Перейти до змісту

Кохані форумчани! Хелп!))

MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ваш голос прийнято. Ви більше не зможете голосувати за дану роботу.

+1.

якщо вийде - вкину ще кілька плюсів

• Відповідей 91
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

эээээ...мудрилы страшные-сча нахимичете с анонимайзерами и проксями,шедевр снимут с конкурса,моторолочка никуда не поедет и гнилые помидоры полетят в меня любимого,а потом меня убьют-медленно и мучительно

Опубліковано

эээээ...мудрилы страшные-сча нахимичете с анонимайзерами и проксями,шедевр снимут с конкурса,моторолочка никуда не поедет и гнилые помидоры полетят в меня любимого,а потом меня убьют-медленно и мучительно

Ну так і я ж про те ж. Це швидше як застереження:

Головне в цій справі - не перестаратися.
Опубліковано

Ваш голос прийнято. Ви більше не зможете голосувати за дану роботу.

+1 від мене. може і я колись щось попрошу :rolleyes:

Опубліковано

Ще +1 з домашнього компа. З анонімайзерами не ризикнув, оскільки вже з'явилось повідомлення:

Увага!

З метою забезпечення чесності та прозорості процедури голосування та спираючись на офіційні правила конкурсу «Твори по-українськи», Організатори конкурсу видалили з сайту роботи, чий рейтинг було сформовано за допомогою маніпулятивних методів.

Голоси, які були отримані маніпулятивними методами, вилучені з результатів голосування по кожній із робіт, що беруть участь в конкурсі.

p.s. Можна лише здогадуватись що розуміється під "маніпулятивними методами".

Опубліковано

Приїду з Європи - поговорим ;)

Интересно заработаю ли я скидочку на картину если добавлю ТС еще 10 голосов(Конечно же очень легальным способом,а не через прокси сервера)

Опубліковано

ААААААААААААА! Добре, що я впросила Шкодера сфотографуватись з твоїм подарунком :blush:

Пішла реєструватись.

P.S. +1 поки

Опубліковано

Чес-слово, сама не зрозуміла. Знаю лише, що роботи приймаються до 20 квітня. Напевно, після того оголосять.

А когда конкурс то заканчивается?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...