Перейти до змісту

Годинник на форумі

Yurik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

годинник на форумі неправильно показує час. Переставте його будь-ласка, а то приходиться ставити час в себе на +1, хоча насправді має бути +2 і раніше (поки не переводили годинник все так було). Так що переведіть годинник на годину вперед.

Опубліковано
всё он правильно показывает,

посмотри свои настройки на форуме

В мене в настройках часу стоїть +2 тобто Київ

Опубліковано

оно и сразу было нормально

p.s. или ты думеш админы 2 раза вгод на всех серваках(юзерских воркстейшинах) и севисах время лапами переводят?

Опубліковано

Я такого не думаю, але реально годинник показував не той час який був насправді. Думаю не в мене одного таке було, а може просто якийсь глюк в мене був.

Опубліковано

Мій профіль - Настройки форуму - зняти галочку з Авто-корекція DST а потім зняти галочку з Автоматичний перехід на літній час увімкнено, якшо у вас там є галочка, мені допомогло

Опубліковано
Мій профіль - Настройки форуму - зняти галочку з Авто-корекція DST а потім зняти галочку з Автоматичний перехід на літній час увімкнено, якшо у вас там є галочка, мені допомогло

Ти-ба. Ще й помогло :) . Але. раніше все правильно працювало і з тими галочками...

Опубліковано

Мне тоже пологло.

А тот раньше все время не мог понять в чем дело.

Все время приходилось часы переводить...))) :smile3:

Опубліковано

При зняті цих галок ми відмовились від переходу на літній час.

Відповідно форум так і не перейшов на нього значить

Опубліковано

Аналогичная беда со временем... Что дома, что на работе... То же было при переходе на зимнее время, но потом само настроилось...

gluk.gif

Сделал коррекцию настроек по совету snight-а - всё стало нормально :)

• 1 місяць потому...
Опубліковано
В мене по англійськи в настройках, допоможіть мені

My controls\Options\Board settings\знімаєш галочки де пише: Auto correct DST? , Is daylight saving time in effect?\

Усьо :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...