Перейти до змісту

Велике Прання - 2011

ursa

Рекомендовані повідомлення

Перед стартом мост не отменялся. Этот техно-психологический элемент был обязательным.

А про раздорожья... Орки не могут жить в лесу и постоянно контролировать, не снесли ли заграждения. И то, что при подготовке к гонке участники игнорировали написанное, показанное и рассказанное, верили в какое-то милосердие и внезапную отмену моста... это и привело к образованию "ненужных" троп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 178
  • Створено
  • Остання відповідь

ну фіг з ним, з тим мостом! ніхто уже нікому нічого не докаже!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто має фото! Виложуйте!

"вилажуйте"?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за гонку, хоча жаль що не було категорії "Ветерани". Мусив різатись з молодими.

На рахунок містка - щоб не було дурних питань, як правило роблять "смотрове коло" перед змаганнями

Траса технічна, але пора з"їзджати з панського лісу. Мені сьогодні сказали що в Боголюбському лісі є де розвернутись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

велике дякую організаторам за гонку, за ваш ентузіазм в підготовці.

брав участь вперше...набагато важче, ніж квести (я навіть подумати не міг). в кінці першого кола хотів зійти (можливо далося взнаки святкування дня народження), але під підбадьорюючі вигуки якось зібрав сили і друге коло проїхалося вже набагато легше, а там вже гляди і фініш недалеко.

отримав масу задоволення і бажання проїхати наступну гонку з кращим результатом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

после стольких комплиментов мне очень трудно добавить что-то еще.. буду краток. трасса, гонка, организация, компания просто супер! побольше гонок веселых и разных :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Результаты с разбивкой по кругам будут завтра с утра. Сегодня сорри :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 r0ma желание сойти после первого круга возникает наверно у половины стартующих ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в когось бажання такого немає, але стальний коник підводить (видно ровер перший здався і зійшов вже на 1 колі!)!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скільки відгуків, що й додати немає чого :)

Траса сподобалася. Технічна, для таких як я новачків якраз дуже добре вчитися. Кращого й не придумаєш.

Хоч і приїхала остання, зате участь дає незамінний досвід. Третій місточок, найбільший підйомчик проходилися пішки :) Захоплююче було спостерігати як еліта їх пролітала.

Організатори постаралися на 200%.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні був вперше на велотусовці.. дух захоплює.. круто!!! ніколи не думав і не приймав участі в подібних заходах, але, враховуючи що все ЦЕ було зроблено на простому етузіазмі і без копійки фінансування, то організаторам великий респект і уважуха! Вмієте!

Тішуся що став членом велородини, дякуючи своєму 2-колісному коню, і хоча не брав участі у гонках, проте просяк її духом, окунувся в її атмосферу і відчув її солодкий смак.

Хоч і недавно на колесах, але поки добирався і поки вертався, своїх 40 км накатав..

Дякую від імені глядачів-новачків!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочется организаторов поименно похвалить: Френд один героически отработал старт-финиш, Урса героически отсидел с гипсом (думаю с болями) регистрацию и награждение, Атаракс с Тарриком отмаслали положенное в роли подопытных участников.(будете еще 8 кругов живым людям назначать?)))

Ко всему хочу только добавить благодарность за конкретное бревно на "объезде". Если б не поставили, я лично осталась бы с чувством неполноценности, а это чревато.

Спасибо добрым людям, что подхватывали каждый раз на "торчке", он не "психологический", так и не дался.

Пара ссадин, да шею всеж потянула, но довольна до краев.

Медальки, грамоты, призы - нет слов, с любовью делалось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мене, на жаль, весь вчорашній день давила жаба, А після прочитаного жаба почала рости...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Траса по техніці зачотна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пасиб :closedeyes:

З.І. Спиняка до сих пір болить, нізя так здіватись над пожилими :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж хочеться подякувати організаторам, траса шикарна і організація на висоті. Також приємно було бачити так багато велолюдей. Власне сама гонка запам'яталась десь так:

Запрошуємо аНІматорів на старт.

Ну - пора.

Ого, четверта лінія - навіть не в кінці...

СТАРТ!!!

Треба вибороти пару позицій.

Блін на віражі не обійдеш.

Спереду Шкодер, буду йти заним, він катає добре.

Можу швидше, треба обганяти.

О, між цими деревами пройду. Обганяю.

Добре, на 1 ближче до перемоги.

Збилась дихалка, в грудях пече, ще ж тільки перший круг.

Так, не здихати!

Спереду Лєкс. Пока буду за ним.

З-заду хтось хекає.

Треба Лєкса віпустити, спереду апхіл, а як той що ззаду обжене...не дамся. Йду за Лєксом.

Блін Лєкс на апхілі тормознув.

СТОП!!! Так і знав...На самому схилі. Вилажу.

З-заду хтось матюкається.

Сиджу в Лекса на колесі, треба обганяти.

Почув що я з-заду пихчу, каже:

Хоч обігнати! Обганяй! Приймає вправо.

Дай тобі Боже здоров'ячка!

Блін як в грудях пече...

А вногах ше нечути втоми, треба тренувати дихалку.

Так, не здихати!

Наступне коло.

Хтось сидить з-заду на колесі. Хекає.

Теж важко.

Не можу швидше, треба дати дорогу.

Приймаю лівіше. Кажу - Обходь. Дякує.

Треба йти за ним.

Блін здихаю!

Так, не здихати! не здихати! не здихати!

Попередній відірвався...

З-заду нікого не видно...

Вилка стала рипіти. Шкода ровера.

Відкрилось друге дихання.

Йду своїм темпом.

Головне не розслаблятись.

Стала приклинювати трещотка і щось почало хрустіти в ходовій.Хоч би до фінішу дойти.

Де-ж всі? нікого ні спереду, ні з-заду.

Дивні відчуття.Весь мокрий, жара і мороз пошкірі.

Так,цей кружок відпочиваю, останній викладусь.

ФІНІШ!!!

Як фініш? Ще ж круг!

Маленька закаточка. Відхекався.

КЛЬОВО!!! Хочу ще!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, когда Френд сказал что последний круг, я думал сократили до четырех. Оказывается просчитался :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шановні власники фоторужья!!! чекаємо на вашу здобич З НЕТЕРПІННЯМ!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Процесс заливки триває - так шо запасайтесь терпінням :0003: Якшо серйозно - то грузяться - але сьогодні чомусь повільно :angry: може не тільки в нас була гонка і сервери на понеділок стогнуть <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В связи с реставрационными работами и посленихней консервацией немного подзадержался. Ещё раз сорри. Результаты - на сайте. Краткие и полные (в архиве).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут есть альбом с фото и видео :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В новачках 38 номер їхав Курочко Василь - голова Луцької районної організації Фронт змін, який вперше брав участь у таких змаганнях.

Він у захваті, отримав кучу адреналіну і пообіцяв постійно приймати участь. Будем чекати на Велодень.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Год рождения его можно узнать? :)

А также г.р. Мацан Вадим и Романюк Олександр надо бы :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В новачках 38 номер їхав Курочко Василь - голова Луцької районної організації Фронт змін, який вперше брав участь у таких змаганнях.

Він у захваті, отримав кучу адреналіну і пообіцяв постійно приймати участь. Будем чекати на Велодень.

То хай Василь грошенят підкине хлопцям для проведення таких дійств!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ми б і від підтримки не відмовились ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...