Перейти до змісту

Украинка стала лицом американского журнала Playboy

Morris

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 75
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Украинка стала лицом американского журнала Playboy. Cаша Банилова из Луцка украсила майскую обложку.

Цікаво, а хто з Борди знав дану дівчину?

А где фото? :smile3: линк на новость?

Опубліковано
Цікаво, а хто з Борди знав дану дівчину?

Згідно http://www.playboywiki.com/Sasha+Bonilova Born May 20, 1987

Отже, якщо вона "давно живьот в сша", сумніваюсь що хтось з форуму її знав, хіба що чиясь подруга з молодших класів. Тим більше знаючи професіаналізм укрАінскіх журналістаф які легко можуть сплутати луцьк з луганськом...

п.с хоча на корі пишуть що переїхала в 17 років з Луцька(?). Якщо це справді так, на борді є по любому люди які її знали.

Опубліковано

Можливо модератори об"эднають 3 теми в 1? Ато не вдобно быгать з теми в тему...

а з другої сторони- сісєг в три раза більше

Опубліковано

Яка різниця, сіські то ж ті самі )))

Опубліковано

А Толіку взагалі лучче всєх - він носить окуляри, то і очей має в 2 рази більше :)

Опубліковано

А Толіку взагалі лучче всєх - він носить окуляри, то і очей має в 2 рази більше :)

завість-плахоє чувства

Опубліковано

"Гордість" України

Такі "таланти" від нас поїхали :P

Оця дівчина має більше право бути гордістю Волині:

Помічаєш різницю? Для довідки:

Лапки

- для виділення слів, вжитих у незвичному або іронічному значенні (такі слова вимовляються з особливою, підкресленою інтонацією): О, мій "великий"…- з неприховуваною іронією прошепотіла Олена, притуляючись до Анатолія.

(с)

Так як одну тему закрили (), то відпишу в цій.

Лапки прекрасно видно у першому повідомленні, як і їх відсутність у моєму слові гордість.

Кожен сказав те, що мав сказати. Я ніде не сказала, що автор не правий, а тільки підтвердила його думку.

Просто багато хто вважає таку подію саме гордістю, адже уваги вона привернула багато. Хіба так багато тем створюється, коли хтось з волинян здобуває перемогу в якомусь виді спорту, коли хтось патентує цікавий винахід?

П.С. А правила української мови доречно показувати своїм учням, а не мені. Я прекрасно розумію значення лапок, як і більшість тих, хто тут відписується :glare:

Опубліковано

Таля, створи тему про розумну дівчину і ми наставимо тобі подяк. А тут або сіськи покажи, або не мішай про них говорити.

Опубліковано

Таля, створи тему про розумну дівчину і ми наставимо тобі подяк. А тут або сіськи покажи, або не мішай про них говорити.

Якби хотіла подяк, то і створила б :). Але сумніваюсь, що більшості вона була б дуже цікавою. Народ, на жаль, більше любить сіські видовища :smile3:

Я не мішаю, говоріть собі на здоров"я :).

Опубліковано

Питання в розкритті "тєми сісєк" не стоїть.

Запитання було поставлене в зовсім іншій площині. Невже немає жодної людини яка б знала дану дівчину?

Опубліковано

Хіба так багато тем створюється, коли хтось з волинян здобуває перемогу в якомусь виді спорту, коли хтось патентує цікавий винахід?

а хіба так багато тем коли хтось з ВОЛИНЯН показує свої сіськи? Віктор Федорович жеж обіцяв, що як потеплішає дівчата роздягнуться.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...