jack74 Опубліковано 2 Серпня, 2012 в 19:30 #51 Опубліковано 2 Серпня, 2012 в 19:30 м-да... Зайшов і я на сайт Адреналіну... думав створити тему після вражень, але, здається, тут вже є підходяща пишу сюди.... Передісторія В дитини 8-го серпня має бути День Народження (як і в мене, до речі , 10 років (ну, в мене троха більше ). Почали думати, чим би дитину порадувати. Згадав про Адреналін, зайшов на сайт поцікавитись, що там в них і як. І тут відразу на головній Ну треба, ж думаю! Який приємний збіг! ... Але далі... сайт мене почав розчаровувати... Ну, ет била прісказка, а тєпєрь сказка... Отже, глянув - здається, дітей (дівчинку) може стосуватись "Чунга-чанга", "Лімпопо" і "Какаду". Захожу в "Чунга-чангу". На сторінці щось типу програмки святкових днів. Але всього-навсього на 10, 17, 24 червня! А зараз то вже серпень! З'явились сумніви, чи хоч про цей рік написано... Ну добре, хоч з тих програмок стало зрозуміло, ЩО там є, які атракціони і розваги... Але ж ЦІНИ ДЕ? А слова "Вхід вільний" ЩО означають? Що всім, що там буде, можна буде побавитись безкоштовно? Певно, ні Певно, за кожну розвагу будуть просити копієчку. А якщо я плачу за атракціон, то й так зрозуміло, що мене туди будуть пускати, що для мене вхід вільний А фотки? Оті 5 штук абсолютно не дають уявлення, що то є за "Чунга-Чанга".... Невже так важко розмістити декілька нормальних загальних фото, щоб хоч зрозуміти, ЩО ТАКЕ ТА "ЧУНГА-ЧАНГА"???... Ну добре, дивлюсь далі... "Лімпопо" Спочатку гарна кольорова сторінка, дитяче оформлення... Але далі? Клацаю "Атракціони"! - порожньо... певно, такий атракціон... атракціон-невидимка! Клацаю "Новини"! - вона одна... "Получены новые изображения первого бразильского суперкара, разработки которого начались в 2008 году." і картинка з меню "Какаду". Брєд якийсь... Враження таке, що на сторінку попало щось не звідси... Ну добре, думаю, і таке буває... Клацаю "Про нас". 14 листопада 2010 року в сімейно-розважальному комплексі Адреналін сіті відкрився дитячий ігровий центр Лімпопо. Місце здійснення дитячих мрій, світ веселощів,розваг та сміху. Тут є все,що потрібно для гарного настрою: лабіринт; батути; сухий басейн із кольоровими кульками; містечко з м'яких кубиків; ігрові автомати та симулятори; цікава рибалка та іграшки; уважні та дбайливі аніматори; анімаційні програми; дитячі дні народження. Ну хоч тут щось є, з чого можна вже зрозуміти, що то таке це "Лімпопо"! Ігровий центр! Але ж знову ж таки, ЦІНИ ДЕ??? Далі Щосуботи та щонеділі о 15.00 анімаційні програми.??? ЩО то за програми? Невже так важко хоч декілька слів написати, фотку дати?і далі Перебування у нашій ігровій кімнатці: у будні дні: 20 хв.-20 гривень; без обмежень у часі-30 гривень. у вихідні (святкові) дні: 20 хв.