Перейти до змісту

Ремни безопасности

ursa

Безопасность в автомобиле  

174 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

чому в голосувалці нема пункту "Чи є у вашому авто ремені безпеки?" :)

у мому наприклад їх не було з роду. дуже стара машинка, тоді їх ще не встановлювали :)

з ментами на цю тему наразі треній не було, але думаю якщо спинять то це буде весело :lol:не пристібнувся ну бо нема чим :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 86
  • Створено
  • Остання відповідь

чому в голосувалці нема пункту "Чи є у вашому авто ремені безпеки?" :)

у мому наприклад їх не було з роду. дуже стара машинка, тоді їх ще не встановлювали :)

з ментами на цю тему наразі треній не було, але думаю якщо спинять то це буде весело :lol:не пристібнувся ну бо нема чим :lol:

І будеш їм годину доводити, що їх з заводу не ставили))) А вони тобі не віритимуть і цьоматимуть мізки))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В батька колись на такий випадок в техпаспорті відмітка була "Ремнями безопасности не оборудован". Потім техпаспорт мінявся, відмітку не перенесли. За скільки пам'ятаю, то лише один раз за ремені домахалися. Я десять років проїздив - ніразу не спитали.

Здається, ремені стали обов'язковими десь з середини 1972 року. До цього то було рідкісною опцією :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В батька колись на такий випадок в техпаспорті відмітка була "Ремнями безопасности не оборудован". Потім техпаспорт мінявся, відмітку не перенесли. За скільки пам'ятаю, то лише один раз за ремені домахалися. Я десять років проїздив - ніразу не спитали.

Здається, ремені стали обов'язковими десь з середини 1972 року. До цього то було рідкісною опцією :-)

(схопив ручку та зубило і попер переправляти рік випуску в техпаспорті та вибивати на кузові)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Якось мав трохи часу, сидів рахував кількість пристебнутих. Получилося на 10 пристебнутих 60 непристебнутих. Жодної пристебнутої жінки за кермом не побачив. Наша голосувалка показує зовсім інші результати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Есть ли у Вас в машине Эир-бэги (подушки)? Или же в лом выкидывать деньги на такие "понты"?

Приходилось ли участвовать в серьёзных авариях? Если да - как ощущения после?

Эир-бэги є але вони мене не сильно спасли((((( в ітозі в мене поламана нога 1 ребро, рука, і тріщина в черепі((((

post-8360-1276153380,53_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Есть ли у Вас в машине Эир-бэги (подушки)? Или же в лом выкидывать деньги на такие "понты"?

Приходилось ли участвовать в серьёзных авариях? Если да - как ощущения после?

Эир-бэги є але вони мене не сильно спасли((((( в ітозі в мене поламана нога 1 ребро, рука, і тріщина в черепі((((

А що то за машина? На японця схожа?

з.і. Життя врятувала, а це основне!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що то за машина?

Cherry Tigo вроді, база на RAV4 схожа

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А вот Ви задумайтесь, чи варто пристибати? :D

1246830142_remen.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 року потому...
http://www.youtube.com/watch?v=tUpCZja1lD0 а Ви користуєтесь ременями безпеки?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Користуюсь завжди і принципово. На закиди водіїв "та що ти боїшся" не звертаю уваги.

А на клоунаду з пристібуванням перед патрулем ДАІ взагалі дивлюсь як на дитячий садочок

Вистачає вже сумних подій у житті.

P.S. Дивлюсь з точки зору пасажира, водійських прав не маю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Також завжди пристебаюсь, як то кажуть "на всякий". В керуванні ніяк не заважає тому не бачу сенсу його не використовувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В керуванні ніяк не заважає тому не бачу сенсу його не використовувати

якщо часто вилазити з машини то заважає на певне

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ремені безпеки? Ні не чув.

607-sport.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Завжди і у будь якому авто.

я це роблю не для когось, а для себе

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Також завжди пристібаюсь ременями безпеки незалежно від того, водій я чи пасажир. Це вже на рівні рефлексів, сів за кермо і зразу тягнешся за ременем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не вже ніхто не ризикує :_02:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво! Що вас заставило пристьогуватися: 1) Свідомість 2) Невдалий досвід керування (типу ДТП) 3) Пропаганда безпеки?

Відверто кажучи я через варіант №2 :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

купив авто - а там бібікання лунає якщо не пристебнутий. Попробував пристібатись - виявляється не проблема. З тих пір, коли сідаю за кермо будь-якого авто - пристібаюсь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

теж цікаво - бо їзджу на уазі без ременів 15 літ (а тут купив авто) і.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

купив авто - а там бібікання лунає якщо не пристебнутий. Попробував пристібатись - виявляється не проблема. З тих пі, коли сідаю за кермо будь-якого авто - пристібаюсь.

бачив в продажі заглушки для кріплення ременя безпеки, щоб не бібікало коли не пристібаєшся. До чого люди тільки не додумаються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по місту рідко (короткі дистанції, 8-10 переміщень кожен день), хіба часом вночі, в сильну ожеледицю і погану видимість.

на трассі завжди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я доволі часто ризикую,але з пристебнутим ременем мені чомусь тепліше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бачив в продажі заглушки для кріплення ременя безпеки, щоб не бібікало коли не пристібаєшся. До чого люди тільки не додумаються.

я вирішив цю проблему без затрат :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж практично завжди користуюся ременями безпеки, в нас на дорозі тих хто права з машиною разом купив вистачає і дядько якийсь на москалику, що раз в рік виїзжає теж може вилиті з перехрестя.

Так що навіть якщо сам нормально їдеш, то не факт що тебе десь не зацепить. І навіть у найсучасніших авто з різними системами безпеки якщо ти не пристебнутий, то вся та безпека зводиться до нуля.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...