Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

madkot, танку дають стіну якщо танк залишився у строю до кінця бою.

Стальная Стена

Основная статья: Стальная стена

Steelwall.png

Присваивается игроку, чей танк получил наибольшее количество попаданий (11 и более) с общим потенциальным уроном не менее 1000 единиц. Снаряды, не пробившие броню танка, также идут в зачет попаданий. Присваивается только выжившим. Если по итогам боя двое или более игроков имеют равное количество попаданий, то звание присваивается игроку, получившему большее количество очков урона; в случае равенства полученных очков урона, звание присваивается игроку, получившему за бой большее количество очков опыта, с учетом наличия/отсутствия премиум аккаунта. При равном опыте за бой - не выдается никому.

а чому ти не возиш з собою ремкомплект на ИС-4?

Опубліковано

Якщо закритують гармату, ящик не відновить її попередньої точності, так само з боєукладкою, двигуном, приладами огляду і тп, але перші 2 для мене критичні. А якщо ще й двигун закритується регулятором, то взагалі весело без розхідника. Або коли якась шавка тримає твою гуслю збитою з-за рогу поки арта зводиться...

Опубліковано

без према :0155:

Победа!

Бой: Рудники 3 апреля 2012 г. 16:39:48

Танк: E-75

Получено опыта: 1 605

Получено кредитов: 72 808

Достижения в бою: «Снайпер»

• Адміністратори
Опубліковано

Клан RedBull [bULL] У складі якого дуже багато Лучан, під командуванням Луцького польового, в результаті жорстоких боїв взяв зону висадки "Канарські острови"

Вітаю. :)

• Адміністратори
Опубліковано

Як тобі сказати.

Домінуюча частина клану, Луцьк, і ця частина росте. :)

P.S.

На мою думку. Суто луцький клан це утопія.

Багато чинників.

Час онлайн, спілкування, скіл.

До того ж у Луцьку важко набрати 80чоловік з нормальним онлайном і хорошим індивідуальним скілом.

Ріплеї, звиняйте. Тактика :)

• Адміністратори
Опубліковано

А ваш клан сам по собі чи в альянсі з кимось ?

Саменькі.

Опубліковано

а що, альянс хочете запропонувати ? ;):_08:

ось цікавий тест по підбору комплектуючих для ПК для WOT. може комусь буде цікаво.

http://www.overclock...d_of_Tanks.html

максимальні налаштування для красівостєй тільки мішають в бою...

але красіво....

(у мене на максимальний без проблем іде на Athlon x2 7750 BE, 9600 GT 512 Mb 256bit, БЖ - 350W. RAM - 4GB, зглажування правда тіко х2)

Опубліковано

ось цікавий тест по підбору комплектуючих для ПК для WOT. може комусь буде цікаво.

але красіво....

(у мене на максимальний без проблем іде на Athlon x2 7750 BE, 9600 GT 512 Mb 256bit, БЖ - 350W. RAM - 4GB, зглажування правда тіко х2)

що саме мішає в бою?

там можна і на 8 бітах грати якщо графіка не потрібна

Опубліковано

Іти то іде, але FPS на деяких картах просідає нижче 25, і починаються тормоза, причому навіть на потужних відеокартах. Через це я подумую поміняти свій Athlon X3 445@Phenom B45 на щось із серії i3/i5. Стаття тільки підтвердила мої підозри на рахунок слабкого проца.

Опубліковано

наприклад красиві вибухи, коли за фонтанами піску чи снігу не видно куди цілитись :), але це моя думка, коли на арті то прикольно дивитись як твій снаряд робить "бабах". Ну не те щоб графіка не потрібна, спецефекти мені не дуже потрібні :)

Опубліковано

але красіво....

а Windows 64 бітний?

Опубліковано

lerov, да, 64-х бітний, Windows 7 Ultimate, а шо ? ;) Для обговорення ТТХ машин на яких хто грає WoT, можна створити окрему тему :).

І наскільки мені відомо, двигун гри не оптимізований під багатоядерність (в мене грузить одне ядро на 90%, інше на 10-20%), так що, хоч 6-ти ядерний проц, особливої радості не буде.

пи.си. після виходу патча не перевіряв.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...