Перейти до змісту

Запитання та пропозиції до адміністрації Adrenalin Сity

Соромітник

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Так би і сказали - якщо прийдете вдвох, то буде. А то ніпанятна... Пертись туди через все місто даремно теж не хочеться.

• Відповідей 171
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Мы туда на "Звёздные Войны" только на третий раз попали, т.к. не собиралось пять человек (дневные сеансы). Зато на дабл-карте покатались в процессе ожидания сеанса :)

Опубліковано

Телефонував на рахунок бронювання міні-футбольного поля. На питання чи є вільні дві години на понеділок, відповіли що весь день зайнятий. Передзвонив приблизно через пів години запитати про інший день, але ще раз вирішив уточнити за понеділок ... і вже почув, що "звичайно, в понеділок ще незамовлено і можна бронювати в будь-який час". І як це розуміти? Доречі, це не перший раз, бувало і навпаки, що ніби вільно, а передзвонюєш через декілька хвилин , а вже весь день зайнятий.

Опубліковано

Так на денні сеанси має бути 2 людини чи 5??

на сайті пише, що 2.

на невранішні сеанси зазвичай як мінімум 5 людей спокійно набирається. на крайняк збирайте на борді компанію "для кількості")

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Мля задрали своєю рекламою перед фільмами, краще трейлери крутіть, я кіно прийшов дивитись, а реклами мені і в телевізорі хватає.

І до речі, хто збирається сходити ближчим часом в кіно, "Фільм 43" лажа повна.

Опубліковано

ходив в кіно - отримав купу нових вражень :)

першеньке:

Толпа колгоспників побудувала чергу до кута гардеробу. Двоє працівників бігають по всьому гардеробу, постійно стикаючись і заважаючи одне одному.

Сц*ко, ну невже не можна поділити умовно навпіл гардероб і обслуговувати згідно номеру вішачка як в тому ж драмтеатрі реалізовано чи в просвіті. Розумію що виродки лізли б до секції 250-350 з номерком 21 - ну але то лікується хоча б доступним їм матом.

друге:

Відійшли від толпи і одягаємось. Товаришу в спину врізається якась офіціянтка, яка суне напої з бару в піцерію. Дивиться на нього і каже "акуратніше!" :)

... Адреналін... кулі :)

Опубліковано

Согласна почти со всеми пожеланиями и недовольствами, которые высказывались в этой теме...но хочу все таки и о хорошем сказать...Так как нет пока в Луцке альтернативы...рада что смогла посмотреть "Хоббита" в 3D, "Анну Каренину" на большом экране, того же "Джека Ричера" с его умопомрачительным саундтреком, который можно оценить по достоинству только в кинотеатре...и много много фильмов, которые смотрела раньше...Один большой плюс "Адреналина" это то, что пока он один...но это пока...Это так...мысли...А теперь о плохом...ну сделали бы для детей билеты дешевле чем для взрослых!Идти в кино...и платить за всю семью дорого!!!Я согласна за взрослых платить по полной, но дети...когда билет стоит 60 грн...приходится выбирать кто из семьи пойдет в кино, а кто останется дома(((Возможно если бы мы ходили туда раз в несколько месяцев, но ходим почти каждую неделю... И еще...очень "напрягает" что ничего не обновляют...тот же роллердром и "Лимпопо" все сношено, а менять никто ничего не собирается...(((Это как то...жалко выглядит и становится понятно, что не ценят в "Адреналине" своих посетителей...Слышала сплетню, что они вложенное отбили за 1й год, теперь только на заработок работают, зажрались что ли...хотя это так...слухи...

• 3 тижня потому...
Опубліковано

багато я бачив ворогів своєму бізнесу, але щоб так...на території немає ЖОДНОГО банкомату. вони там у сосну в`їхали? де людям брати гроші щоб витрачати на їхні розваги?

Опубліковано

я взагалі охерів, коли облазив весь Адреналін і не знайшов жодного банкомату, причому на послуги мав кілька гривень... проблема, що завдаток вимагають космічний, а де його взяти немає... щей дивиться на тебе, як на бомжа!

Опубліковано

3. Банкомат .. Які претензії до Адреналіна ? Був банкомат від Приватбанку... Забрали .. Чому ? Тому що Приватбанку не вигідно, дуже мало клієнтів і він себе "не окуповує". В зв'язку з скаргами відвідувачів, написали офіційний лист про повернення банкомату ... Лист "розглядали" майже пів року ... Ніби найближчим часом мають ставити.

ок. А Аваля АТМ був до того і після ПБківського АТМ. Він де? Мабуть, за оренду "таріффен хох залупірд", тому і не вигідно. Вам за розміщення АТМ банкам ще треба доплачувати, а не здирництвом займатись, бо ці гроші у вашій же богодільні будуть витрачені. Або інакше зробіть так щоб за будь-що можна було розрахуватись БЕЗ ПРОБЛЕМ і кислих морд обслуговуючого персоналу карткою, у 21 ст. живемо, каг-бе.

Опубліковано

Реклама перед фільмом - не всім подобається, але ... "гроші платять - ми показуємо".

Тобто якщо вам заплатять щоб наприклад із сидінь в кінотеатрі цвяхи стирчали ви це реалізуєте (це так само заважатиме глядачам як і дебільна реклама)? "гроші платять - цвяхи стирчать" - хороша логіка?

Зробіть тоді окремі, дорожчі сеанси без реклами, якщо ви на суто показі фільмів недостатньо заробляєте. Тоді глядачі будуть знати що за лишні 10-20 гривень отримають ту саму послугу але без додаткових примусових "бонусів".

