Перейти до змісту

Board-здибанка

Oksana04

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

угу, особливо я :)

ну хто виручить як не своi :) Жаль не склалось тодi, хоча мав бажання, та не мав здоровья.

ЗЫ а по темi, не гоже в хорошу лiтню погоду дупу в барах парити, й так 70% року по барах мiнiбордовки, хоч лiтом треба на природу вириватись колективом

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

я ж когда то предлагал какие нить уютные летники- сказали, что это фуфло.

Выезд на настоящую природу и воздух требует хотя бы пару часов подготовки. Замариновать там...место для кастрика подготовить...палатки... катамараны там...:D

в даном же случае, как уже говорили,просто: собрались-отлично пообщались-расплатились-с отличным настроением разошлись до следующей встречи.

Кстати, ведь там в Соло есть летник внутри, на воздухе... или уже занят?

Опубліковано

писав на борде только я. вести из линии фронта так сказать.

всë как всегда - супер.

всем спасибо.:)

так как меня обещали забанить на полгода за разглашение тем разговоров за столом, больше я ничего не скажу.

надо было лично послушать ЭТО

:D

всегда Ваш Гетто.:)

Опубліковано

прикольно, прийшли в СОЛО щоб утнутися в телефон/планшет і писати на борді... :)

Де???? Гетто сповістив про початок, а я вже вдома.

Більше ніхто не відписувався.

Прикольно було (їм і ще є) і без Борди)))

Опубліковано

Не... скажу... но по сути...:)

Спасибо всем девушкам за то, что

вы такие естественные,такие прикольные :)

Пламу за ответственность,мудрость, да и просто хороший человек.

Отдельная благодарность Олесе.За всë :)

Если что, всегда бронируй для меня место возле себя.

С твоих рук кушать намного приятней.

:)

Опубліковано

С твоих рук кушать намного приятней.

:)

Люблю когда мужчина рядом, РЯДОМ я сказала !!! (с) :)

Аж так, то нє, я за рівноправність майже завжди :D

Бордаааааа, так вас всіх люблю :g10: Дякую за веселу компанію, дякую Кусі та Енді за гостини пізно вночі! До нових зустрічей :)

Опубліковано

Дякую, товариші, за компанію, сердешне всім дякую! )))))) Єслі вдруг шо - то не я)))

Ви такі кльові..такі кльовііііі.....Ранковий усім цьом!! (зуби я почистила))))))))))

Опубліковано

А зранку в Соло акція діє?))) Мохіто з "щавльом" хто буде? І фсьо таки воно якесь нон-алкоголь...Боже, шо за мислі зранку? Відпишусь потім...

Насправді, дякую-дякую-дякую, що мене дочекалися. Вкотре переконуюсь, ви такі класнючі!!!

Вадік, твою "інтимну" пропозицію розглянула і %90, що підтримаємо - завтра дам знати точно.

Гарного дня)

Опубліковано

Не могла раніше відписатись (Вихідні без інтернету). А було таки класно. Усім дякую. Гарного вам тижня.

• 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...