-20 гривень; без обмежень у часі-40 гривень. гм??? так це все ж ігровий ЦЕНТР чи ігрова КІМНАТКА? Вищеперераховані атракціони тут в ній, в цій "кімнатці", чи це "кімнатка" в "центрі"?? Тобто, за названі гривні я отримую все з вищеперерахованого? Чи це тільки за "подивитись"? Далі, клацаю "Календар заходів"... картина схожа на ситуацію в "Чунга-Чанзі" - все за червень... а де липень? а серпень? Далі вкладка "Дні народження"! НУ, думаю, саме ж це мене більше всього цікавить! На вкладці загальна інформація (хоч тут щось зрозуміло), але ж знову таки БЕЗ ЦІН! Хоча внизу обнадійливе посилання "Детальна інформація щодо організації та проведення свят". Тисну з надією, І!... - попадаю на "Контактна інформація та схема доїзду"... м-да... інформація... Далі кнопочка "Галерея"... Вже тисну без особливої надії... Так і є, фотки собачок і мавпочок... Галерея, тільки не з тієї опери... Ну і в кінець клацаю на "Відгуки", думаю, почитаю, що люди пишуть, може хоч звідти щось візьму... "Почитав"... Враження таке, що адмін відгуками не цікавиться. Ну, їдемо далі... "Какаду"... "Напередодні Дня Святого Миколая, 17 грудня, в ігровому комплексі «Лімпопо» відкрився спеціалізований дитячий ресторанчик - "КАКАДУ"" Тут, здається, зрозуміло, "спеціалізований дитячий ресторанчик"... Дивимось нижче - "МЕНЮ". о, як добре! "КАКАДУ ресторанчик ВЕСЕЛА СМАКОТА"... Дивимось першу сторінку цього "МЕНЮ"... даааа..... вся перша сторінка - "АЛКОГОЛЬНЕ МЕНЮ"!!! Певно, ДУУУЖЕ спеціалізований ресторанчик... Я розумію, що якщо роздрукувати дане меню, то ця сторінка буде сама задня, але ж ми на сайті! І ми не верстувальники, щоб розуміти такі нюанси! Короче, враження від сайту склалося ніяке... Адміна нема, вмістом сторінок ніхто не запарюється. Але виявилось, що це ще не все! Вирішив я глянути в "Форум"! Добре, що дітям вже стало нецікаво і вони відійшли від мене і не бачили монітора... Звичайно, відразу заходжу в гілку "Відгуки та пропозиції наших відвідувачів"... 64-та сторінка (перед тим, як клацнути на неї відженіть дітей)... Без кометів... І це при цьому зверху написано, що розділ модерують АЖ ТРИ модератори! "Модераторы: vovchik_luck, Anton, Kino_Adrenalin" І так НА ВСІХ гілках форуму! Короче, враження: сайт - Г...НО! Толком щось взнати нічого не вдалося. Адмінів і модераторів там нема, як таких... В самому "Адреналіні" я до цих пір не бував, але тепер сумніваюсь, чи варто мені взагалі витрачати там гроші...
Соромітник Опубліковано 3 Серпня, 2012 в 06:56 Автор #52 Опубліковано 3 Серпня, 2012 в 06:56 сайт таке ж лайно як і заклад.Все ще є надія що добудують біля Там-Таму того комплекса і пустять туди якісь велекі мережі а не будуть пробувати так само недолуго власними силами пускати кінотеатр, розважальні заклади і т.д.з недавнього....подивилися вартість квитків на Бетмена і забронювали квитки. Один пішов як положено за пів години шоби їх купити. Приходить - квитки дорожчі. В касі нікуя окрім "а ми тут причому" родити не змогли. І як назло грошей в нього не вистачало на нову вартість. Попросив шоби не продавали бо зараз підтянуться люди і куплять. Що зробили на касі ? правильно, почекали автоматичного зняття з резерву за 20 хв і продали комусь іншомуїбл*ни.
Scorpio Опубліковано 3 Серпня, 2012 в 11:02 #53 Опубліковано 3 Серпня, 2012 в 11:02 http://cinema.adrena...lutsk.ua/page/1 - де написано що заброньовані квиткі будуть вартувать дорожче?