Опубліковано

Різниця в тому що по телевізору я не плачу за перегляд фільму, за мене платить рекламодавець і це є основним заробітком телеканалу. Чим він більш рейтинговий тим рекламний час дорожчий. У вас основний заробіток кінозалу - платний показ фільму, тому з телебаченням порівняння некоректне.

Це так само як на файлообмінниках - хочеш качати швидко і без реклами - плати. Хочеш качати безкоштовно - дивись рекламу і терпи обмеження по швидкості.

upd

Це звичайнісінький прояв неповаги до глядача, оскільки проплачений ним час витрачається на неприйнятний перегляд реклами.

Опубліковано

а з чого ви взяли що оренда на банкомат така велика ? ви взагалі орієнтуєтесь по цінам оренди ? на рахунок разрахунку карткою - така можливість є на всіх основних напрямках робити (встановлено термінали, і від Аваля, якщо не помиляюсь, теж є )

повторюсь, її, плати за оренду, в ситуації, яка є зараз, взагалі не повинно бути, бо ви втрачаєте клієнтів, відповідно - гроші. ви самі повинні запрошувати банки розмістити свої банкомати на пільгових (хоча б певний час) умовах. і не кажіть про можливість розрахунку карткою на "основних напрямках робити", наприклад, у "Лімпопо" на дверях є наклейка Віза/МС на дверях, хоча ЖОДНОГО пос-терміналу всередені немає.

Опубліковано

Те що Адреналін продає час своїх глядачів і є неповага. Нехай тоді рекламодавець купує час безпосередньо у глядачів здешевлюючи їм квитки.

Уявіть що ви пішли купити буханку хліба, у вас взяли за неї гроші але хліб дають тільки після перегляду реклами? Ви що зробите? Напевно наступного разу підете в магазин де такого немає, так? А Адреналін користується тим що іншого "магазину" немає... ну так це скоро виправиться...

Наскільки я знаю цю тему (а-ля "книга скарг") також читають ті хто читає паперову книгу, але толку?

Опубліковано

Основний аргумент - брак клієнтів які користувались послугами.

тобто шоколадки в автоматі дають більший прибуток?

Опубліковано

нє, ну на пальцях вам пояснювати економічний результат від оренди, навіть, в 3000 грн. за автомат з шоколадками і банкомат з якого 50 000 грн. будуть витрачені у вас пояснювати якось не всміхається. хоча...

Опубліковано

Скажіть чесно, ви як власник кінотеатру (гіпотетично), відмовились би від додаткового заробітку ? На перших порах можливо і так, але з часом - "купили би і вас " ...

Давайте "не будемо"...

Ваш рекламодавець насправді нічого вам не сплачує, просто перекладає гроші з одної кишені в іншу. Рекламовані "Наші Краї" це той самий Волвест що й Адреналін-сіті, а економічний ефект від цих рекламних роликів є досить сумнівним... Тобто Волвест знайшов ще одну можливість себе прорекламувати і нічого за це не заплативши.

Опубліковано

Справді, суперечка беззмістовна, у Волвеста ставлення до своїх клієнтів не зміниться. Восени будем голосувати рубльом.

Опубліковано

я колись працював в адреналіні, не знаю як зараз обманювати не буду але років 2-3 назад коли я працював адміністратором в мене також була книга скарг в неї писали як позитивні відгуки так і негативні і всяку туфту хто яку хотів особливо була розмальвана книга в тунелі ( на той час там був тунель в картинг і кінотеатер) чесно кажучі ні Корсак ні Гаврілов в те книгу не заглядав і великого значення їй не придавали такшо на мою думку скількі б там не писали змін ніякіх не буде

Опубліковано

Фіг з нею, з рекламою - я з розумінням ставлюся до чийогось бажання заробити пару гривень.

Але напишу про інше. Про звук у синій залі.

Це не просто гівно, це куди гівняніше... :( Кілька днів тому пішов на "Міцного горішка", в якому вистачає погонь, стрілялок, зіткнень і т.п. явищ, котрі супроводжуються різними звуковими ефектами. Ефекти чути, але зовсім не чути того, що говорять головні герої (а Брюс же ж Вілліс, сука, саме в ці моменти полюбляє жартувати).

Працівники "Адреналіну", сядьте в синій залі і подивіться (точніше, послухайте) цей фільм. В першій половині Ви пропустите 30% усіх діалогів...

Невже Ви не розумієте, що з таким підходом Ви лише укріплюєте в людей прагнення нарешті дочекатися альтернативи Адреналіну? Невже техніка зовсім не піддається налаштуванню, щоб підсилити голос, і зменшити гучність всяких "ба-бахів"?

Опубліковано

Фіг з нею, з рекламою - я з розумінням ставлюся до чийогось бажання заробити пару гривень. Але напишу про інше. Про звук у синій залі. Це не просто гівно, це куди гівняніше... :( Кілька днів тому пішов на "Міцного горішка", в якому вистачає погонь, стрілялок, зіткнень і т.п. явищ, котрі супроводжуються різними звуковими ефектами. Ефекти чути, але зовсім не чути того, що говорять головні герої (а Брюс же ж Вілліс, сука, саме в ці моменти полюбляє жартувати). Працівники "Адреналіну", сядьте в синій залі і подивіться (точніше, послухайте) цей фільм. В першій половині Ви пропустите 30% усіх діалогів... Невже Ви не розумієте, що з таким підходом Ви лише укріплюєте в людей прагнення нарешті дочекатися альтернативи Адреналіну? Невже техніка зовсім не піддається налаштуванню, щоб підсилити голос, і зменшити гучність всяких "ба-бахів"?

О, про ба-бахи, то це точно. Старші люди виходять, не дочікуючись кінця фільму

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...