Перейти до змісту

Гарнюня і Спритко

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

В юнака ще вуса не виросли ;) Карі очі, чуб...якесь вузьке у вас бачення українського.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 55
  • Створено
  • Остання відповідь

Какие то анимешные глаза у этих кариозных монстров.Непропорциональные тела,как ,пардон,у детей пухнущих с голоду.

ПС

За 100 тыщ американских рублей можно было короткометражку в 3д забацать-не то что нарисовать 2х колобкоголовых аборигенов.

ПС # 2

Вот где колорит со семи вытекающими

192334_216301675050243_100000112372547_962364_1694178_o.jpg
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Категорично проти, щоб робили за безкоштовно. Скрізь платять. За хорошу роботу треба заплатити, це зрозуміло, бо буде така хуіта як в москалів з Сочі. Ідеальний вихід - дати це зробити закордонним дизайнерам, тоді поняття "відкату" відпаде саме по-собі, буде довіра. Так, гроші підуть з країни (але яка різниця, чи купить собі нову беху наш чи німець/англієць/індус). Реально 2 логотипи, які не стидно показати українцям - логотип Шахтаря, Логотип Євро 2012, обидва логотипа коштували дорого, обидва робили закордоном (можливо є і інші, не бачив, не цікавився).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Какие то анимешные глаза у этих кариозных монстров.

анімешні?! це ти сам написав чи копіпаста? ..ато я цей брєд десь вже чув 0_о

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ідеальний вихід - дати це зробити закордонним дизайнерам, тоді поняття "відкату" відпаде саме по-собі, буде довіра.
:blink: ???

Я щось не зовсім зрозуміла чому задіяння закордонних дизайнерів виключає момент "відкату"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Какие то анимешные глаза у этих кариозных монстров.

анімешні?! це ти сам написав чи копіпаста? ..ато я цей брєд десь вже чув 0_о

ТАки это я сам написал.Может я не гуру манги, аниме и хентая как некоторые няшки,но мой хлопский,в этом вопросе, разум выдал именно эту ассоциацию.Факт остается фактом-у них глаза кота, попавшего на завод по производству валерьянки.

Не переживай-все будет НЯ 36257858_21.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ідеальний вихід - дати це зробити закордонним дизайнерам, тоді поняття "відкату" відпаде саме по-собі, буде довіра.

не треба нам закордонних дизайнерів, в нас он вже є футбольні талісмани <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наші монети ,колекційні, прстійно займають високі місця на різних міжнародних конкурсах та досить високо цінуються в світі.

Отже в нас є кадри та таланти в цій сфері.

Якщо б поставити поруч малюнки наших та закордонних , переважна більшість не вгадала б де чиї.

А досить сказати що ось це наше , як всі тут же почнуть ганити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не треба нам закордонних дизайнерів, в нас он вже є футбольні талісмани <_<

Український талісман вже прославився на просторах інтернету:

euro.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

країнський талісман вже прославився на просторах інтернету

ти ж йопт! ..в мене аж апетит пропав :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Категорично проти, щоб робили за безкоштовно. Скрізь платять. За хорошу роботу треба заплатити, це зрозуміло, бо буде така хуіта як в москалів з Сочі. Ідеальний вихід - дати це зробити закордонним дизайнерам, тоді поняття "відкату" відпаде саме по-собі, буде довіра. Так, гроші підуть з країни (але яка різниця, чи купить собі нову беху наш чи німець/англієць/індус). Реально 2 логотипи, які не стидно показати українцям - логотип Шахтаря, Логотип Євро 2012, обидва логотипа коштували дорого, обидва робили закордоном (можливо є і інші, не бачив, не цікавився).

Ламай стереотипи:

- Іносранци вже прекрасно вміють давати і хабарі і откати

- Іносранні дизайнери нічим не кращі за наших, інакше вони не брали б наших на роботу

- Коли фірма приймає участь в тендері, то робить вона проекти безкоштовно, хоча не знає виграє вона його чи ні, але ж стараються. Отже плата не є гарантом якості - дана тема є гарним доказом: заплачено 100 000 $, і що?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені та знайомим персонажі симпатичні.

Просто є люди, яких все українське дуже дратує.