Arven Rivendell Опубліковано 3 Серпня, 2012 в 11:14 #54 Опубліковано 3 Серпня, 2012 в 11:14 http://cinema.adrena...lutsk.ua/page/1 - де написано що заброньовані квиткі будуть вартувать дорожче?Поддерживаю.Нигде не указано, что забронированные билеты дороже. Муж пошел покупать забронированные билеты на "Темного рыцаря", я ждала на улице, приходит и говорит, что они по 40, хотя я бронируя, убедилась, что на этот сеанс билеты по 35...Суть не в 10 грн, а в отношении, он то не знал, сколько они должны стоить, ему все равно, а я, когда с подругами иду в кино, часто беру определенную сумму, на билет, на проезд...зачем мне больше???И что...уезжать домой из за то, что дурацкое отношение к зрителю???Насчет автоматической брони...тоже есть соображения, но не то, чтобы я предъявляла к ней претензии...но...У нас маленькие дети, их нужно оставить кому то, чтоб сходить в кино, и часто мы за забронированными билетами несемся сломя голову, потому как даже если звонишь и говоришь, подержите билеты, мы уже за ними едем, это невозможно, бронь снимается автоматом...Не уж то ничего придумать нельзя?((((((((((((((((((((((((((
SysR Опубліковано 3 Серпня, 2012 в 11:55 #55 Опубліковано 3 Серпня, 2012 в 11:55 то они по 40, хотя я бронируя, убедилась, что на этот сеанс билеты по 35Як правило диванчики коштують дорожче (по 40-45)
Arven Rivendell Опубліковано 3 Серпня, 2012 в 11:58 #56 Опубліковано 3 Серпня, 2012 в 11:58 то они по 40, хотя я бронируя, убедилась, что на этот сеанс билеты по 35Як правило диванчики коштують дорожче (по 40-45) Нет, мы не на диванчики брали билеты)
SysR Опубліковано 3 Серпня, 2012 в 12:02 #57 Опубліковано 3 Серпня, 2012 в 12:02 Муж пошел покупать забронированные билеты на "Темного рыцаря", я ждала на улице, приходит и говорит, что они по 40, хотя я бронируя, убедилась, что на этот сеанс билеты по 35А він точно питав ті місця що бронювали/а ви точно забронювати в тому залі де потрібно?Не один раз бронював по телефону, ніяких проблем. Як ви/він так і касири могли помилитись.UPD: Якщо ви звернули увагу то та ж стрічка рано і вечором має різну ціну.
paksivatova Опубліковано 3 Серпня, 2012 в 12:13 #58 Опубліковано 3 Серпня, 2012 в 12:13 а я купила телевізор з 3D і забула дорогу в "Адреналін"тепер передивляюся всі мультфільми,що раніше дивилася в кінотеатрі в нормальній якості вдома
SysR Опубліковано 3 Серпня, 2012 в 12:15 #59 Опубліковано 3 Серпня, 2012 в 12:15 а я купила телевізор з 3D і забула дорогу в "Адреналін"Ой як я вас вітаю. Візьміть собі канхвєту з полки.
MACCEN Опубліковано 3 Серпня, 2012 в 13:41 #60 Опубліковано 3 Серпня, 2012 в 13:41 Порівняю зі Світязем, чомусь буває частіше так, чим гірші трохи умови, бувають і спартанські, зато чомусь туди хочеться їхати, бо там радушні хазяїни, і якось почуваєш себе затишно, і в цілому на всякі дрібниці вже не дивишся.А чим дорожче платиш, то ні тобі сервісу, ні тобі нормального відношення - не скажу що так все, але в основному.В Адреналіну проблема одна, це неправильний підхід до всього і все.Деякий пресонал працює по принципу, аби відбути роботу.А ці "приколи" з білетами, так, тут не в грошах справа, може це такий хід маркетинговий у них, по типу що тут такого доплатити ще 10 грн.Тільки вони не можуть зрозуміти, що людина (компанія) може піти на останні гроші, от так спонатнно всі рішили й пішли фільм дивитись на остнні гроші, що були в кишенях.
Соромітник Опубліковано 3 Серпня, 2012 в 17:35 Автор #61 Опубліковано 3 Серпня, 2012 в 17:35 я не казав що за бронь окрема доплата. Ціна на сайті і в касі не зходилися. І нєфіг умнічати про різний час і т.п.не буде порядку поки там колгоспники будують те що вміють - колгосп...хоча... вони і колгосп будувати не вміють - переважно лише валити.
