Перейти до змісту

Інтернет-супермаркет ПАККО

artshocker

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 83
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

ніяких "фаворитів" не вистачить :lol:

в мережу "Фаворит" входило більше 50 супермаркетів :_04:

Вопаки відкриваються не тільки в приміщеннях цієї мережі. є новобудови, що споруджуються з нуля під супермаркет, є нові об"єкти, що вже проходять дослідження та оцінку, є інші продуктові мережі, які викупила корпорація... Розглядається варіант нового відкриття в Луцьку(більше 1000м.кв), в дуже відомих будівлях :_04: Компанія розвивається. Багато ресурсів тратиться на покращення якості послуг та продукції, на роботу з клієнтами. Постійно відбуваються акції, при яких можна купувати певний вид продукції по суттєво занижених і навть по закупівельних цінах...

Опубліковано

Робили замовлення ввечері, на слідуючий день близько одинадцятої чемні хлопці приперли то всьо до хати! (замовлення робилось перед паскою) два доволі тяжкі пакети. Все ок! Можна скільки завгодно гнати на сирий сайт і правопис, думаю все наладять) На мою думку дуже помічна штука) є купа продуктів які всі чудово знають і весь час купують - це до того ,що опис товару та зображення кульгає. Для продуктів типу мука/цукор/крупи/макарони - саме те)

писи: порадували подарунками для перших покупців... два чудових календарика))))))))))

Опубліковано
Для продуктів типу мука/цукор/крупи/макарони - саме те)

я, как в бытность продавец консультант в одном из супермаркетов именно сети Пакко, тем более, работая в отделе именно бакалеи, не могу не удержаться от вопроса:

"Вам нравится, что чужие люди подбирают продукты для вашего же семейного стола ? подчеркну,

не ассортимент, а именно конкретную ту, или иную упаковку сахара, муки, уксуса, макарон?

ЗЫ: календарики, говорите ... :)

Опубліковано

я батєнька мабуть незовсім тямлю в бакалєє..., поясніть мені різницю між між неушкодженою пачкою цукру , візьмемо для прикладу "солодко", яку я поїхавши до пакко вибрав сам і яку мені привезли до дому??? крім звісно самого процесу покупки?

а календарики.... це так, щоб донести трагічність моменту

Опубліковано
поясніть мені різницю між між неушкодженою пачкою цукру,яку я поїхавши до пакко вибрав сам і яку мені привезли до дому???

Если я начну вдаваться в подробности, вы вообще перестанете покупать что либо в супермаркетах :g05:

если в общем и кратко:на то она и система кеш енд кери, что бы покупатель имел возможность среди десятков спаек соли, среди десятков бутылок уксуса, среди десятков пачек майонеза/кетчупа/горчицы... прочих продуктов выбрать именно ту, которую он выбрал...

мне немного сложно объяснить это, по тому что здесь срабатывает принцип:тот, кто знает, как, и из чего делается колбаса, никогда её не покупает...

в даном же случае, у вас нет выбора, вы осмотрите товар, увидите, что упаковка цела, и со спокойной душой начнёте готовить обед/ужин...

Опубліковано

мне немного сложно объяснить это, по тому что здесь срабатывает принцип:тот, кто знает, как, и из чего делается колбаса, никогда её не покупает...

ну выжиш батенька преподаватель! вам ли бояцца сложностей? вы уж постарайтесь

Опубліковано
вам ли бояцца сложностей? вы уж постарайтесь

а что тут стараться ?

если я начну повествовать от том, как перебивают даты изготовления и термины срока употребления, как аккуратно переклеивают лопнувшие упаковки сыпучих товаров, "освежают" овощи и фрукты,мясо и рыбу,как разгружают товары с фур, как их транспортируют, как раскладывают их на полки, как их хранят на складах...

я вам что то новое скажу ? по моему нет...

Опубліковано

я думаю що має бути передбачений момент, коли привезли продукти, щось не влаштовує покупця(скажімо продукт несвіжий) і він може відмовитися від цього товару

Опубліковано
я думаю що має бути передбачений момент, коли привезли продукти, щось не влаштовує покупця(скажімо продукт несвіжий) і він може відмовитися від цього товару

вот здесь начинаются нюансы:

1. Такие моменты просто обязаны быть предусмотрены,

2. (щось не влаштовує покупця) а таких "щось" может быть немерено,а далеко не всегда конкретной причиной может быть несвежий продукт, просто элементарное подозрение на "что то не так" уже может являться причиной отказа...

3. Кто то же должен оплачивать поездки на возвратку, бензин, работу курьеров, потраченное время... и т.д. и т.п.

Казалось бы, именно поэтому работники этой сферы и должны быть максимально внимательны и ответственные к своим услугам, то есть качество товара и доставки гарантированно априори...

Но.. ещё никто не отменял ни человеческие факторы, ни форс мажоры, ни элементарное наплевательское отношение к другим...имхо..

Уточню, я веду разговор конкретно именно о доставке товара продуктовой линии, не о баллончиках с лаком, шампуни, водку, пиво,памперсы и прочие...

