,як цей сток перетерпіти??? Посивіти можна.

Ти гониш... звичайно, на сток-ходовій і сток-двигуні халепа, але лобова броня рішає. Катаюсь зі сток-гарматою (для фарму), регулярно в плюсі, часто в суттєвому, часто виходжу з бою з повним ХП отримавши купу влучань. А, ну я ще на VK3001P йому другий двигун вкачав. То зараз - пісня, а як вкачаю третій двигун - фіг який француз дожене ))). Ну а як гармату від Мауса поставлю і в топ команди потраплю - дєржитє міня сємєро. Часто перше враження є помилковим, я також плювався до пори до часу, поки не отримав за 2 бої підряд 2 "стальні стіни" + 1 "захисника" (тоді ще не мав ні ходової ні другого двигуна). Топову гармату з Ягопантери не став - я був розчарований нею вдруге.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та я теж так думаю.Вона мені і на ЯгоПантері не подобалася.З передтоповою катався.

Та просто соромно перед командою.Фєдот вроді,а луплять,як "Сидорову козу" :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фєдот вроді,а луплять,як "Сидорову козу"

Лоба підставляй (всім крім 9-10 лвл та Льови, БЛ-10, 152 мм фугасів), не давай вицілювати фари, не давай закрутити, ховай дах від арти і не будеш падати "в грязь ліцом" навіть у стоці. Лоб там реально "магучій", якщо в протилежної команди злив то і їхні ТТ9 не проб"ють. Якщо бачиш що вицілюють нижній бронелист - став і його накосо, рухайся, довертай корпус.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порадьте, в якому порядку качати КВ. Що спочатку важливіше -- башта, ходова, двигун, рація? Ясно, що до ЗиС-6 через башту потрібно пройти, але ж однією лише гарматою ситий не будеш :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порадьте, в якому порядку качати КВ. Що спочатку важливіше -- башта, ходова, двигун, рація? Ясно, що до ЗиС-6 через башту потрібно пройти, але ж однією лише гарматою ситий не будеш :)

Двигун і рацію можна останніми . А гармата влізе в другу башту , яка стане тільки на топове шасі , так що шасі-- башта --гармата , а там як хочеш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лоба підставляй (всім крім 9-10 лвл та Льови, БЛ-10, 152 мм фугасів), не давай вицілювати фари, не давай закрутити, ховай дах від арти і не будеш падати "в грязь ліцом" навіть у стоці. Лоб там реально "магучій", якщо в протилежної команди злив то і їхні ТТ9 не проб"ють. Якщо бачиш що вицілюють нижній бронелист - став і його накосо, рухайся, довертай корпус.

Воно то так.Але після Яги дуже важко звикнути до Фєдота.Якийсь він іший ПТ.Та й гуслі знімають регулярно. А якщо я до патча мав 97 % ремонту в екіпажа,то він зберігся? Бо я новим навиком вибрав бойове братство для всіх членів екіпажу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ні, зберігаються одиниці досвіду, які міняєш на обрані уміння

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені пушка аби була інше потім :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мій КВ росте -- нові ходова і башта вже є, в екіпажу по 75% вміння, тепер справа за гарматою :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ис3 та ис4 два бої підряд - дуже багато отримав влучень, але чомусь за ис3 не дали стальну стіну

post-2373-0-48457900-1333414851_thumb.jp

post-2373-0-36572500-1333414852_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...