Перейти до змісту

Що робим сьогодні ввечері?

vanus

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 81
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Соло -- де раніше "Юлія" була. Майже навпроти погруддя Лесі Українки, на перехресті Винниченка / Івана Франка.

Опубліковано

сильно вкусна там піца з сиром і білим вином........ми вчора з вікуською там були....і народу мало

Опубліковано

19-30, якщо кого забрати по трасі маякуйте

19-30 в соло, якщо кого забрати по трасі маякуйте, я виїздю

Опубліковано

19-30, якщо кого забрати по трасі маякуйте

19-30 в соло, якщо кого забрати по трасі маякуйте, я виїздю

так не ответили же, возьмете или нетunsure.gif и куда маяковать

Опубліковано

возьмете или нет

шо значить "нет"? Це ж не звана вечеря, а збір бажаючих/скучаючих :)

маячити... сюди, напевно, чи ванусу в приват.

Опубліковано

Я б тоже с вами, но наказан, за вчерашне :friday: . А кто что знает про новую кафешку в центре за приватбанком во дворе, вывеска, вроде бы, "Мамусина Пицца" иль шо-то в этом духе. А это "Соло" часом не Бровину принадлежит?

Опубліковано

Я б тоже с вами, но наказан, за вчерашне :friday: . А кто что знает про новую кафешку в центре за приватбанком во дворе, вывеска, вроде бы, "Мамусина Пицца" иль шо-то в этом духе. А это "Соло" часом не Бровину принадлежит?

я так поняла, це типу є піцерія "у тата" на відродження, а це їх заклад тільки бістро "у мами"

Опубліковано

кстаті вадік ті менти поїхали за нами і на кругу я дав їм мене догнати :-------------------------)), перевірили папери дякую усім за гарний вечір

Опубліковано

кстаті вадік ті менти поїхали за нами і на кругу я дав їм мене догнати :-------------------------)), перевірили папери дякую усім за гарний вечір

Вижу, без приключений не обошлось)

Опубліковано

afisha1044_view_1065858.jpg

В обласному муздрамтеатрі відбудеться концерт у виконанні симфонічного оркестру Brevis, рок гурту та солістів пролунають всесвітньо відомі хіти рок зірок:

Scorpions

«Queen»

Depeche Mode

Deep_Purple

Metallica та інших

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...