Перейти до змісту

ChickenHUT у Луцьку

Korting

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 126
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

По моєму досить таки смачно.

Проблема в тому що немає "великої" картоплі фрі наприклад і "малої". Все одного розміру.

І ще зауважу що дуже мало овочів і зелені в чікенбургері і чізбургері і у всіх наступних бургерах.

Опубліковано

Так я так и не понял. Они чизбургеры или там гамбургеры холодные подают? Если да, что через дорогу все горячее делают, единственно, что в очереди надо постоять малёха )

Опубліковано

А я не знаю. Первый раз чот брал не понравилось ваще. Второй раз брал понравилось очень.

Опубліковано

А я не знаю. Первый раз чот брал не понравилось ваще. Второй раз брал понравилось очень.

привыкание

Нарко зависимость ) Хотя просто лучше разогрели и картошечка попала вкусная ) Я хоть и люблю фастфуд. Но чаще чем раз в месяц или два. Врятли рискну хавать.

Опубліковано

ось я зараз у сабжі, доповідаю: пиво - супер, картопля як у всіх фаст фудах, вай-фай - гімняний, гпрс швидший.

SunSeth - як настрій в жолудку через 2 години? ^_^

Опубліковано

Terrable, ти як? Живий?

Живой, тока чото не очень у них там гамбургеры, грильбургеры. Как трава. А вот картошка фри нормально. В общем, если захочется химии поесть, самый раз туда сходить :)

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Не бачу нічого паганого в цьому, якщо відкрили даний заклад у нашому місці. І якщо не їсти фаст-фуд кожен день, в необмеженній кількості - то все буде "кока-кола".

Опубліковано

Був там.

Картошка мала. Чізбургери бідноваті, якийсь дохлий помідор і скучна капуста — виглядають не вкусно. Немає ніякої графіки шоб подивитись шо за блюдо і з чим. Все тра питати... Добре, що хоть продавець посміхалась. Столики не уютно геть: малі і близько один до одного.

Фото на стендах не відпвідають дійсності. Взяв морозиво, а воно геть не таке як на фото: мало того шо мале, так ще й той сироп скоріше збігає ніж ти його з’їсиш.

Кажуть лаваші там не погані. Мо коли й піду туда ще раз, чисто спробувати і не більше.

Більше розчарував той Чікен Ад Хат, ніж задовльнив. Краще б макдональдс відкрили.

Опубліковано

лаваші там лажа.... на базарі ліпші готують :)

тупо в лист лавашу замотано купа капусти + чуть курячого м"яса...

з.і. а мені сподобалися "цибулеві кільця". тільки от замало їх на такі гроші

• 6 місяців потому...
Опубліковано

В общем как вариант перекусить неплохо. Картошка 50% на 50%. Иногда вкусная иногда вата. Чизбургер +, понравился но в мак даке вкусней. Раз мне чизбурге дали без одной булочки) когда пошел к ним спросить где вторая часть, то у меня спросили. Мож я ее схавал и не заметил? )))) Долго плакал под столом.

Пробывал кальмарбургер ... то полное фэ. Бываю очень редко (раза два в месяц), когда на перекус риал 15 минут и близко от чикина. Беру Чизбургер, колу 0.5 и картошку без кетчупа.

Опубліковано

Не був, не хочу і не буду.

Ще якийсь фаст фуд відкрили в Ювілейному, один вхід з "Наш Край". Печально, що вже і до Луцька добрались.

п.с.: Хоча, тепер і в Луцьку починається природній відбір )))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...