Перейти до змісту

Ремонтую радіоелектронну апаратуру, деяку побутову та комп"ютерну техніку

Sashapetrash

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 262
  • Створено
  • Остання відповідь
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

РЕМОНТУЮ радіоелектронну апаратуру, деяку побутову та комп"ютерну техніку, а саме телевізори, dvd-програвачі, музичні центри, підсилювачі, різні акустичні системи...ПЕРЕМОТУЮ ДИНАМІКИ

З побутової техніки: кухонні комбайни, міксери, фени, електрочайники... майже все малогабаритне.

Також ремонтую комп"ютери (блоки живлення, материнські плати, TFT монітори), ноутбуки, планшети та встановлюю програмне забезпечення

тел. 0951476607-Олександр

бажано звонити або писати в приват!

ЗВИЧАЙНО В ОГОЛОШЕННІ ВКАЗАНІ НЕ ВСІ ГРУПИ АПАРАТУРИ, ЩО Я РЕМОНТУЮ!!! ТОМУ БУДЬ-ЛАСКА ЗВОНІТЬ ТА ЗАПИТУЙТЕ!!!

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

РЕМОНТУЮ радіоелектронну апаратуру, деяку побутову та комп"ютерну техніку, а саме телевізори, dvd-програвачі, музичні центри, підсилювачі, різні акустичні системи...ПЕРЕМОТУЮ ДИНАМІКИ

З побутової техніки: кухонні комбайни, міксери, фени, електрочайники... майже все малогабаритне.

Також ремонтую комп"ютери (блоки живлення, материнські плати, TFT монітори), ноутбуки, планшети та встановлюю програмне забезпечення

ЗВИЧАЙНО В ОГОЛОШЕННІ ВКАЗАНІ НЕ ВСІ ГРУПИ АПАРАТУРИ, ЩО Я РЕМОНТУЮ!!! ТОМУ БУДЬ-ЛАСКА ЗВОНІТЬ ТА ЗАПИТУЙТЕ!!!

Опубліковано

у мп3 не грає музика а просто трищить даже коли в меню переключаю це плата згоріла?????чи можете її поміняти і скільки це буде коштувати

ще є телефон з подібною проблемою там просто не грає ліва сторона у нашниках

Опубліковано

у мп3 не грає музика а просто трищить даже коли в меню переключаю це плата згоріла?????чи можете її поміняти і скільки це буде коштувати

ще є телефон з подібною проблемою там просто не грає ліва сторона у нашниках

Мп3-плеер мається на увазі?, приносьте і те і те-дивитись треба

Опубліковано

Доброго дня. Телевізор LG 23 system не "витягує" усіх каналів по кабельному ТБ, сказали мені потрібно встановити якусь плату. Чи зможете зробити, скільки цк буде коштувати і чи працюєте на виїзд ?

вибачте але не хочу займатись,тим паче на виїзд не виїжджаю

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Опубліковано

доброго дня

маю таку музичну колонку щось не включається можете глянути????

2RwfLAswf0_4659043_12006577.jpg

beIdXcYr2Q_7872003_12006585.jpglRKpalcGTs_6744752_12006588.jpg

Опубліковано

доброго дня

маю таку музичну колонку щось не включається можете глянути????

2RwfLAswf0_4659043_12006577.jpg

beIdXcYr2Q_7872003_12006585.jpglRKpalcGTs_6744752_12006588.jpg

можу глянути, телефони мої тут в темі або в підписі

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...