Перейти до змісту

Підкажіть ціни на брухт металів

Leshiy2010

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підкажіть буть - ласка моб. скупщикщиків металу... І де найдорокше... Треба здати 400 кг заліза та 100 - 150 міді... Номерочки буть - ласка в приват... Дякую

• Відповідей 152
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я знаю що приймають в районі ДПЗ (мідь два тижні тому по 50 грн).

Мені добиратися не зручно тому підкажіть де ще є скупки?

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Підкажіть буть - ласка моб. скупщикщиків металу... І де найдорокше... Треба здати 400 кг заліза та 100 - 150 міді... Номерочки буть - ласка в приват... Дякую

Дайте хтось будь ласка контакти. Є десь до тони чорного металу. Хочу це все діло на 9-10 тавня покі вихідні завести. Підскажіть де дорожче.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

після свят ціна певно зросте.

на лазо це тут 50.747474,25.352991

спочатку повертаєте з клима савури на лазо, потім зразу ліворуч. далі вздовж паркану і праворуч на територію. і їдете в самий кінець, там побачите підйомник з купою брухту.

Опубліковано

А ще краще подзвонити до місцевого директор (Лазо) 0979085996 - Григорій, він і по цінах підкаже, і можна домовитись про вивіз брухту їхнім транспортом, з порізкою...

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Підкажіть, будь-ласка, шановне панство, де можна в Луцьку купити б/у "чорний" метал? На Мамсурова дві скупки знаю, що продають, більше не знаю. Чи всі скупки сортують більш-менш ходовий метал на продаж? Дякую

• 6 місяців потому...
  • 1 місяць потому...
  • 4 тижня потому...
Опубліковано

Хто знає ціну на наступні метали: мідь, алюміній та чорний метал...? І де найдорокше...? Я чув що на тюлькіному порту... Павда це чи ні...?

• 4 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

яка ціна на цвет метал.цікавить латунь алюминий

Тюлькін порт:

латунь 34 грн,

алюміній 11,5грн,

мідь 56 грн,

чорний 2,2грн.

На Мамсурова алюміній 12,5грн, чорний 2,5грн.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...