Arven Rivendell Опубліковано 3 Серпня, 2012 в 17:59 #62 Опубліковано 3 Серпня, 2012 в 17:59 Муж пошел покупать забронированные билеты на "Темного рыцаря", я ждала на улице, приходит и говорит, что они по 40, хотя я бронируя, убедилась, что на этот сеанс билеты по 35А він точно питав ті місця що бронювали/а ви точно забронювати в тому залі де потрібно?Не один раз бронював по телефону, ніяких проблем. Як ви/він так і касири могли помилитись.UPD: Якщо ви звернули увагу то та ж стрічка рано і вечором має різну ціну.Как вам сказать...гм...я ооочень люблю кино и оооочень люблю ходить в кинотеатр, так как пока в городе он один более-менее приличный, хожу в "Адреналин". Я всегда проверяю цену на билет, знаю, что в разное время разная цена на сеанс, утром билеты самые дешевые, вечером самые дорогие, на диваны чуть дороже, кино это мой стиль жизни, и тут я вам еще советы дам, что посмотреть, как попасть на сеанс, по чем, и что скоро выйдет в прокат.Потому и удивило, что так получилось, как выше было сказано, похоже на "маркетинговый ход", ну да ладно...просто теперь к кассе с мужем буду ходить, это ему все равно что, сколько и во сколько (касательно кино, конечно)))).
jack74 Опубліковано 4 Серпня, 2012 в 11:02 #63 Опубліковано 4 Серпня, 2012 в 11:02 цікаво, а що вам не подобається в сайті ?...м-даааа... для кого я розписав?... для кого розклав по поличках?..."Тато, а де ж море?..."
jack74 Опубліковано 6 Серпня, 2012 в 06:59 #64 Опубліковано 6 Серпня, 2012 в 06:59 цікаво, а що вам не подобається в сайті ?...м-даааа... для кого я розписав?... для кого розклав по поличках?..."Тато, а де ж море?..."я писав про сайт "Кінокомплекса" (пост перед моїм повідомленням був якраз про це), а ви розписували сайт "Лімпопо"я розписував сайт Адреналіну, а зокрема "Лімпопо", ще і "Чунга-Чангу" і "Какаду"
GalinkaS Опубліковано 6 Серпня, 2012 в 11:29 #65 Опубліковано 6 Серпня, 2012 в 11:29 Але це не оправдання, якщо люди цікавляться сайтом, заходять на нього і хочуть бачити свіжі новини та оновлену інформацію з цінами, розкладом і т.п. - кадри на це повинні бути.
Phoinix Опубліковано 6 Серпня, 2012 в 11:32 #66 Опубліковано 6 Серпня, 2012 в 11:32 там міграція звивин у голові власників комплексу, якщо тримають ресурс а за змістом не слідкують.
Zheny@ Опубліковано 6 Серпня, 2012 в 12:34 #67 Опубліковано 6 Серпня, 2012 в 12:34 dj_design, ти ж сам працівник Волвеста (ВалвєстГруп) - прекрасно знаєш ситуацію там із кадрами, оплатами та відношенням до людей. Чого ти так огризаєшся?Зробили зауваження - шуруй до керівника проекту і кажи - так і так - люди жаліються. Втрачаємо контингент а разом із ним і гроші. Не хочуть слухати і до генерального і жалійся - не допоможе - то не відписуйся тут взагалі. Дай людям висловити свій негатив. Хоча б тут. Ви ж один фіг нічого не робите!