P.S.Вообще то идея с доставкой на дом не плохая, скажем сутра после праздника так "хорошо", что с кровати встать не возможно, а тут.. залез в инет, оформил заявку, и через несколько минут бац !!! звонок в двери, и вопрос: пивка не заказывали ? :friday::g05::0123:

Опубліковано

если я начну повествовать от том, как перебивают даты изготовления и термины срока употребления, как аккуратно переклеивают лопнувшие упаковки сыпучих товаров, "освежают" овощи и фрукты,мясо и рыбу,как разгружают товары с фур, как их транспортируют, как раскладывают их на полки, как их хранят на складах...

я вам что то новое скажу ? по моему нет...

ця проблема стосується загальної харчової промисловості України... нічого ідеального не буває. думаєш в величезних продуктових гіпермаркетах ситуація краща?

Якщо порівнювати з ринками та іншими мережами - то в Вопаках взагалі "стерильні" умови для продукції і найвища якість продукції! Всі відомі санітарні норми витримуються ще на етапі проектування супермаркету. З нового року прийняли девіз - "Щодня стаємо кращими", тому на рівні вищого керівництва на це робиться серйозний акцент і прикладається чимало зусиль, щоб дійсно ставати кращими, порівнюючи з іншими супермаркетами, торговими точками, ринками... з початку року пройшло багато "рестартів" в існуючих магазинах, рівень якості завезених продуктів суттєво піднявся, порівнюючи з минулим. Справа дійде й до логістики, й до працівників, посередників... такі методи, про які ти писав стануть або вже стають історією.

P.S можеш написати про який супермаркет йдеться!?. на офісі дуже цікавляться перевіркою такої інформації, є кілька відділів, які цим займаються.

Опубліковано
ця проблема стосується загальної харчової промисловості України... нічого ідеального не буває. думаєш в величезних продуктових гіпермаркетах ситуація краща?

Хотелось бы отметить тот факт, что,во первых: я не имел ввиду общую ситуацию в продовольственной сфере.

во вторых: я не имел ввиду то, что именно Вопак гонит туфту, а другие супермаркеты белые и пушистые.

Я говорил о конкретной теме: доставка продуктов на дом.И моё мнение таково: что придя лично в магазин, я могу взять с полки пачку сахара, осмотреть её, если что то не так, положу обратно и возьму другую, или третью... могу за 5 минут скупиться, а могу и пару часов бродить среди стеллажей в поисках нужной мне покупки...

повторюсь,я имею возможность выбора, система доставки на до таков, что очень сомнительно, что интернет - покупатель будет гонять машину пол дня от магазина и хо хаты, пока не получит то, что именно его удовлетворит...

(тех, кто по каким либо причинам просто физически не может лично посетить магазин не рассматриваем)

P.S можеш написати про який супермаркет йдеться!?. на офісі дуже цікавляться перевіркою такої інформації, є кілька відділів, які цим займаються.

Написать могу, но нет смысла, потому что все внутренние нюансы я видел во время, когда сам лично работал там, а с тех пор прошло более 10 лет,да, естественно много что изменилось в лучшую сторону,потому что на каждом углу камеры стоят, но,пройдясь по современным магазинам, послушав мнение многих покупателей, я вижу, что всё таки основа этой проблемы осталась..

• 3 тижня потому...
Опубліковано

перечитав я коментарі, так і не зрозумів чому я маю не дозволяти чужим людям підбирати продукти...

можливо тоді краще в африку їхати банани рвати - як так їх мені будуть негри рвати!

тоді і в ресторани ходити не треба - як так кухар мені їсти робить!

туфта! а от такий інтернет-магазин - діло досить цікаве..

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Зробив замовлення на суму більш ніж 350 Грн. Пройшло два дні .... Тиша. Поїхав на гуртівню

і пересвідчився в абсолютній відмінності цін на сайті від реальних. Деяких позицій взагалі не було в наявності. Передзвонив за номером в службу доставки і дізнався, що вони працюють в тестовому режимі і на даний момент доставки товару не здійснюють. :mdr: Обіцяли завтра на сайті про це повідомити :D:D:D

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Не хотів створювати нову тему. Пишу тут:

Ганьба "ПАККО" на Клима Савури!!!!

Купив вчора шматочок сиру для піци (жінка казала візьми дешевшого... ні не послухав) Приготували все для вкладання в духовку, пора натерти сиру голандського.... ап... а він весь липкий і видно що пообрізуваний з усіх боків. Запах - не свіжий. Пізно вже було і далеко їхати і робити повернення товару... В результаті прийшлось ще пообрізати клапті неякісного сиру і викинути. В результаті, в перерахунку, сир вартістю 76 грн. за кг, мені обійшовся в 135 грн./кг... На упаковці вказаний термін придатності -сьогодні.

Будьмо уважні!

(сам винен)

• 7 місяців потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

ще працює інтернет-супермаркет?

Я знаю інший, є нюанси, але працює ...

http://zasik.com.ua/

Один користувач. Інші - гості.

Схоже на незграбну саморекламу)))

Опубліковано

ще працює інтернет-супермаркет?

Я знаю інший, є нюанси, але працює ...

http://zasik.com.ua/

Один користувач. Інші - гості.

Схоже на незграбну саморекламу)))

Ніякого відношення до сайту не маю. Замовляв один раз, через 2 годии товар був біля підїзду.

Опубліковано

Роблю офіційну заяву: інтернет-магазин http://zasik.com.ua/ працює! Постійно розвивається.

Всі скарги, пропозиції щодо покращення роботи сайту, а також питання які виникають прошу задавати мені тут, або на почту

[email protected].

Дякую за увагу.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...