Перейти до змісту

Вітаємо жителів вул.Карпенка-Карого

Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Olesya, а на шо ВАМ жалітись? Там в радіусі метрів зо 300 немає жодного житлового будинка.

Гм, точно немає? А Карпенка-Карого, 9? Саме жителі цього будинку жалілись минулого року, що їм заважає музика. (І тема була на борді:rolleyes:)

Опубліковано
Там в радіусі метрів зо 300 немає жодного житлового будинка.

"Земля гугл" підказує що від найближчих кутів обох будинків 167 метрів по прямій.

Саме жителі цього будинку жалілись минулого року, що їм заважає музика

І в СЕС були, і заміри шуму робили? І чим закінчилось? Цікааааавооооооо....

Опубліковано

Чесно? - Я не знаю, що вони робили. Навряд, чи щось з того, що Ви написали, раз в цьому році знову "в клюбі будуть танці". Я живу в 11 будинку, мені нічого не чути. Але з сусідами з 9 я солідарна.

Опубліковано
"Земля гугл" підказує що від найближчих кутів обох будинків 167 метрів по прямій.

А ти ще прикинь що, нижні поверхи прикриті автостоянкою і забором (на великий відстані це дуже сильно глушить звук)

А верхні поверхи - там відстань вже далеко не по прямій і набагато більша.

Коротше таке враження що аффтар теми взагалі ніколи там не був і не бачив того будинку...

Опубліковано

А ти ще прикинь що, нижні поверхи прикриті автостоянкою і забором (на великий відстані це дуже сильно глушить звук)

А верхні поверхи - там відстань вже далеко не по прямій і набагато більша.

Так отож, але знайшов тему минулорічну, де писали що обмежили їх роботу до 22:00...

Опубліковано

аффтар був, бачив, читав минулорічні радісні відгуки жителів навколишніх будинків

Кортінг, ви так гаварітє каг будто піддержуєте це ісчадіє культури :rolleyes:

Опубліковано

Як показує практика за 200-250м, якщо не дуже добра звукоізоляція в квартирі, звук дуже добре чутний, навіть якщо між джерелом звуку і житловим будинком є ще будівля.

Опубліковано

закінчилось обьявою на стовпі про відкриття і приїздом чергового dj(галя)

Там в радіусі метрів зо 300 немає жодного житлового будинка.

Саме жителі цього будинку жалілись минулого року, що їм заважає музика

І в СЕС були, і заміри шуму робили? І чим закінчилось? Цікааааавооооооо....

Опубліковано

До речі, цих "діджеїв" я знаю. Принаймні одного з них дуже добре)

дякую, що сказав - тепер точно не піду :lol:

заклад розрахований на певну аудиторію, яких лякають важкі дизайнерські рішення, тому й оголошення таке :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...