А де тут українське? Очі не карі,вишиванка не зрозуміло яка,коса обрубана,чуба й вусів козацьких в Спиртка нема.

десь так - http://pdrs.dp.ua/pedia/%D0%96%D0%B8%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B2%D1%86%D1%8B

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Млін. Попереджати треба. А то я чаєм ледь не захлинувся. :D

Повний 3,14

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Млін. Попереджати треба. А то я чаєм ледь не захлинувся. :D

Повний 3,14

Як на мене повний суперd074d1214143563d43f9f234fbd78acf.gifстьоб

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.stealukraine.antins.net/ - чекаємо мультсеріал!

Гопуня та Повійка - головні герої віртуального анімаційного серіалу «УМИКНИ УКРАЇНУ». Їхні дітки - Спритко та Гарнюня мали презентувати Україну у світі, але злі дядьки і тьотьки сказали, що вони схожі на дебілів-ембіцилів, і зараз вихід в світ рекламної кампанії з поліпшення іміджу України під загрозою зриву. Проте батьки вирішили помститися за страждання дітей і відтепер Гопуня і Повійка виходять на тропу презентації України у світі. Злі дядьки і тьотьки – стережиться!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

,

380847_9_577.jpg

Отак треба вибирати логотипи. Логотип, імхо, офігенний. А тепер увага - було надіслано 260 БЕЗКОШТОВНИХ логотипів! Так, переможець конкурсу отримав 10000грн., але отримав після створення логотипу і виграшу у відкритому голосуванні, а не створив лайно без голосування і після проплати у 800 000 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

380847_9_577.jpg

Отак треба вибирати логотипи. Логотип, імхо, офігенний.

Повне лайно. Там в галереї повно подібних.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повне лайно. Там в галереї повно подібних.

Навіть якщо цей логотип також лайно (хоча особисто я не згідний), принаймні воно дешевше у 80 разів. Навіщо платити більше?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повне лайно.

Вичерпно. Кваліфіковано.

Хто твій мастєр? А чи не "Тьома"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оце Гарнюня.

Хто Спритко?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оце Гарнюня.

Хто Спритко?

ХЬЮ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повне лайно.

Вичерпно. Кваліфіковано.

54ae617683c1.jpg

Ой, упс, Український безкоштовний логотип (за який доречі вдруг в останій день хтось віддав 2к голосів), ВНЄЗАПНА дуже схожий на європейський, але:

1. сам знак схожий на пісюар

2. Шрифт для лого - даже слів немає.

Зато не стидно показать, особінно Німцям.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стадіони взагалі то всі схожі( крім квадратних).

Ну а якщо весь час думати про лайно та пісуари- то вони й будуть всюди ввижатися.

Стадіони взагалі то всі схожі по формі( крім квадратних)

Ну а якщо весь час думати про лайно та пісуари - то вони й ввижатимуться всюди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стадіони взагалі то всі схожі( крім квадратних).

Ну а якщо весь час думати про лайно та пісуари- то вони й будуть всюди ввижатися.

Моя думка така, що значок стадіона взагалі не був потрібен. Навіть не всі пятизіркові стадіони мають свою емблему, але відмити шось треба. Логитип на мою думку і тим поганий, що потрібно робити ще варіантів зо пять (наприклад для блінків, потрібно убирати ряди крапочок і останеться їх приблизно 3), а колір папок буде, як партійний квиток, а це додаткові витрати, бо просто в "ворді" зменшити значок і зберігаючи його повністю не вийде. Але просто купити шрифт за 5 долларів на стоках і написати назву стадіону - до цього ми, мабуть, не доросли.

А що стосується дизайну загальноукраїнського, то дизайнерів і розробників логотипів є дуже багато і вони можуть робити логотипи безкоштовно, але вибирають логотипи "офісний планктон", який прожив серед надписів "Гастроном" і під приводом "незалежного інтернет-голосування" перемагають або свої люди, або ті логотипи, які явно не є найкращими. Тому, якщо робити конкурс, то потрібно відповідне журі, а це - витрати. Але щось доводити на форумі, така ж, неблагодарна справа, як і голосувати за логотипи на таких "незалежних" інтернет-голосуваннях.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...