Dima4s Опубліковано 6 Серпня, 2012 в 12:42 #68 Опубліковано 6 Серпня, 2012 в 12:42 а на рахунок "нічого не робимо" то я б так не сказав ... щось да робимо .. нагадало
Zheny@ Опубліковано 6 Серпня, 2012 в 12:45 #69 Опубліковано 6 Серпня, 2012 в 12:45 Я про вас казав. Особисто. Якщо ви нічого не можете зробит - то й не варто було так "огризатися" у відповідь на цей пост. Варто було просто сказати : "Я ходив/казав/вимагав - мене не слухають. Нічим не можу допомогти. Скаржіться безпосередньо у кінокомплекс! "Всі сайти стосуються Адреналіну - не тільки кінокомплексу. А людям якось пофігу, хто там за що відповідає. Вони зайшли на сайт і бачать.
Zheny@ Опубліковано 6 Серпня, 2012 в 13:14 #70 Опубліковано 6 Серпня, 2012 в 13:14 цікаво, а що вам не подобається в сайті ? Звичайно, відразу заходжу в гілку "Відгуки та пропозиції наших відвідувачів"... 64-та сторінка (перед тим, як клацнути на неї відженіть дітей)...ще питання є?
Zheny@ Опубліковано 6 Серпня, 2012 в 15:15 #71 Опубліковано 6 Серпня, 2012 в 15:15 Ніхто нічого не виривав. Це Ваша фраза одразу після повідомлення! І читати я вмію.Я пояснив - людям насрати байдуже де Лімпопо, ЧунгаЧанга чи Кінокомплекс - для них є Сайт Адреналіну. ВСЕ.Доречі, за тиждень, вже можна було б і потерти ту порнуху на сайті. А Вам побоку. Посоромте колег, які за це відповідають.
jack74 Опубліковано 6 Серпня, 2012 в 15:28 #72 Опубліковано 6 Серпня, 2012 в 15:28 dj_design, форум сайту "Адреналін" відноситься до всіх "відприсків", правда? І "Кінокомплексу", і "Лімпопо", і ... То невже ви туди ніколи не заглядали?Я спробував знайти на тому "форумі" хоч одне повідомлення живої людини.... Не знайшов... Перше в гілці ще від модера, а дааалііі.... Один спам.Наприклад, та ж гілка "Відгуки та пропозиції наших відвідувачів", з другого повідомлення вже суцільний спам!А воно написане ще аж 28.02.2012!!! І того спаму там всі 68!!!! сторінок! Тобто за весь цей час ( з 28.02) ні один з ТРЬОХ модерів туди не заглядав!Тобто, АДРЕНАЛІНУ НАСРАТИ НА ВІДГУКИ І ПРПОЗИЦІЇ! То для чого взагалі тоді там було створювати такий функціонал, як "форум"?
Zheny@ Опубліковано 6 Серпня, 2012 в 19:36 #73 Опубліковано 6 Серпня, 2012 в 19:36 То для чого взагалі тоді там було створювати такий функціонал, як "форум"? Ти просто не знаєш, це І.М.І.Д.Ж. Є комплєкс - є сайт. Все. І посрати що там на тому сайті і що там в тому кінотеатрі."Піпл хаваєт"©Б.Тітомір. Бабло платить і намана.Знаючи, що там робиться - я вірю, що в людей немає бажання там проявляти ініціативу, чи працювати як люди. Ініціатива "наказує" ініціатора.
jack74 Опубліковано 7 Серпня, 2012 в 05:36 #74 Опубліковано 7 Серпня, 2012 в 05:36 для об'єктивності ...Я спробував знайти на тому "форумі" хоч одне повідомлення живої людини.... Не знайшов... Перше в гілці ще від модера, а дааалііі.... Один спам... подивився розділ форуму "Кіно з Адреналіном", там все ж є спілкування, є "живі люди".Але модери ті ж самі Дивні модери - заглядають тільки в обрані гілки? dj_design, розкрий таємницю, ти не один з них? І чи вони присутні тут на Борді?
imp13 Опубліковано 7 Серпня, 2012 в 07:40 #75 Опубліковано 7 Серпня, 2012 в 07:40 якого біса ви жалієтесь на борді?є книга скарг, є телефони адміністрації.на зовсім крайній випадок - голосуйте гривнею. в Рівне поїхати не так і далеко
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.