Перейти до змісту

Інтернет-супермаркет ПАККО

artshocker

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

getto, єдина ознака що магазин не на тестуванні - банер на цьому форумі. Можливо це просто самодурство когось. Бо ніякої реклами цього сайту я не бачив (а найперше, це повино бути у самому Пакко - чи ні?) - і народ, як видно по темі, про сайт не знав. А так загалом схоже, що сайт просто не дороблений, і хтось поспіхом виклав банер.

diezel, я би знижку попросив )

• Відповідей 83
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Попитав в знайомих з Росії - пишуть, що якщо таким і займаються, то сторонні контори, а не самі супермаркети.

так і є, мережа не має ніякого відношення до цього інтернет-магазину.

вважайте що це звичайні посередники між вами і супермаркетом)

Опубліковано

Але, якщо вже роблять таке, не має значення чи посередники, чи маркет, то робіть по-людські. Якби я і мала необхідність скористатися їх послугами, не зроблю цього, бо в тих категоріях, в описах повний ппц, там ну ніфіга не розбереш. :blink: Для того він і є інтернет-магазином, щоб користуватися ним було ШВИДКО і ЗРУЧНО.

Опубліковано

Почитав темку, глянув сайт... Впринципі притримуюсь своєї думки щодо маркетів: Пофіг на дизайн, пофіг на орфографію! Я заходжу щоб купувати - головне хороші ціни та сервіс!

Опубліковано

Почитав темку, глянув сайт... Впринципі притримуюсь своєї думки щодо маркетів: Пофіг на дизайн, пофіг на орфографію! Я заходжу щоб купувати - головне хороші ціни та сервіс!

Не вірю, що маючи такий сайт, може бути хороший сервіс. Той, хто втілює такий задум, точно контролює все, що з ним пов"язано. Якщо було одобрено таке чорт-і-що, мабуть, і обслуговування буде на такому ж рівні. Хоча, буду рада, якщо помиляюсь, бо теж хотілося б іноді користуватися подібними послугами, але довірити їм привезти продукти, які їстимуть мої діти, ну не можу. :blush:

Опубліковано
Я заходжу щоб купувати - головне хороші ціни та сервіс!

оно то так, но если сам сайт сделан топором и рубанком, и очевидно, что без знания дела, то имеются большие сомнения по поводу нормального сервиса обслуживания.. имхо..

Опубліковано

Я заходжу щоб купувати - головне хороші ціни та сервіс!

Не вірю, що маючи такий сайт, може бути хороший сервіс.

ЯКИЙ В .ОПУ СЕРВІС??? :blink: :blink: :blink:

В інет-магазинах можна прочитати опис товару (іноді роздивитися з усіх сторін).

Я писала вище приклад іграшок. Навіть з назви не зрозуміло ЩО ЦЕ (фото відсутнє).

То як це ЩОСЬ можна купити? :blink:

Опубліковано

Пітримую sweetlen'у і getto. Глянувши на сайт в мене не виникає бажання в них щось купувати. Дуже похабно зроблено. Наштовхує на думку, що й сервіс такий самий.

Опубліковано

sweetlena звісно ваша думка має право на життя! я висловив свою думку, яка може бути і правельною якщо власники все ж таки забезпечать хороший сервіс...

Хоча, якщо я і буду щось в них купувати то це точно не продукти... Вода, соки, чіпси-шмікси - той товар виробники якого явно вказують дату виробництва.

Опубліковано

Бачив їхні афіші А5 формату жовтого кольору сьогодні зранку на зупинці навпроти старого "Аверсу"/Медіамаркету по Соборності. Використання лого "Пакко" як на них так і в он-лайн магазині мінімальне, а це наштовхує на думку про те, що

мережа не має ніякого відношення до цього інтернет-магазину.

вважайте що це звичайні посередники між вами і супермаркетом)

Опубліковано

Виявляється, ще й серйозні проблеми із грамотністю.

АКЦІЯ – першим 1000 клієнтів, які зареєструвались і зробили покупку на 195 гривень, отримають ексклюзивні подарунки і будуть приймати участь в розіграші головного призу – путівки до ТУРЦІЇ !

http://www.1market.lutsk.ua/

1. Не узгоджується речення (першим клієнтам ... отримають подарунки).

2. Не приймати участь, а брати участь.

3. Що за країна така, Турція?!!!

Опубліковано
Виявляється, ще й серйозні проблеми із грамотністю.

та ты весь сайт осмотри, там ошибка на ошибке, и ошибкой погоняет :mdr::g05::sq_ye:

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Я можу сказати лише те, що керівництво Пакко-Холдингу просто не вкурсі про це все. але на днях про вищесказану інформацію буде відомо генеральному директору. Даний сайт, скоріш за все, створений підприємцем/організацією, яка використовує відомий бренд на правах франшизи або взагалі немає ніякого відношення до корпорації.

В даний момент, вся увага компанії приділена відкриттю нових супермаркетів в західній Україні, більше 20-ти, покращенню якості товарів, послуг, створенню гарного іміджа та репутації серед покупців. На це тратяться величезні ресурси, тому реакція на обговорювану тему буде 100%.

Опубліковано

Ясно, я у франківську взагалі ніколи не був. А от в тернополі Пакко/Вопак не бачив, у Львові теж нема. В Луцьку - ну скажем так, не перший супермаркет (хоч і не останній). Цікава мапа діяльності виходить.

Опубліковано
А от в тернополі Пакко/Вопак не бачив, у Львові теж нема

тернопіль - гуртівня

область - кременець 2 шт

львів - 8 шт

область - червоноград 1 шт

Опубліковано

до кінця року вже буде більше 100шт (супермаркетів "Вопак" та гуртівень"Пакко")

вул. Незалежності :rolleyes: , був, знаю... вже відкритий і працює.

Також відбулись відкриття по вул. Тролейбусній, Привокзальній, Сахарова, Карпатській, Чорновола... ну і в Ковелі

Опубліковано

Ясно, я у франківську взагалі ніколи не був. А от в тернополі Пакко/Вопак не бачив, у Львові теж нема. В Луцьку - ну скажем так, не перший супермаркет (хоч і не останній). Цікава мапа діяльності виходить.

іхніх супермаркетів ~50 по Україні, вже в тому числі і східна Україна (Харків, наприклад) (на правах франшизи), гуртівень (ака кеш-енд-керрі) ~10 по Західній Україні, на деяких іхніх пакетах є адреси

тут цифри дещо більші

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...